با سلام و احترام
بله من با نگاه کلی که به موضوع شما داشتم ، پاسخ دادم.
جواب من دقیقا و با اصرار همان مورد قبل هست.
من متوجه هستم در عرف جهیزیه دختر با خانواده دختر هست. اما در همین عرف پس از عروسی دختری از خانواده اش طلب کاری جهیزیه ای که نگرفته است، را ندارد.
البته اگر پدرتان خودشان خواستند کاری انجام بدهند خوب هست. اما شما نباید مستقیم یا غیر مستقیم با کنایه و روشهای مختلف این احساس طلبکاری را به او انتقال دهید.
همچنین بحث پدر شوهر شما، صرفا به عهده شوهر شماست. و شما اجازه دخالت را ندارید. هم به لحاظ اینکه از نظر مالی ، مسائل گردن شوهر هست. و هم از نظر اخلاقی، مسائلی مالی خانواده آنها به عهده خودشان هست.
شوهر شما آنقدر بزرگوار هستند که مسائل مالی شما و خانواده اتان را در مورد جهیزیه نادیده گرفته اند و شما را تحریک به گرفتن جهیزیه نمی کنند. در حالیکه معمولا آقایون این اشتباه را می کنند.
این کمترین بزرگواری و کرامت هست که اجازه دهید شوهرت در این موردخودش هر تصمیمی مناسب می داند بگیرد. و شما باید ابراز بی نیازی کنید تا شوهرت احساس فشار نکند تا خدایی نکرده بد با خانواده اش ارتباط بگیرد.
می دانم شما تمایل زیادی دارید به خانواده ای که تشکیل داده ای از نظر مالی کمک کنی و وسایل خانواده و منزل را تهیه کنید. اما این هم اشتباه سوم شماست. یعنی همانطور که قبلا تاکید کردم. یک خانم مقامش مهمتر و اجل از اینست که بخواهد خودش را در سطوح اقتصادی پایین بکشد.
شما باید بهره مند از مسائل اقتصادی خانواده باشید. نه اینکه خودتان را درگیر آن کنید.
اگر یک خانمی حتی کار می کند و پول در می آورد، باید اینکار را با عشق انجام دهد و دوست داشته باشد. نه اینکه خود را به زحمت بیندازد و علیرغم میل باطنی خود را به سخت گیری در امور اقتصادی قرار دهد.
خلاصه اینکه:
- طلب کاری جهیزیه نکن.
- به مسائل مالی خانواده شوهرت کاری نداشته باش
- شان و مقام خود را حفظ کن و درگیر مسائل اقتصادی خانواده نشو
کرامت شما و بزگواری شما بیشتر با قناعت و بی نیازی و بزرگ منشی ،حفظ می شود و به این ترتییب هم ارزشتان نزد خودتان بالا می رود، هم نزد خانواده همسرت، هم نزد شوهرت. و در نهایت هم محبت همه اینها را داری ، حتی اگر کمی از نظر اقتصادی در تنگنا باشی.
اما طلبکاری جهیزیه ، دخالت در امور خانواده همسرت ، در مرحله اول آرامش خودت را به هم می ریزد و در مرحله بعد کرامتت نزد خانواده ها شکسته می شود و خدایی نکرده ممکن است همسرت هم از بزرگواری که نسبت به شما دارند کاسته شود.