تبریییییییییییییییک میگم ، امیدوارم 120 سال در کنار خانمت و کوچولوتون شاد شاد زندگی کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریییییییییییییییک میگم ، امیدوارم 120 سال در کنار خانمت و کوچولوتون شاد شاد زندگی کنید .
مرسي ممنون از لطف دوستان
با سلام و احترام
من از این تاپیک خیلی لذت بردم.
کار آقای متین واقعا تحسین برانگیز هست.
اما یه نکته بگویم مخصوصا به خانمهایی که ممکن است این تاپیک را بخوانند و دست به مقایسه بزنند.
زندگی زوحین انعکاسی هست. تا اندازه بسیار زیادی رفتار یکی از زوجین می تواند عکس العمل رفتارهای همسرش هم باشد.(به استثناء ها و شخصیت های مشکل دار کار ندارم.)
در صد بسیار زیادی زندگی ها اینطوری هست.
اگر آقای متین این همه انرژی می گذارد. یعنی این همه انرژی دارد. یعنی این همه انرژی کسب کرده است و شاید بتوان گفت قسمت عمده این انگیزش به خاطر خانمش، رفتارش ، شخصیتش و فداکاری های او هم هست.
نمی توان گمان برد که خانم آقای متین فردی باشد که مرتب روی اعصاب ایشون راه برود ، نق بزند، مقایسه کند، قهر کند، جر و بحث کند، بی تفاوت باشد، بدبین باشد، مضطرب باشد، دنبال خوشی خودش باشد، و بعد این آقای متین هم یک طرفه روز به روز بیشتر به او علاقمند شود.
خلاصه اینکه:
از مكافات عمل غافل مشو
گندم از گندم برويد جو ز جو
چيست احسان را مكافات اي پسر
لطف و احسان و ثوابِ معتبر
باسلام و درود فراوان مديريت همدردي
ممنون بابت اين همه محبت كه باتاپيك بنده هم سري زديد خيلي خوشحال شدم
قطعا چنين است كه شما ميگوييد رفتارهاي خوب همسر بنده باعث شد كه من درقبال ايشون با دست خالي(بي پولي رو عرض ميكنم) چنين كاري بكنم بنده از همسرم خيلي راضي هستم وايشون هم در قبال من وظايف همسري ومحبتهاي فراوان خودشون دريغ نميكنند
- - - Updated - - -
در ضمن بنده براي اينكه اين تايپك رو اينجا زدم ديدم اينجا فضا خيلي منفي هست وكسي نظر مثبت وروش مثبتي كمتر به كار گرفته ميشه منم ميخواستم با اين كارم بگم كه ميشه تو اينچنين مكانهايي هم رفتارهاي مثبت و اموزنده رو به كار برد اميدوارم اينچنين كارهايي رو بيشتر اينجا ببينيم و اموزنده هم باشه من با دست خالي وكم پولي اين كارو كردم و شد ونيازي نيست هميشه براي كادو دادن پول زيادي خرج كرد
ممنون از همه دوستان وببخشيد كه سرتون رو درد اوردم
موفق و پيروز باشد
يا علي