-
آقای بی وفا
یادتون باشه شک یه بلای خانمان سوزه این رو از قدیم گفتن خیلی حواستون باشه
من به شما اطمینان کامل میدهم که هیچی هیچی هیچی بین همسر شما و پسر خاله و ... نیست ...
خواهش میکنم یک مقدار دامنه دیدتون رو وسیعتر کنید
یک شوخی، تعریف خاطره و ... همیشه دلیل بر بد بودن ذات کسی یا به بیراهه رفتن کسی نمیشه
باز از شما خواهش میکنم که سعی کنید اوقات بیشتری رو با همسرتون بگذرونید مخصوصا الان که اول زندگیتون هست سعی کنید باهم به مسافرت بروید با هم به گردش بروید با دوستانتان رفت و آمد خانوادگی ایجاد کنید گاهی به خانومتون اجازه بدهید که با دوستانش ساعتی را بگذراند
به خانومتون محبت کنید بهش با عشق صحبت کنید هر وقت ناراحت یا عصبانی شدید سعی کنید از خانه به بیرون بروید همون 15 دقیقه ای که میگید اوج عصبانیتتان هست بروید و بعد از فروکش کردن عصبانیتتان برگردید این رو به همسرتان بگوئید که وقتی عصبانی میشوید باید نیم ساعت شما رو تنها بذاره بروید بیرون و با خودتون خلوت کنید و بعد که آرامشتان را به دست آوردید برگردید با آرامش با همسرتان یا هر کس دیگه ای که از دستش عصبانی هستید صحبت کنید
انتظاراتتان را به همسرتان هر از چند گاهی بگید و تکرار کنید از او بخواهید که انتظاراتش رو به شما بگه سعی کنید افکارتان رو به سمت این جور مسائل که به شما استرس و شک تزریق میکنه نبرید این افکار دشمن شما و آرامش زندگیتان میشود ...
بدی های اقوام همسرتان را هیچ وقت به سر او نکوبید یادتون باشه احترام احترام میاره اگه به این رفتار ادامه بدید مطمئن باشید یه روزی همسرتون به شما اجازه نمیده که با دخترعموهایتان یه صحبت کوچک و معمولی بکنید حساسیت ایجاد نکنید ...
با منطق و دلیل و مهربانی به همسرتان بگوئید که حواسش به نوع برخوردهایش با دیگران باشه و قبول کنه که دیگه همون دختر مجرد چند ماه پیش نیست
هنوز همسرتون و شما در گیر زندگی واقعی نشدید هنوز اول راه هستید نگذارید این مسائل کوچک که اون هم به خاطر عدم تجربه و جوان بودن دوتای شماست مسائل بزرگتری رو در زندگیتون براتون ایجاد کنه
زندگی پوست کلفتتون میکنه نگران نباشید
هر وقت شک به سراغتان آمد سریع افکارتون رو عوض کنید به همسرتان زنگ بزنید و با مهربانی با او صحبت کنید ...
سعی کنید شما هم قبول کنید یک تغییراتی در برخوردهایتان ایجاد کنید و شما هم قبول کنید که یک مرد متاهل هستید و به همسرتان نشان بدهید که شما هم تغییر کردید ...
خیلی مود نصیحت گونه گرفت قصدم این نبود ولی اگه اینطوری شد به عنوان نصیحت بهش نگاه نکنید