-
ملکه عزیز درسته من دفترچه بیمه رو بهونه قرار دادم که بهش زنگ بزنم اما هیچ دروغی بهش نگفتم..همه چیو راست گفتم..
شوهرم اخه ادمی نیست که من اینجوری غرورمو زیر پا بدارم واسش..میدونم بعد این قهر اگه من اشتی کنم خیلی گستاختر میشه..
از یه طرفم حس میکنم باباش حالا حالاها اجازه نمیده باهم اشتی کنیم که به اصطلاح منو ادب کنن..
الان اگه اونم یه کم دلش بخواد که باهم اشتی کنیم بیاد حداقل یه اس بده حالامو بپرسه.بد میگم؟مریضیم مریضیه خیلی ساده ا ی نسیت که..هان؟
- - - Updated - - -
بهار جان حرفتو قبول دارم که دوست داشتم بهم ترحم کنه ولی نکرد و منو خیلی اذیت کرد با این کارش..
بعدشم من فاصله ام از اینجا تا خونم 700 کیلومتره میفهمید واسه دفترچه نرفتم..
قبل امروزم اون هفته بهش گفته بودم شوهر خواهرم داره میاد بده بیاره که نداد{احتمالا باباش اونجا بوده نذاشته}
خسته شدم..
تو حرفاش هیچ نشونی از اشتی کردن نبود..:47:
-
مردا نه دوست دارن به کسی ترحم کنن نه به کسی ترحم میکنه
اگه واقعا دفترو نیاز داری برو المثنی بگیر
- - - Updated - - -
طناز جان تو حرفای شما هم هیچ نشونی از آشتی کردن نبود!
-
خب همینکه دفترو بهانه کردم زنگ زدم یعنی میخوام اشتی کنم دیگه..وگرنه میرفتم المثنی میگرفتم:54:
- - - Updated - - -
بچه ها دلم داره پاره میشه
دلم میخواد یه بهانه خیلی مهم پیش بیاد بهش زنگ بزنم اشتی کنم..یا اینکه اون زنگ بزنه
چرا اخه عین خیالش نیست انگار؟؟؟
:54::54::54::47::47::54::54::54:
-
طناز عزیز ناراحت نشو
ولی متنت اصلا شبیه زمینه چینی برای آشتی نیست
سلام.چرا دفترچه بیمه مو ندادی بیارن؟؟
خودت به این اس چه جوابی میدادی؟؟؟؟
- - - Updated - - -
فرشته مهربون برات نوشته بود چی بگی
اگر همسرت تماس گرفت .... انگار هیچ اتفاقی نیافتاده .... بسیار طبیعی و با آرامش با او حرف بزن و احوالاتش را بپرس و بگو دلت برام تنگ نشده ؟ اگر گفت نه .... بگو عوضش من خیلی دلم برات تنگ شده .... این دوری خوبیش اینه که دلتنگی میاره و این دلتنگی عشق را بیشتر میکنه .... من این حال رو دارم .....
طناز یا حرف گوش کن یا نیا هی بگو چیکار کنم چیکار کنم:305:
-
بهار جان فرشته مهربان گفت اگه اون زنگ زد اینطوری بگم نه اینکه خودم زنگ بزنم اینجوری بگم..راهنمایی احتیاج دارم که عضو این سایت شدم..من این اس ام اسو زدم ببینم عکس العملش چیه!!
- - - Updated - - -
الان بهش اس زدم شکلک گریه گذاشتم.گفت چته؟ واسه مریضیم گفتم کلی دربارش پرسید.گفت مال استرسه مواظب باش..همین..
یه جوری رفتار میکنه انگار باهام غریبه ست..من باهاش خودمونی حرف میزنم اما اون نه..
-
اگه حالتو پرسیده پس خوبه دلش برات تنگ شده
نمیدونم چرا شوهر منم وقتی منو میبینه مثل غریبه ها باهام برخورد میکنه حتی نمیذاره دستم به دستش بخوره
- - - Updated - - -
اگر كسي واقعاً يكي را دوست داشته باشد، بيشتر از اينكه بهش بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش
اینو یه زمانی شوشو بهم اس داده بود یادش بخیر:47::54:
- - - Updated - - -
من که میگم حالا که راه ارتباط براتون باز شده اونم ج اس میده امشب بهش اس بده بگو دلم میخواست تو این شرایط سخت کنارم باشی تا با تو آروم بشم:43:
- - - Updated - - -
وقتی که شکلت گریه دادی اون نگران شده و بهت گفت چته به نظرم این خودش یه نشونست اما به زبون خودش
به قول رستگار تو تاپیک خودم گفت شاید اونم میخواد ولی راه درستشو بلد نیست
-
طنازززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززززززز ززززززززززززززززززززز!!تو رو خدا شوهرتو دریاب،اونم دوست داره،یه کاری کن،بهش بگو هیچ کسی مثل تو نمی تونه استرس منو از بین ببره
-
حال خوبی ندارم..:54:
- - - Updated - - -
حال مامانو بابامو میبینم میخوام بمیرم..همش میگن تا خواهرم رابطه داره بابرادرشوهرت اوضاع توام خوب نمیشه..همه امیدم رفته..حال بابام خیلی بده..همش تو فکر یه راه حله نه زندگی من بهم بخوره هم خواهرم از کارش دست برداره
خیلی این وسط گیر افتادم..
شوهرمم پشت من نیست..
اصلا نمیخواد بفهمه کارای برادرش چقدر تو زندگیمون تاثیر داره
وقتی من حال مامان و بابامو میبینم چه جوری میتونم بیخیال باشم؟؟
:47:
-
طناز خواهرتو تهدید کن که به شوهرش میگی
-
اصلا عین خیالش نیست..
- - - Updated - - -
بچه ها تنهام نذارین...:302: