RE: آقای مدیر ای كاش می تونستی!!!؟
من منظورم مخالفت با نظر کسی نبود و نیست و وقتی هم که می نوشتم به این فکر نمی کردم که به ضدیت با نظر شخص دیگه ای مطلب بذارم، بلکه فقط داشتم نظر خودم رو می نوشتم! من مطالبی که مطرح کردین رو خونده بودم، اون چیزی که بعد از خوندن مطالب شما به ذهنم رسید همین هایی بود که نوشته بودم حالا اگه متوجه مطلب نشده ام عذر می خوام...
اگه در جاهایی هم مطالبی که نوشتم شما قبلا بهش اشاره کرده بودین، بازم دلیل بر این نمیشه که من بی توجه به مطالب ارائه شده بودم، دلیل بر این بوده که نظر من هم مشابه بعضی از نظراتی بوده که مطرح شده.
اینکه روانشناسی ریشه اش غربی هست یانه رو من به این عنوان مطرح کردم که مهم نیست ریشه اش مال کجاس مهم عملیه که انجام میشه.
آقای 118 گرامی، به نظر من انسان خوب بودن سخته خیلی سخت! در مورد این جمله شما:
شما یک مقایسه ای انجام بده ببین کسانی که رفتارهای صحیح مذهبی را دارا هستند بیشتر به مشاوران رجوع می کنند یا افرادی که گزینه ی مذهب را حذف یا کمتر استفاده می کنند !!!؟
این قضیه هم جمله من رو تصدیق می کنه. کسانی که می خوان بنده خوبی باشن به مشاور مراجعه می کنن و سختی تغییر خلق و خویی که یک عمر باهاش زندگی کردن رو به جون می خرن، حالا همونطور که گفتم همه هم به مشاور مراجعه نمی کنن و هر کس راه خودش رو انتخاب می کنه برای اینکه به آرامش برسه. اما به قول خودتون افرادی که براشون این مسائل اهمیتی نداره، راحت زندگیشون رو می کنن و براشون مهم نیست که چی، چی می شه و کی چی می شه!
یه شعر معروف هم هست که : نابرده رنج گنج میسر نمی شود...
پس باز هم تکرار می کنم که انسان خوب شدن سخته و انسان خوب موندن سخت تر.
به هر حال من همه این حرفها رو گفتم، در ضمن خوبه طوری برخورد بشه که آدم جرأت داشته باشه نظرشو بنویسه اینجا که نیومدیم دعوا که حالا جبهه درست کنیم و یک سری برن پشت یه سنگر و یه سری پشت یه سنگر دیگه!!
در ضمن من گناه کار نیستم! من فقط اشتباهی بودم :D
از دوستانی که در عین ناتوانی زبان به تمسخر و ناسزا می گشایند،کمال تشکر را دارم و البته برای آنها همچنان متأسفم؛تشکر زیرا که ذات بی منطق خود را نمایانده و در این جایگاه مجازی که چشم دیگران بر آنها نمی افتد و مقامی انسانی هم در کار نیست،شهوت برتری جویی دارند.
اگر مشکلی یا سوء تعبیری هست و اگر منطق داریم و ذره ای ادب،می توان آن را با زبانی ملایم،با احترام به مخاطب و بیرون از پرخاشگری باز گفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
آقای 118 گرامی، به نظر من انسان خوب بودن سخته خیلی سخت! در مورد این جمله شما:
شما یک مقایسه ای انجام بده ببین کسانی که رفتارهای صحیح مذهبی را دارا هستند بیشتر به مشاوران رجوع می کنند یا افرادی که گزینه ی مذهب را حذف یا کمتر استفاده می کنند !!!؟
این قضیه هم جمله من رو تصدیق می کنه. کسانی که می خوان بنده خوبی باشن به مشاور مراجعه می کنن و سختی تغییر خلق و خویی که یک عمر باهاش زندگی کردن رو به جون می خرن، حالا همونطور که گفتم همه هم به مشاور مراجعه نمی کنن و هر کس راه خودش رو انتخاب می کنه برای اینکه به آرامش برسه. اما به قول خودتون افرادی که براشون این مسائل اهمیتی نداره، راحت زندگیشون رو می کنن و براشون مهم نیست که چی، چی می شه و کی چی می شه!
یه شعر معروف هم هست که : نابرده رنج گنج میسر نمی شود...
پس باز هم تکرار می کنم که انسان خوب شدن سخته و انسان خوب موندن سخت تر.
به هر حال من همه این حرفها رو گفتم، در ضمن خوبه طوری برخورد بشه که آدم جرأت داشته باشه نظرشو بنویسه اینجا که نیومدیم دعوا که حالا جبهه درست کنیم و یک سری برن پشت یه سنگر و یه سری پشت یه سنگر دیگه!!
در ضمن من گناه کار نیستم! من فقط اشتباهی بودم :D
خانم شاد ممنونم که وارد گفتگو شدید ولی جون هر کی دوست دارید فقط متوجه منظور ما بشید بعد نظرتون رو بدید !!!
