نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahra25
من هم با نظر آقای علیرضا موافقم اینکه عقاید و رفتار و طرز فکر هرکسی بادیگران متفاوت هستش و اینکه فرد خودش باید شرایط رو مدیریت کنه و هر عکس العملی که فرد در هر شرایطی انجام میده نتیجه ی اون کار متوجه خودش خواهد بود. مطمئنا اخلاق و رفتار همسر بنده با همسر ایشون متفاوت هستش.اونطور که متوجه شدم ایشون در این مورد مطالعاتی داشتن و روی خودشون کار میکنن و در حال یادگیری اصول هم هستن.در زندگیه واقعی همیشه مشکل هست و هیچ زندگی بدون مشکلات نیست
پس باید با تدبیر و صبر و حوصله سعی در حل کردن مشکلاتمان باشیم. مشکلات کوچیک هستن که اگر اونها رو حل نکنیم بعدا" به یک مشکل بزرگتر و حادتر تبدیل میشن
بعضی وقتا یه کار خیلی کوچیک یا یه حرف نادرست ممکنه بعد ها در زندگیمان یک مشکل بزرگتر بوجود بیاره
ولی متاسفانه همه ی مسائل به تنهایی قابل حل نیستن ما میتونیم از زندگی دیگران نیز درس بگیریم و از تجربیات اون ها هم استفاده کنیم.
الهام عزیزم ما خودمون هستیم که زندگیمون رو میسازیم پس برای داشتن یه زندگیه پر از آرامش تلاش کن تا بعدا دچار پشیمونی نشی
از راهکارهای دوستان هم استفاده کن.
=============
خانم سحر ،
در مورد خانم الهام ، من فقط نگران رابطه ایشون با نامزدشون نیستم ، بخش بیشتر نگرانی من بابت خود ایشون هست . موضوع ایشون خیلی شبیه چند موردی هست که من برخورد داشتم مثلا یک خانم متاهل که همین مشکلات رو با شوهرش داشته ( بی احترامی ، ناسزا و احیانا کتک از طرف شوهر ، وابستگی شوهر به خانواده خودش مخصوصا مادر ، احساس در حاشیه بودن و بی ارزش بودن و عدم تامین مالی ) بعد از 4 سال زندگی مشترک ، شاغل هست و در حالی که متاهل هست با فرد دیگه هم دوسته.
این مشکل در جامعه ما داره زیاد میشه ، با مخفی کردن موضوع چون زشت هست ، مشکل بدتر گسترش پیدا میکنه ، این گسترش ناشی از عدم توجه یا انکار جامعه و حتی خود فرد در مورد واقعیت های رفتاری انسان هست.
ممکنه من با ایشون کیلومتر ها فاصله داشته باشم ، اما میتونم مثلا از طریق این سایت ، تا حد امکان از این که ایشون یا امثال ایشون راه های رفته رو دوباره طی کنن ، مانع ایجاد کنم.