واقعا بچه می تونه بدون پدر و یامادر و یا هر دو زندگی کنه! چه اشکالی داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا بچه می تونه بدون پدر و یامادر و یا هر دو زندگی کنه! چه اشکالی داره؟
دوست عزیز کاش یکم با آرامش تر جواب میدادی ! من اگه نظری دادم نظر شخصی بود همون طور که افکار و اعتقادات شما شخصی هست ! هر انسانی آزاده برای انتخابه راهش .
من خودم آدم نسبتا مذهبی و اهل انجام واجبات هستم و به خدا و قرآن و ... اعتقاد کامل دارم ، مشکل من فقط در صیغه هست که به نظر یهجای کار میلنگه !
اون مطالبی رو هم که آدرس دادی من 4 ، 5 سال قبل مطالعه کردم اما قانع نشدم !
واقعا منطقت منو گرفت ! خیلی باهالی ! اگه الان خودت حاصله یک ازدواج موقت بودی و تو پرورشگاه بزرگ شده بودی بازم این قدر راحت نظر میدادی !
من اهل دوست دختر و زنا کردن نیستم ، مجردم هستم ! اما حاضرم خودمو با کاراهای مختلف سرگرم کنم نه این که برم ازدواج موقت کنم ! چون دوست دارم تنم فقط برای همسرم باشه ، احساسم فقط برای همسرم باشه ، نمیخوام تنوع طلب بشم ، نمیخوام فردا روز وقتی در کناره همسرم هستم و رابطه داریم یاده زنای دیگه بیوفتم ! شما بهتره بری به درس و دانشگاهت برسی هنوز زوده !
سلام user12,
چند نکته:
۱- همانطور که دوستان پیشتر اشاره کردند، شما خوشبینی بیش از اندازه دارید، نگاهی به مشکلات دوستان در این تالار بیندازید. فکر میکنید همه قبل از ازدواج این مشکلات را داشته اند؟
خیر، خیلیها قبل از ازدواج ساعتها با یکدیگر صحبت کرده اند، سعی کرده اند یکدیگر را بشناسند، و عاشق یکدیگر بوده اند، اما وقتی وارد زندگی مشترک واقعی شده اند، به مشکل خورده اند.
حالا سوال اساسی این هست، شما چطور روی آینده خودتان تنها بر اساس شنیده ها، از یک دوست به ظاهر مطمئن ریسک میکنید؟
این دوست را به ظاهر مطمئن مینامم، چرا که ایشان هم در زندگی مشترک به شکست خورده اند، اگر زندگی مشترک موفقی داشتند، شک نکنید هیچگاه به زن دیگری پناه نمیبردند. دوست عزیز، زندگی واقعی با زندگی که در فیلمها تصویر میشود متفاوت هست. اعتماد بی حد و مرز و راحت شما نشان میدهد شما هنوز به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده اید و ازدواج برای شما زود هست.
۲- چند همسری، صیغه و ...همه شرایط خاص خود را دارند. من از منظر شرعی بحث نمیکنم، اما شما الان ۱۸ سال دارید. این سنّ به نوعی دوره فوارن میل جنسی در شماست. و متاسفانه، این مساله تا به این لحظه هدایتگر شما برای این مساله بوده است. بله، صیغه شرعاً امکان پذیر هست، اما مناسب شما نیست. چون شما موقعیتهای بهتری را در آینده پیش رو دارید. ضمن اینکه انرژی که شما الان باید برای آینده خودتان سرمایه گذاری کنید، چه در ادامه تحصیل چه در باقی ابعاد، از شما میگیرد. بنابرین برای شما توصیه نمیشود.
۳- فراموش نکن که صیغه تنوع طلبی میاورد، و این با یک زندگی سالم در تضاد هست. زندگی سالم تعادل و ثبات میخواهد. چنین ثباتی با صیغه به دست نمیآید. مردی حدودا ۵۰ ساله میشناسم که همچنان تنهاست، همه زندگی هم صیغه کرده است، اما امروز تنهاست، نه خانواده ای، نه فرزندی. آیا این سعادت هست؟
ضمن اینکه، آیا فکر میکنی، هر نوع صیغه ای، الزاماً درست هست؟ متاسفانه در جامعه امروز ما، خیلی زنها هستند که تنها به خاطر نیاز مالی به پول صیغه میشوند، و از نظر من در چنین شرایطی فرقی بین صیغه و ارتباط جنسی نامتعارف نیست. چرا که هر دو به نوعی فروش تن برای پول هست. یک زن هم درست مثل یک مرد اشرف مخلوقات هست، یک انسان هست و یک انسان احترام دارد، فروشی نیست. و دین ما دین نیات هست.
