بهتون تبریک میگم که اولین قدم رو برا ترک این عادت برداشتید.
باید بدونی بهترین کسی که می تونه به شما کمک کنه خود شما هستید. تصمیم نهایی با شما هست.
- عادات سالم را در خود تقویت کن ، از تصاویر محرک جنسی دوری کن ، فکر کردن برای نگاه کردن به این چنین محرکهایی مساوی با خود ارضایی مجدده .
تمایل به خودارضایی اول به ذهن شما حمله ور می شن. باید بتونی در مقابلشون ایستادگی کنی و اجازه ندی که به ذهنت نفوذ کنن. البته ممکنه شروع کار قدری سخت باشه اما با تلاش می تونی اونو تحت کنترل خودت در بیاری. سعی کن که حتی فکر این هم به سرت نزنه .
این یک نکته ی خیلی مهم هست برای ترک کردن .به نظر من ساده ترین راه ترک خود ارضایی همینه. در نطفه فکرهای پوچ و بیخود و وسوسه انگیز را خفه کن. ذهنت را با چیزهای مفید مشغول کن.
بعضی ها نگاه می کنن و میگن مقاومت می کنیم ، این تصور غلطیه ، در واقع مقاوت کردن در این مرحله خیلی سخت هست .پس اگر قصد ترک خود ارضایی دارید دنبال راه حل های عاقلانه باشید
دوستی یک مثال خیلی قشنگ زد گفت که : این کار مثل این هست که شخصی موزی را بخورد و پوست ان را جلوی خود بندازد و بگوید ای وای چیکار کنم الان دوباره میخورم زمین.
دوستان سالمی برای خودت انتخاب کن . بعضیا میگن ترک خود ارضایی ممکن نیست. از افرادی که موج منفی بزرگی دارن دوری کن چون این موجها نا خود اگاه روی شما تاثیر میگذاره . برید طرف افرادی که موفق هستند و از انها انرژی مثبت بگیرید. اگر میخواهید قربانی افراط و تفریط ها نباشید فکر کنید و بهترین را انتخاب کنید. از انتخابتون لذت ببرید .
غذاهای محرک کمتر بخورید ، گوشت ، پیاز و... کمتر مصرف کنید.
روزه بگیر ، اگرچه اعتقاد مذهبی نداشته باشی ، روزه اراده شما رو تقویت می کنه ، در وهله اول بعنوان دارو و درمان بهش نگاه کن.
یه سایت خیلی خوب هست که در طی 40 روز در کنار شما خواهد بود این مقدمه سایت هست:
"طبق تجربه ای که پس از سالها بدست آمد، به این نتیجه رسیدیم که جهت ترک این عمل باید چهل روز مبارزه کرد.
این عدد هم به تجربه بدست آمده است و هم طبق نظر پزشکان بر آن است و هم مورد تایید معصومین بوده است
در این 40 روز مشاوران ما بصورت ارتباط ایمیلی در کنار شما هستند، بدین صورت که هر روز و یا یک روز در میان با شما در ارتباط هستند و مشکلات احتمالی را با کمک خودتان حل میکنند.
اینطور شما هم 40 روز مبارزه کرده اید و هم یک همراه خواهید داشت و تنها نخواهید بود."
و این هم اظهار نظر یه فردی که 8 سال مبتلا بوده:
ترک خود ارضایی »» درد دلهاي شما »» رهايي من
""بچه ها الان من 147 روزه که خلاص شدم یعنی حدودا5 ماه
توی این مدت 8 ساله ای که مبتلا بودم خیلی بارها ترک کردم 10 روز 40 ،80،120 و خیلی بارهای دیگه اما الان کلا فرق میکنه چون اصلا توی تنهاییام بهش فکرم نمیکنم که بخواد اذیتم کنه و به این رسیدم که باید یه جوری توبه کنید که این گناه خیلی بزرگ رو خدا ببخشه
بچه ها بخواهید و به خدا و ائمه باالاخص باالاخص امیر المومنین توکل و توسل کنید حتما میشه . چرا که نه ما همه کار میتونیم بکنیم ما اشرف مخلوقاتیم .
از همین حالا به خدا قول بدبد به امیر المومنین قول بدید که این کار رو نمیکنید.
من روز 133 که توی ترک بودم روز عید غدیر بود شما این عدد رو فکر منم بشناسین(به حروف ابجد میشه ابالفضل)
توکل ، توسل ، باور ، توبه واقعی = راهـــــــایی همتون رو دوست دارم و براتون دعا میکنم .
امیدوارم تا 40 روز دیگه خبرهای خوبی ازتون بشنویم:104: