سلام اقا امین :72: سلام فرشته اردیبهشت :72::72:
حالتون خوبه؟
شمام بوی عیدو حس میکنید؟ بله تا ده درصد یا خیلی مونده؟
چه حسی داری که اومدی صندلی داغ؟ حس به نقد کشیده شدن
من چقدر سوال دارم راحت باش ولی به احترام پیشنهاد مدیرعزیز و میشل جان و هم اینکه واقعا منطقیه که تعداد سوال تو هر پست محدود باشه البته نه برا هر نفر13 تا سوال میپرسم اما بازم میام.
فک کنم سوالا از فردا پرسیده میشن اما چون فردا سرم شلوغه الان میذارم سوالارو . البته همین که اومدم تو تاپیک و دیدم میشل صندلی گذاشته خود به خود سوال اومد تو ذهنم (بخاطر سوالای آبکیم معذرت میخام) من فکر نمیکنم سوالات آبکی باشه
احکام جزییات دین رو چقدر قبول داری؟ بستگی به نوع جزییاتش داره وسطح جزیی بودنش و اختلاف علما در اون مورد
چقدر بهش عمل میکنی؟ سعی میکنم تا حد توانم عمل کنم
یعنی قبلا بهش فکر میکنی و بعد قبول میکنی یا نه بی چون و چرا انجامش میدی؟ با احتیاط عمل میکنم ویعیمیکنم کم کم معناشو بفهمم
شما حاضری سگ تو خونت داشته باشی؟ نه چرا؟ چون ضرورتی نداره ویه دلیل نجی بودنش انرزی خصی که نباید در محیط من انسانها باشه ضمن اینکه شخصیت آدمو سبک میکنه وقتی هرروز میبینیش وبهش فکر میکنی عواطف انسانای دیگه نباید نابجا خرج سگ بشه ضرفیت عاطفی ما محدود هست
راوی دقیق دین و مذهب کیه؟خدا بعد پیامبران بعد امامان.اما حالا سند ما قرآن ورساله و راوی فعتی مرجع مورد تائید حوزه علمیه
تو زمونمون به کی میشه ازین لحاظ اعتماد کامل داشت؟ همه مراجع معرفی شده ی حوزه مورد تاییدن من ارادت خاصی به مرحوم بهجت داشتم و دارم
از کجا بفهمیم تعالیم دینی همشون اصلن و از خود در اوردی نیستن؟ از روی قرآن وکتابهای چهارگانه اصلی شیعه اگه فلسفه احکامو نگاه کنی ریشه های قرانیشو نشون دادن
این که تو قران هست میگه "هیچ سختی در دین نیست برای شما" یعنی چی؟مثال بزن لطفا. مثلا کسی که نتونه روزه بگیره بخاطر مریضی وپول هم نداشته باشه که اطعام کنه یا زن حائض روزهازش ساقط میشه
فرض کن من سرکارم وقت نمازه و باید اونجا نماز بخونم چون برسم خونه دیر شده حالا باید مقنعه ام کاپشن و ساعت و جوراب رو دربیارم و صورتموبا صابون بشورم و دوباره بعد از وضو کرم ضد افتاب بزنم و ساعتمو بقیه رو بپوشم و موهامو مرتب کنم در ضمن همه این کارها بانماز در طول 10 دقیقه باید باشه چون وقت استرحت کار10 دیقه است ولی میشه زمان رو یکاریش کرد حال باید چیکار کنم بنظرت تیمم کنم اشکالی داره؟ اگه داره چه دلیل قانع کننده ای هست؟ وضو واجبه آب هم هست ولی آرابش واجب نیست تیمم اینجابدعته .هیچی مزاحم واجب نمیشه
ایا طلا فروشی شغل خوبی هست؟ در نوع خدش بله چرا؟ نیاز مردم رو در اختیارشون قرار میده و حلال هست خرچند یه جوری سر تهشئ میزنن که به نفع خودشون خرید فروشها تموم شه .
سه تیغ کردن برا افایون چه ضرری داره یا خوبه؟ کمی برای پوست ضرر داره وبهتره مردها دنبال آرایش صورت نباشن بجز موی زائد.زیبایی ساختگی برای مرد تو ذوق میزنه
به نظرت مسواک زدن تو حمام مشکلی داره؟ نمیدونم فکر نکنم اگه اره چرا؟
به حکومت دینی اعتقاد داری؟ بله میتونی جواب و دلیلشو نگی اگه راحت نیستی . معدل کلی گناه وثواب مردم وسطح ایمانشون تعیین میکنه کی حاکمشون باشه گاهی دین تجلی سیاسی پیدا میکنه اگه ما زندگی مو مانه بخواهیم بهترین راه تشکیل حکومت دینی هست تا آخرین حلقه ها تکمیل بشه .آیات هم اینو میگه یه جا میگه در فرمان فرعون رشدی نیست .بحث چندلایه ای داره اگه خواستی بشتر بدونی بهم بگو تا تایپیک جداگانه بی طرفانه براش ایجاد کنم با دلایل .البته مردم باید مشارکت کنن واجازه ندن فرماندارشون کم کاری کنه حتی حق نصیجت وامربه معروف هم دارن منته چه کنیم که ماها مطالعه نمیکنیم