صبوری جان میشه ازت یه خواهش کنم
- - - Updated - - -
باشه روشن اش میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
صبوری جان میشه ازت یه خواهش کنم
- - - Updated - - -
باشه روشن اش میکنم
يه تصوير كه دوست داري يا يه جمله كاملا اميدوار كننده مثل
هر وقت غصه دار شدید، برای خودتان و برای همه مؤمنان
و مؤمنات از زنده ها و مرده ها و آنهایی که بعدها خواهند
آمد، استغفار کنید.
غصه دار که می شوید، گویا بدن تان چین می خورد
و استغفار که می کنید، این چین ها باز می شود
مرحوم دولابی
- - - Updated - - -
رو پرينت بگير و روي يخچال بچسبون.بعد هر روزي كه تونستي ازش خبر نگيري يه علامت گوشه اون برگه طوري كه بقيه متوجه نشن بزن.
kamr جان از شما هم یه خواهش دارم
بفرما دوستم ؟من در خدمتم.
صبوری جان ازت ممنونم .میشه هروقت بهت دوباره احتیاج داشتم بیام سراغت.کاری رو که گفتی انجام میدم
بانو..کاش بدانی هر نگاهی لایق لمس نگاهت نیست..و هر دستی لایق هم دستی ات ..و هر دلی لایق هم دلی ات ..راستش اینجا هر همی لایق هم بودن نیست!..هوا ابری است !آفتاب که سر بزند خواهی دید کهاینجا هنوز هم دستان پاک همدست دارند..ودل های پاک همدل..
اگه واستون امکان پذیره شمارتون رو داشته باشم چون من با هیچ دوستیم نمیتونم در این مورد صحبت کنم
حتما خوشحال ميشم همراهت باشم تا نتيجه عالي.به هيچ عنوان جوابش رو نده اون تا احساس نكنه تو رو داره از دست ميده اقدامي نميكنه پس از دسترسش دور باش .هر موقع دلت هواشو كرد بيا اينجا بنويس همه دست به دست هم ميديم همراهيت ميكنيم غصه نخور گلم.
- - - Updated - - -
قوانين اينجا اجازه نميده.
من اكثر اوقات هستم .حتما همراهيت ميكنم .
- - - Updated - - -
راستي يادم رفت وقتي داري اين كارها رو انجام ميدي راجع به شخصيت طرف مقابلت كه خوبه بده تصميمش ازدواج بوده نبوده اصلا فكر نكن فقط بايد رو اين مسئله متمركز بشي كه بايد يه وابستگي رو كمرنگ كني همين.احساساتت رو نه سركوب كن نه ادامه بده همين جا متوقفش كن تا به نتيجه برسيم بعد.
عزیزم متاسفانه اینکار مقدور نیست ولی نمیدونم دادن ایمیل چطور ؟ اگر تونستم با مسئولین تماس بگیرم، مقدور بود اینکار رو میکنم
ممنون .باشه هروقت به کمک احتیاج داشتم با دوستان بهم کمک کنید.خیلی خیلی ممنون از لطف همه ی دوستان بخصوص شما صبوری جان
- - - Updated - - -
مرسی kamr جان ممنون میشم اگه بهم کمک کنید به عنوان یک خواهر که خیلی بهش احتیاج دارم