نوشته اصلی توسط
sana184
من شنیدم اون اقا با کسی اشنا شده دوست شده میخوام خودمو بکشم دیگه هیچی واسه از دست دادن ندارم!!!!!چرا زندگی من اینجور شد؟؟
وقتی این روانشناسها و مشاورها و همون خدایی که بالا سر همه ماست میگه دوستی با نامحرم نداشته باشید برای همینه که تو این رابطه های احمقانه خودمان را تلف نکنیم و آرامش داشته باشیم
چرا هر کی و میخوام منو دوست نداره؟؟؟چرا از من بدش میاد؟؟؟؟؟من جز خوبی براش کناری نکردم!!!
چون رسم دنیا اینه
قرار نیست هر کسی را من دوست دارم اون هم دوستم داشته باشه! (من هم از خیلی ها خوشم اومده اما حتی طرف حاضر نشده نگاهم کنه! حالا باید چیکار کنم خودم را بکشم که من را نپسندیده و کشته و مرده ام نشده؟! نه این نشد یکی دیگه تنها دختر یا پسر روی زمین که نیست تازه مگه زندگی همه اش ازدواجه یعنی کسی اگه ازدواج نکنه باید خودش را بکشه؟! برو تا همین سایت بخون که چقدر زن متاهل هستند که به اخر خط رسیدند بعد از رسیدن به عشقشون و ازدواج !
http://www.hamdardi.net/forum17.html
چرا خدا همیشه نمیگه خوبی کنید؟؟؟ چرا همیشه ادمای عوضی برندن pooh راست میگه خدا دروغه وعده هاش دروغه من چندین ساله به هیچ دعایی اعتقاد ندارم در مورد هر چی دعا کنی خدا از قصد اونو ازت میگیره منم دیگه هیچوقت دعا نمیکنم مگه بالاتر سیاهی رنگی هست!!!!فقط ادمارو اورده این دنیا عذابشون بده.....فقط!!!
اومدم ازتون خدافظی کنم دیگه زندگی برام معنایی نداره خیلی دوسش داشتم همش منو حریص تر میکرد با رفتاراش..... منو دیونه کرد اخرش!!!!!!خدا ذلیلش کنه......