اما یک توصیه کلی، تعصب را کنار بگذار، خودت را به خواب نزن و سعی نکن خودت را و تصمیماتت را پشت ظاهر احکام دینی پنهان کنی. همه در این تاپیک تصریح کردند که این تصمیم شما اشتباه هست، من هم همین را میگویم و معتقدم خودت هم این را میدانی. به جای فکر و اتلاف انرژی و زمان روی این موارد، روی ادامه تحصیل و فراهم آوردن شرایط مادی و معنوی یک زندگی سالم در آینده تمرکز کن، که نه این همه حرف و حدیث دارد، نه ریسک و البته پتانسیل برای سعادتمندی دارد.
موفق باشی،:72:
کامران
سلام دوست عزیز.اون خانم شرعامیتونه صیغه بشه ومسئولیتش به عهده خودشه تا اینجا باهات موافقم مانمیتونیم این حقو ازش بگیریم.امابریم سراغ آقای مطمئن و واسطه.من یه پیشنهاد واست دارم به این آقای مطمئن بگو میخام درمورد این پیشنهاد خیرخواهانت از خانمت هم نظر بخوام.اگه به لکنت زبان افتاد لطفا دیگه بهش نگو آقای مطمئن.هربهانه ای هم آورد که به خانمش نگی،اینو بدون که قابل اطمینان نیست...حتی اگه روحانی هم باشه قابل اعتماد نیست خودعلما طرازاول ودرجه یک همیشه میگن هرکی عمامه داشت صرفابه خاطرعمامه داشتن به طورقطع اعتماد نکنیدمواظب باشیدبه کی اعتمادمیکنید...
- - - Updated - - -
بعدش تو تصویر این خانم روازچشمان این آقا دیدی...اعتمادبه نفست یه مقدار پائین هست که حرفای این آقای مطمئن اینقدر درتو نفوذ داشته وقدرت سخنوری اوهم بالابوده. خودت فکرکن یه مردمتاهل به یه پسر۱۸ساله میگه بیاباخانم بیوه ای که من چندبارباهاش ازدواج موقت داشتم ازدواج کن!!!!!
- - - Updated - - -
پ.ن:باورکردن تایپیکت خیلی دشواره،ولی اصول مشاوره میگه حمل برصحت کنید
علیک سلام به همه دوستان
خانم اون دوستم کمر درده و از ازدواج موقت هم اشتباه نکنم خبر داره و تازه خوشحال هم هست هنوزه میگه زن دیگه هم بگیر که من پاسخگوی تو نیستم.
از نظرات شما ممنونم لطف کردید:72:
شما این حرفها را از خانم ایشان شنیدی یا از خود ایشان؟
دوستان چرا انقدر اصرار دارید ایشون را از کارش منع کنید. اگر تمام کائنات هم نظر مخالف داشتند باز این آقا از ابتدا قصد و هدفش مشخص بود. وقتی کاری را که شما ناپسند میدونید ایشون به نوعی مفید و در راه خشنودی امام عصر میدونه تکلیف مشخصه. هر چه دلیل و برهان بیارید ایشون در مقابل جبهه میگیره.
تنها سوال اینجاست که با این دیدگاه به چه منظور اینجا نوشته و به دنبال چه نکته ای میگشته.
- - - Updated - - -
در ضمن آقای محترم. در دین اسلام چیزی به نام صیغه وجود نداره. این مورد به مذهب شیعه مربوطه. تمامی علمای اهل تسنن با صیغه به شدت مخالفت میکنند. در اسلام بحث چند همسری مطرحه.
جناب مجید
مگه شیعه خارج اسلام هست؟نقل قول:
در دین اسلام چیزی به نام صیغه وجود نداره. این مورد به مذهب شیعه مربوطه
تمام علمای اهل سنت بدون هیچ دلیل قانع کننده ای صیغه رو رد میکنن. (البته وهابی ها بنام نکاح مسیار بخاطر مشکلاتی که داشتن ساختن).
بهتره شما لینک * مشروعیت ازدواج موقت (صیغه) در کتابهای اهل سنت * + سند رو سنت ببینید
http://www.valiasr-aj.com/fa/page.ph...maghalat&id=93
بهتره شما لینک * چرا شیعه ازدواج موقت (صیغه، متعه) را جایز می داند؟ * + سند رو ببینید
چرا شیعه ازدواج موقت (صیغه، متعه) را جایز می داند؟ - گنجینه پاسخها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی
بهتره شما لینک * آیا در قرآن آیه ای در اثبات صیغه داریم؟ + سند رو بخونید
پرسش و پاسخ : آیا در قرآن آیه ای در اثبات متعه داریم؟
بهتره شما لینک * حکم نکاح به نیت طلاق و نکاح مسیار چیست؟ * + سند رو بخونید
حکم نکاح به نیت طلاق و نکاح مسیار چیست؟ - گنجینه پاسخها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی
بعضی از فرق های ازدواج موقت با زنا :
1 - در ازدواج موقت رضایت زن شرط اصلی است اما می توان زنی را مجبور به زنا کرد .
