-
کاری نداره که!
تشریف ببرید تو آشپز خونه. سرتون رو بندازین پایین تو چشمای مادرتون نگاه نکنید حرفاتون رو بزنید بعدشم در برید توی اتاقتون:)
فوقش اینه که قبول نمیکنن دیگه. بهتر از این معلق بودنه!
باور کنید وقتی مادرتون رو در میون گذاشتید بعدش خنده تون میگیره از اینکه این همه مدت تعلل کرده بودین.
-
والا چى بگم . خيلى سخته
سه بار استخاره كردم ( نخندين )
نشد يه بار بد بياد خيالم راحت شه :))
دعا كنيد برام
-
سلام . بالاخره گفتم . خیلی سخت تر از چیزی بود که فکرشو بکنید . نزدیک به نیم ساعت فقط مقدمه چینی داشت . مطرح کردنش هم که .... در کل با صحبتهای بعدش حدود 2 ساعت طول کشید . در کل واکنشش مثبت بود . قرار شد فکراشو بکنه و بهم خبر بده .
ازش خواستم فعلا به پدرم چیزی نگه (کار درستی کردم؟) و البته بهش گفتم به هر دلیلی بگی نه می پذیرم .
توصیه ای ندارید ؟
-
:)
قبل از اینکه از بچه آزمایش خون بگیرن همش باید بهش بگیم درد نداره دیگه:)
ولی خودمون که میدونم درد داره!
تبریک میگم. هیچ اتفاقی هم که نیفته شما یه گام موفق برداشتین.
من متوجه نشدم که چرا خواستین به پدرتون چیزی نگن؟
-
گفتم نگن چون احتمال مخالفتشون زیاده . خواستم اول مادرم ببینن که اگه پسندیدن حداقل یه حامی داشته باشم . البته اینم گفتم که به هر دلیلی رد بکنید من قبول میکنم .
-
سلام . گویا سایت یه مدتی مشکل داشت !
مادرم نظرشو گفت
گفت مشکلی نداره که من از طریق دوستم شماره بگیرم و حاظره قبل از این که به پدرم خبر بدیم یه تحقیقاتی هم انجام بده ولی میگه ای کاش توی موقعیت بهتری این اتفاق می افتاد . راست میگه . الان گره ای تو کار پدرم افتاده که ذهن همه مارو درگیر کرده . ایام امتحانات هم هست .
روز به روز دارم نسبت به قضیه سرد میشم . احساس میکنم کارهای زیادی هست که باید انجام بدم (غیر از دانشگاه) . فکر میکنم آمادگیشو ندارم .
-
نترس دوست عزیز . هر چی خیره انشاءاله همون پیش بیاد. اگه برای پدرتون هم مشکلی پیش اومده کار خوبی کردید بهش چیزی نگفتید چون شاید دختر خانم خدای نکرده جوابشون منفی باشه . در ضمن مادرتون قلق باباتون رو بهتر میدونن هر وقت لازم شد خودشون میگن.
-
یعنی شما میگین حتما اقدام کنم ؟
هنوز از خودم مطمئن نیستم
خودمو که میزارم جای دختره دلیلی برای جواب مثبت نمیبینم
-
ای کاش از آقایون یکی بود کمکم میکرد . کسی نیست شرایطش مثل من بوده باشه ؟
-
امروز قضیه رو با دوستم مطرح کردم . هر کاری میکنم نمیتونم خوشبین باشم :( . یکی نیست منو منصرف کنه ؟