RE: من احتیاج به یه مشاور دارم خواهشن کمک کنید دارم داغون میشم
سلام نقاب جان
میدونید خیلی سخته خیلی من دلم براش غش میره
اما نمی تونم بش زنگ بزنم
اون باید خودش تصمیم بگیره
حس میکنم دیگه دوسم نداره
اگه داشت به جای در رفتن از پدرش باهاش صبت میکرد
من بهش فرصت انتخاب دادم
بعدشم یه سال تمام نتونست یعنی پدرشو راضی کنه؟؟؟
خیلی برام سخته دوریش خیلی
اما چاره ای ندارم
خواهرش هم گفت بهش زنگ بزنم اما اگه زنگ بزنم
و بازم هم نتونه موافقت اونارو لجب کنه
اون بیشتر زجر میکشه من
طاقت ناراحتی شو ندارم
توکل کردم به خدا
فقط اون میتونه کمکم کنه
اون حتی تو این مدت یه زنگ هم به من نزده:(
دوسته عزيز در چه حالي ؟
من داستانتو خوندم . خيلي ناراحت شدم .
الان در چه حاليد ؟ باباش راضي شد يا نه :-(
چندان رفتار ایشون طبیعی به نظر نمیاد.همین طور شما. عدم تماس که چی؟ درسته که اون وظیفه داره که خونوادش رو راضی کنه اما تو شرایطی که برای راضی شدن خونوادش ایجاد می شه تنشهایی به اون وارد می شه که تنها عامل کمکی برای کم کردن این تنشها شمایید. می شه گفت اون مرده و باید خودش خونوادشو راضی کنه و کسی که اینکارو نکنه...اما واقعا همه ماها به همین صلابت برخورد می کنیم-بدون نیاز به کمک؟ بهش بگید کمکی نمی تونید کنید به اون برای راضی کردن خونوادش اما نگید که باهاتون تماس نگیره. بهش بگید که بعد از صحبت هاش با پدرش رو شما به عنوان عزیزترینش که می تونه رنجهای اونو تسلی بده حساب وا کنه.
تاپیکی بود که در اون من چند راهنمایی به خانومی به اسم کاربری bloom کردم. امیدوارم به دردتون بخوره."اسم تاپیکم یادم نمیاد. آخر شبه و منم شدیدا آشفته و پریشون) در پناه ایزد یگانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط santatian
چندان رفتار ایشون طبیعی به نظر نمیاد.همین طور شما. عدم تماس که چی؟ درسته که اون وظیفه داره که خونوادش رو راضی کنه اما تو شرایطی که برای راضی شدن خونوادش ایجاد می شه تنشهایی به اون وارد می شه که تنها عامل کمکی برای کم کردن این تنشها شمایید. می شه گفت اون مرده و باید خودش خونوادشو راضی کنه و کسی که اینکارو نکنه...اما واقعا همه ماها به همین صلابت برخورد می کنیم-بدون نیاز به کمک؟ بهش بگید کمکی نمی تونید کنید به اون برای راضی کردن خونوادش اما نگید که باهاتون تماس نگیره. بهش بگید که بعد از صحبت هاش با پدرش رو شما به عنوان عزیزترینش که می تونه رنجهای اونو تسلی بده حساب وا کنه.
تاپیکی بود که در اون من چند راهنمایی به خانومی به اسم کاربری bloom کردم. امیدوارم به دردتون بخوره."اسم تاپیکم یادم نمیاد. آخر شبه و منم شدیدا آشفته و پریشون) در پناه ایزد یگانه
درسته این اشتباه من بود الان که دوباره باهام در تماسه
فهمیدم که چقدر اشتباه کردم تو اون شرایط تنهاش گذاشتم
خودش بهم گفت که چقدر این کار من تو روحیش اثر بد داشته
اما واقعا حال خودم هم خراب بود کار بهتری نمیتونستم و به فکرم نمیرسید
خدارو شکر پدرش از مادرش در خواست کرده که بیاد همراه پسرش که منو ببینه
خدا خیلی کمکم کرد
تا ببینم سرنوشت چی برام در نظر داره
کاشکی شما اون چند ماه پیش میومدید و این حرفو میزدید
مثل ادمای متحرک بود م که هر کی هرچی میگفت گوش میکردم هر کاری میکردم اما خدارو شکر ضرر نکردم
اقای محسن فعلا که توکل کردم به خدای مهربون
تا ببینم چی میشه
دوست خوبم اول خواستم چیزی نگم و بروم ولی دلم نیومد.
اول از همه برات ارزو می کنم هر چی خیر و صلاحته برات پیش بیاد و همیشه طعم خوشبختی رو بچشی.
عزیزم فقط می خواهم بهت بگم حواست به چهارچوب ها باشه. یادت باش سنگ تا وقتی سنگینه که از جاش تکون نخوره. موفق باشی
غریبه عزیز، خوشحالم که یک پله جلوتر رفتی، خیلی خوبه و صبر و حوصله شما ستودنیه، عزیزم برات آرزوی لحظاتی سرشار از آرامش رو دارم..
به خدا توکل کن عزیزم، همه چیز همونطور که باید بشه میشه...
:72:
از همه دوستای خوبم به خاطر راهنمایی هاشون ممنون
خیلی ناراحتم دیگه منو نمیخواد پریشب با هم دعوا کردیم اما اون برعکس همیشه دیگه بهم محل نداد دیروز هر چی زنگ زدم فایده نداشت
اون دیگه منو نمیخواد
یعنی چی دیگه منو نمیخاد خودش اینو گفت یا شما برداشت کردین. شاید الان اعصابش خورده نمیخاد تو عصبانیت حرف بزنه. یه کم صبر کن گلم ببین عکس العملش چیه