2 - در ازدواج موقت امکان آمیزش جنسی دسته جمعی نیست ، اما در زنا هر تعداد پسر می توانند با یک دختر آمیزش کنند و بر عکس .
3 - در ازدواج موقت اگر فرزندی متولد شود حلال زاده است در صورتی که در زنا اگر فرزندی به دنیا بیاید حرام زاده است.
4 - در ازدواج موقت پس از پایان زمان مقرر زن و مرد به هم نا محرم می شوند اما در زنا زن و مرد می توانند تا ابد به هم محرم باشند.
5 - در ازدواج موقت مهریه باید پرداخته شود اما در زنا مرد می تواند بدون پرداخت مهریه به کار خود مشغول شود .
6 - در ازدواج موقت در صورتی که نزدیکی صورت بگیرد ، پس از تمام شدن مدت ، زن بایدچهل و پنج روز و یا به اندازه دو حیض کامل ، عده نگه دارد ( از ازدواج با مردان دیگر پرهیز نماید ) اما در زنا زن پس از اتمام نزدیکی می تواند با مرد دیگری نزدیکی کند .
7 - در ازدواج موقت ، صیغه ی عقد بین زن و مرد خوانده می شود ، که نشاندهنده تسلیم بودنآنها در برابر خداوند است ، اما در زنا عشوه گری و چشم چرانی مقدمه کار است .
8 - در ازدواج موقت دختران باکره زیر 9 سال ( نابالغ ) و دختران باکره دیوانه ، نیاز به اجازه پدر یا جد پدری است ، اما در زنا دختران دیوانه و نابالغ به راحتی راضی به همبستری مخفیانه می شوند.
9 – ازدواج موقت در بعضی از موارد ، زمینه ازدواج دائم می شود ، اما یک مرد هیچ گاه حاضر نیست با زنی که زنا کرده است ، پیمان وفاداری ببندد و بر عکس .
10 – کسی که ازدواج موقت می کند ، هم ثواب می کند و هم خود را از گناه نجات می دهد ، اما کسی که زنا می کند ، زشتی گناه از چشم او می افتد و نفس او برای پذیرش گناهان دیگر نیز آماده می شود
آیا برای شما کافی بود؟ لینکها را کامل مطالعه کردید و پی بردید که در اسلام ناب محمدی (ص) صیغه هست و هیچ شکی در آن نیست؟
- - - Updated - - -
از خودشان شنیدم؛ به خودشون اعتماد دارم دروغ نمیگن و عین حقیقت رو میگن منم بچه نیستم.
دوست عزیزمنم آنچه که در رساله شیعه اومده روقبول وباوردارم.مسئولیتش به عهده علماء واهل تخصص علوم دینی هست.ولی ماتوان واجازه تفکروتعقل دراحکام وفلسفه اوناروداریم.بارهادرقرآن اشاره شده افرادی که به بهشت میروند به زوجیت حوریانی باکره ای درمیان که هیچ کس قبلا آنهارالمس نکرده.من الان کاری به پاداش اخروی اعمال ندارم مسأله مهم نکته وتأکیدی هست که مستقیمادرکلام خداوندهست ونتیجه این هست که اولویت وبهترین این هست که زن قبلاتوسط کسی لمس نشده باشه(حتی درشکل مشروعش)ازدواج موقت برای شرایط اضطرارهست.تازه متناسب هست کسی که میخاد بازن صیغه ای ازدواج دائم کند هم کفو همون زن باشه یعنی یک مرد که قبلا ازدواج کرده وطلاق گرفته نه یک پسرمجرد. اون فردواسطه هرچقد هم خیرخواه باشه باعقل وعرف و وجدان عمومی جوردرنمیاد.به یه پسر۱۸یا۲۰ساله مجردپیشنهاد ازدواج دائم بازن صیغه ای بدهد.ریسک این کاربسیاربالاست.اگه به لحاظ روحی وفکری توان ازدواج داری خب به خانوادت بگو واست دخترمجردپیداکنن اگه توان مالی هم نداری باتوجه به پستهات حتما با آیاتی که نوید استغنای مالی رو دراین شرایط میدن آشنایی داری.حالا که به این واسطه اعتماد داری بهش بگو دخترمجردبرای ازدواج دائمت معرفی کنه. خودش با اون زن قبلی ازدواج موقت یا دائم داشته باشه تازه خانم خودش مطابق پستت هم راضیه هم خوشحال(جل الخالق)