-
چه وحشتناک!
جدا نمیدونستم اینقدر خطرناکم
چه بلایی مثلا؟ سر کی بلا میارم؟
فرضا که بقول شما خطرناک باشم عرزه ش را ندارم که بلایی سر کسی بیارم
اگر منظورتان از بلا "طلاق" است که بنظر من فقط یک راه نجات است برای همان کسی که قرار است بلا سرش دربیاورم
زندگی با عشق و به قول شما س ک س حق همه آدم ها است
غیر از این باشد در حق هر دو جفا شده است
-
آقای dard87
باسلام
به نظر می رسه شما تصمیمتونو برای طلاق گرفتین. اگر واقعا می خواهید کنارهم زندگی کنین راهکارهای زیادی توسط کارشناسای سایت مطرح شده که می تونه زندگی تونو تغییر بده . ضمنا از مشاور هم غافل نشین البته نه برای تایید اینکه شما بدرد هم نمی خورین و باید جدا بشین بلکه برای اصلاح خودتون.
شما خودتون رفتارها و خصوصیات منفی همسرتونو در ذهنتون پررنگ کردین. حتی اگه منم الان بخوام در مورد همسرم منفی فکر کنم اونقدر خصوصیات منفی لیست می کنم که ادامه زندگی برام ناممکن میشه.
واقعا هم در روابط خارج از زناشویی خبری نیست که تصور می کنین چیزی از دست دادین.
-
سلام من خودم یه خانم هستم.وقتی مشکلاتم باشوهرم اوج میگیره از لحاظ جتسی واقعا سرد میشم.و به همین دلیل نمیتونم اونجور که باید به نیاز شوهرم پاسخ بدم.و به خاطر مشکلات ناشی از روحیه داغون من والبته اون در اثر دعواهای زیاد وعواقب ناشی از عدم رضایت کامل از رابطه زناشویی.ناخوداگاه مشکلات.تفاوت ها.واختلافاتمون بیشتر میشه.
وبلعکس وقتی با هم خوب بودیم ناخوداگاه احساس نیاز به رابطه میکردم پس این نیاز در هردومون خیلی خوب برطرف میشد و وعواقب بدی نداشت و راحت تر میشد بقه مشکلات رو هم حل کرد.
شاید مشکل سردمزاجی همسر شما هم اینگونه باشد...
-
درود
برادر گرامی من متوجه شدم همسر شما هم با نام کاربری شما در این سایت حضور دارن و میخوان مشاوره بگیرن؛
نکته:
لطفا راهنمایی هایی ک هر دو دریافت میکنید در منزل ب روی هم نیارین و فقط در صورت صلاح دید اونها رو انجام بدین تا اثر مشاره ای سایت براتون لوس نشه.
(مثلا بهم نگین فلان کاربر از من دفاع کرد فلان کاربر حق رو ب من داد... و مسایل اینچنینی)
اگر اشتباه نکنم کاربر نیما هم با خانومشون در این سایت مشاوره میگرفتن،البته نام کاربری خانومشون فرق میکرد.
با آرزوی نیکبختی برای شما و همسر محترمتان
- - - Updated - - -
درود
برادر گرامی من متوجه شدم همسر شما هم با نام کاربری شما در این سایت حضور دارن و میخوان مشاوره بگیرن؛
نکته:
لطفا راهنمایی هایی ک هر دو دریافت میکنید در منزل ب روی هم نیارین و فقط در صورت صلاح دید اونها رو انجام بدین تا اثر مشاره ای سایت براتون لوس نشه.
(مثلا بهم نگین فلان کاربر از من دفاع کرد فلان کاربر حق رو ب من داد... و مسایل اینچنینی)
اگر اشتباه نکنم کاربر نیما هم با خانومشون در این سایت مشاوره میگرفتن،البته نام کاربری خانومشون فرق میکرد.
- - - Updated - - -
درود
نکته: