***اگه زاویه دیدتون هم عوض کنید یقینا مسئول گلتون خواهید بود و مهمتر ی دلتون واقعا اهلی میشه.من همه این چیزهایی که میگم رو تجربه کردم،تا چند سال قبل (عذر خواهی میکنم از کل شهرستانی هایی که توی این سایت هستن از جمله خود شما)ولی طرز فکر من این بود که طرفم اصالتا ریشه در ریشه اش تهرانی الاصل باشه تا باهاش همکلام بشم چه برسه به چیزهای دیگه،یا مثلا از خیابون جردن پایین تر رو دیگه نمیدیدم .اینا همه یه دلیل داشت اونم اینکه زاویه دید من 10 درجه بوده ،و اینجا اصالت خانواده معنی پیدا میکنه که منو متوجه اشتباهم کردن که از روی ظاهر چیزی رو قضاوت نکنم نه اینکه تشویقم کنن ظاهر بین باشم،ارزش و شخصیت آدمها فراتر از اون چیزیه که ما روشون نرخ بذاریم یا با روح و روانشون بازی کنیم.****
نقل قول زدن با گوشی سخته. اونم اگه یه قسمت سخنیو بخوایم نقل قول بزنیم پس از کاربر عزیز اسمان ابی عذر میخوام نشد نقل قول بزنم اینجوری کپی کردم.
اما در مورد شما صاحب تاپیک گرامی به این قسمت حرفشون توجه کنین. خیلی قشنشگه.
کمتر کسی تو زندگیم دیدم متوجه اشتباهاتشون بشن تازه اعترافم بکنن و صراحتا اعلام کنن در یه مرحله ای از زندگیشون اشتباه فکر میکردن اشتباه عمل میکردن و الان درسی از اشتباهاتشون گرفتن.
شما هم قبل از ازدواج و بطور کل قبل از اینکه حتی دوباره وارد ارتباط با جنس مخالف بشین بهتره قیمت و ارزش کاری که میخواین بکنین بدونین چقدره، خوبه آدم قبل شروع هرکاری بدونه چه بهایی باید درازاش پرداخت کنه.
شما مگه چند سال دیگه که (انشالله 120 سال بقول قدیمیا عمر کنین، ) زنده هستین . ؟
مگه چند سال از این صد سال جوون هستین و تو شور و هیجان جوونی سیر میکنین. ؟
مگه چند سال ازدواج میکنین ؟
مگه چند باز ازدواج میکنین ؟؟؟مگه چند بار میخواین لذت و طعم عشق و بچشین. ؟
چند بار دیگه باید اینجوری به بم بست برسین؟
چند بار دیگه باید دل بشکونین. ؟؟؟ یا چند بار دیگه باید دلتون بشکنه؟؟
نوشتین از هرر دستی بدی از همون دست میگیری.
باشه قبول دل بشکونین پس یروزی یجایی یه زمانی جوابشو میبینین . خدا رو که انشالله قبول دارین؟ بیخود حرف از عدالت نمیزنن. بیخودی مثه ماهم وعده وعیدی به بندهاش نمیده . خدا ، آدم نیست که اشتباه کنه یا اشتباه بگه. پس وقتی میگه عدالت، یعنی هست، یعنی بنده ی من مراقب اعمالت باش.
همین خدا که حرف از عدالت میزنن. حرف از توبه و راه بازگشت هم میزنن.
***اینارو گفتم که اینجا برسم. باشه قبول هردو اشتباه کردین .***
قبول بهش گفتین واسه ازدواج نمیخواینش.
قبول اون خودش خواست ادامه بده.
قبول اومم مقصره.
اما مگر نه اینه که ما آدما خودمون مسول اعمال و اشتباهات خودمونیم . اون هرچیم مقصر باشه مسول اشتباهات شما نیست. شما بسهم خودتون مقصرین و سهم شما با کمتر یا بیشتر بودن سهم مقصری ایشون تغییری نمیکنه.
سهم اشتباهاتتون و بپذیرین قبول کنین که وقتی از خانوادش گفت و شما نرفتین این نشون داد که اون میتونه امید داشته باشه.
قبول کنین که خانوادتون موافقن و اونی که دودله شمایین.
قبول کنین اشتباه کردین باید زودتر تکلیف این رابطه مشخص میشد و اون بنده خدا بخودش امید واهی نمیداد.
قبول کنین تگه فامیل و خانوادش آدمای پولدار و سرشناسی بودن الان شما دودل و در این نثطه ای که الان هستین نبودین.
این اشتباهات و قبول کنین و اگه مجازات شدین که حتما میشین جزای کارتونو بپذیرین.
ولی از این به بعد سعی کننی دیدتونو عوض کنین ببینین چقد دیدتون درسته. آدمایی که اینجا تو تاپیکتون بهتون کمک کردن هرکدوم با دیدگاهای مختلفی یروزب وارد این سایت شدن با دیدن خیلی مسایل و مشکلات دیدگاهاشون عوض شد و اگه میبینین یجورایی همسو هستن بخاطر مدتیه که در این تالار گذروندن و مقالات و تاپیکای و مشکلات زیادی خوندن و با عقل خودشون فهمیدن نه زندگی به اون سطحی و سادگی هم که فکر میکنن نیس یسری مسایلی باید بهشون توجه شه که ماها ازشون غافل بدیم. بعضیا هم رفتن تو اوج مشکلات ک تازه فهمیدن زندگی و چه ساده گرفتن، ببینین الان شما خیلی پخته تر شدین نسبت به چهار سال پیش . شاید اون موقع فکر نمیکردین یروزی این مشایل واستون اینقد جدی و مهم باشه که اگه اون موقع متوجه میشدین میتونستین روی کسی وقت بذارین که باقی عمرتونم درکنارش باشین و الان با شناخت چهار ساله که روش پیدا کردین وارد زندگی بشین شما الان باید دوبازه ایم ادم و فزاموش کننین و وارد زندگی یه اوم جدید بشین که اونم باز مشکلات خاص خودشو داره، باز ببینین اون مشکلات میتونین تحمل کنسن یا نه باز دوباره به این نقطه برسین.
****پس لطفا اول از همه و قبل از هرکاری اول شروع کنین به شناخت خودتون، شناخت معیاراتون.، و اصن به این فکر کنین که چی از زندگی میخواین و انتظارتون از شخص مقابلتون چی هست اصلا. بعد از شناخت خودتون نوبت به شناخت طرف مقابل میشه. که بببینین اصن با معیارای اولیتون تطابق داره، بعد از اون تازه بشناخت های بعدی برسین، و بمواردی که پیش میاد فکر کنین چون بالاخره هستن کسانی که با معیارای اولیتون جور هستن اما ممکنه ویژگیها یی داشته باشن که شما تو معیارای اولیتون بهش فکر نکردین. بنظر من این شکست الانتون فقط مختص اون خانوم نیس. شماهم شکست خوردین . پس وقتشه استینارو بالا بزنین و سعی کنین از اشتباهاتتون درس بگیرین. بببینین تو زندگیتون مسایلی خیلی مهمتر از پول و ماشین و خانواده پزشک هست.اونارو بشناسین.****