خدا را شکر!
به نظر من نکات اصلی که دوستان تو راهنمایی هایشان گفتند را روی یک کاغذ بنویس و هر روز صبح بعد از بیدار شدن مرورش کن که هم در ذهن ات جا بگیره و هم اون روز بتونی بر اساس اون موارد عمل کنی!
موفق و خوشبخت باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
ثمین جان من هم امید وارم همیشه شاد و خوش بخت باشید . در مورد سوالتون الان که زندگیتون داره خوب پیش میره نیازی به جواب این سوال نیست خیلی چیزهای که شما نوشتین از زندگی تون برای من عجیب اما مهم فقط آرامش و پایداری زندگی شما هست. موفق باشید.
- - - Updated - - -
ثمین جان من هم امید وارم همیشه شاد و خوش بخت باشید . در مورد سوالتون الان که زندگیتون داره خوب پیش میره نیازی به جواب این سوال نیست خیلی چیزهای که شما نوشتین از زندگی تون برای من عجیب اما مهم فقط آرامش و پایداری زندگی شما هست. موفق باشید.
درود
ثمین جان بنظرم از موضوعاتی ک میدونی به دعوا و قهر ختم میشه دوری کن، اگرم یهو خودتو وسط بحث دیدی با ی جمله عاطفی روندشو عوض کن مثلا بغلش کن بگو این موضوع ارزش ناراحتیتو نداره عزیزم و....
اما اگر کار ب قهر کشید تو رفتار معمولیتو داشته باش مثل بقیه روزا ک آشتی هستین رفتار کن ک قهرش کم رنگ بشه
با سلام
لطفاً یک عنوان مناسب طی گزارش از طریق دکمه گزارش پایین پستتان را ارسال فرمایید تا جایگزین شود . یا تاپیک جدید با عنوان مناسب که گویای مشکلتان باشد انتخاب فرمایید .
تاپیک شما تا زمان تغییر عنوان قفل می شود