ما کی گفتیم مشورت بده !!!!؟ یا مشاوره کردن رو رد کردیم !!! بحث ما سر ضعف های علم روانشناسی در ایرانه و اینکه اگر انسان ها به منبع احکام الهی رجوع کنند کمتر به این علم که تازه در ایران هم ناقصه نیازمند خواهند شد !!!
انسان خوب بودن از نظر شما سخت تر از انسان بد بودنه !!!؟ عجیبه ها !! فکر می کنم شما انسان خوب رو با انسان فوق العاده و آرمانی اشتباه گرفتید همون اشتباه کلیشه ایی که خیلی های دیگه هم می کنند و با این توجیه خودشون رو راحت می کنند .
یه لحظه رفتار انسانهای خوب و بد رو توی ذهنتون مرور کنید بعد ببینید کدومش براتون راحت تره ! اگه می بینید بعضی ها به بد بودن گرایش پیدا می کنند به این معنی نیست که خوب بودن سخته بلکه عوامل دیگه ای دخیله که خودتون بهتر از من می دونید .
اتفاقا در گفتگو این کاملا رایجه که عده ای هم فکر هستند و عده ای دگراندیش و این عیبی نداره و ممکنه در تاپیک دیگری من با شما هم فکر باشم همانطور که در خیلی مواضع من با گردآفرید هم اندیش بودم .
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
از دوستانی که در عین ناتوانی زبان به تمسخر و ناسزا می گشایند،کمال تشکر را دارم و البته برای آنها همچنان متأسفم؛تشکر زیرا که ذات بی منطق خود را نمایانده و در این جایگاه مجازی که چشم دیگران بر آنها نمی افتد و مقامی انسانی هم در کار نیست،شهوت برتری جویی دارند.
اگر مشکلی یا سوء تعبیری هست و اگر منطق داریم و ذره ای ادب،می توان آن را با زبانی ملایم،با احترام به مخاطب و بیرون از پرخاشگری باز گفت.
قربون آدم چیز فهم :228:
عین حرف دل منو زدی خداوکیلی :43::72:
خانم شاد برخورد من مناسب نبود و عذرخواهی می کنم. ظاهرا باید عنان سخن را به آقای 118 بسپارم که همان حرف من را در قالب مناسب تری عنوان می کنند.اون چیزی که من را ناراحت می کنه اینه که بحثی منطقی که مبتنی بر تعامل آرا هست به بیراهه می رود و به جدال منجر می شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته
ظاهرا باید عنان سخن را به آقای 118 بسپارم که همان حرف من را در قالب مناسب تری عنوان می کنند.
ممنون از ابراز لطفت :43::72:
ولی نه داداش قربونت برم ، توپ رو توی زمین من ننداز فکر می کنم حرفا زده شد و اگر قراره مقایسه ای صورت بگیره بازدیدکنندگان محترم قضاوت صحیحی می تونند داشته باشند و به هر نتیجه ای که برسند برای من محترمه .
:72:
118 تو که وجدانی چنین حق طلب و خود شناسی چنین ژرف داری،پس چرا زبانت و کلامت اصلاح نمی شوند؟!!اگر سخنی را که یکی از مخاطبانش دقیقاً خودت هستی حرف دلت می دانی،پس چرا اصلاح پذیر نیستی و نیز دیگرانی که در حال رمضان درمانی اند و ساکولوژی را تحفه ای به دردنخور از باختر زمین می شمارند و یکسره به سویی می گذارندش؟!!
باشد تا ببینیم تا سال آینده چه تغییری در امورات رمضان دروانی ها صورت گرفته است که حتی ذره ای از آن را در امور کلی جامعه ببینیم والبته همراه با روانشناسی ستیزان!!=مرگ بر هر چه روانشناس و روانشناسی است و آدمهای روانی که عبادت خدا نمی کنند!!!
آدم های بیمار روانی=بی دین و کافر و این از کشفیات نسل سومی های منطقی و عقل کل است که تمسخر ادله اولین و آخرین آنهاست!!!!
نقل قول:
118 تو که وجدانی چنین حق طلب و خود شناسی چنین ژرف داری،پس چرا زبانت و کلامت اصلاح نمی شوند؟!!اگر سخنی را که یکی از مخاطبانش دقیقاً خودت هستی حرف دلت می دانی،پس چرا اصلاح پذیر نیستی
مگه نمیشه مخاطب حرف حق آدم خودش باشه یا مثلا مگه نمیشه آدم از خودش انتقاد کنه !!؟ اصلاح پذیری و تغییر نیاز به زمان داره و باید تمرین بشه منم سعی خودم رو می کنم البته معیارهام ممکنه با چیزی که تو فکرشو می کنی فرق داشته باشه چون بالاخره آدمها تفاوت نظرهای زیادی با هم دارند . :72:
با این سخن *شما*=محترمانه (و نه توی=خودمانی دروغی و نامحترمانه) کاملاً هم سویم و آن را مایه امیدهایی می دانم.
نقل قول:
با این سخن *شما*=محترمانه (و نه توی=خودمانی دروغی و نامحترمانه) کاملاً هم سویم و آن را مایه امیدهایی می دانم.
:228: :43: :46: :228: :16: :72: