نوشته اصلی توسط
Elena1994
کتاب رو جایی آپلو کنید که فایل زیپ پشتیبانی کنه ، پرشین گیگ یا سایت های آپلودی که پشتیبانی کنه تو گوگل بزنید آپلود فایل زیپ
کتاب رو حتما بزارید خیلی کنجگاوم و دوست دارم بخونم.
- - - Updated - - -
ببینید ، رفتارش تا قبل از اون طوری نبود که من فکر کنم از من خوشش نمیاد رفتارش اینو نشون نمیداد ، اون میومد دنبال من همیشه میومد دانشگاه میومد کلاس و تقریبا هر روز با من هماهنگ میکرد و کارای منو انجام میداد ، خب من پیش خودم گفتم اخه یه آدم معمولی که اینکارارو نمیکنه ما با هم دوست صمیمی بودیم که من علاقه ام بهش از دوست بیشتر بود..
بعدش اون پسر سعی کرد به من نزدیک بشه، از مسائل و جک ها و حرف زدن در مورد این چیزا گرفته تا تعریف کردن و .. ، همیشه هم نگاهی منحرف و یه جورایی تشنه داشت مخصوصا جلو من اینطوری تابلو رفتار میکرد که من بفهمم چی به چیه ، سعی کرد به من نزدیک بشه و به اندامم دست بزنه و حتی دستش رو آورد اما من جلوش رو گرفتم و نذاشتم اینکارو انجام بده و گفتم نمیخوام و هفته بعدش سر مساله کوچیک گفت من اصلا ازت خوشم نمیاد میدونستم تو عوض بشو نیستی ، منم پیش خودمم فکر میکردم اخه منظورش چیه که عوض بشو نیستم، اون چون میدونست من دوسش دارم از این علاقه من سو استفاده کرد و توقع داشت به واسطه علاقه ای که بهش دارم خودمو براش فدا کنم - گرنه من به هیچ کس حتی اجازه نمیدم حتی باهام حرف بزنه خیلی سرد و بی اعتنا نسبت به بقیه ام طوری که مامانم میگه خیلی رفتارت با مردم بده زبونت نیش داره مثل عقرب میمونی- اما این مورد مثلا فرق داشت ..
درسته عنوان رو درست نزدم ، اما نمیدونم حرفامو چطوری بگم
راستش خب یه جورایی سوال و معضل من این بود که ما دخترا نیاز عاطفی داریم و این عشقی که من داشتم هم همین نیاز بود اما انگار هیچ پسری این مورد رو نمیپسنده و هیچ پسری در مقابل نیاز عاطفی نداره ، اگه داشته باشه نیاز جنسی آقایون صد برابر از نیاز عاطفیشون بیشتر و بیشتره و به نیاز عاطفیشون زور میگه... این تفکر در من بوجود اومده مردی که ما تو خیالمون میسازیم وجود خارجی نداره و نیست نگردیم بهتره ..
به همین خاطر هر کس که بخواد نزدیکم بشه تو ذهنم این میاد که این از من خوشش نمیاد، از بدن و قیافه و جسم من خوشش میاد منم ناخودآگاه از متنفر میشم :( ...