سلام اقای سپهر
باتوجه به این جملاتی که خودتون از همسرتون نقل کردین میشه این نتیجه رو گرفت که ایشون فقط و فقط دنبال جلب نظر و محبت و اعتماد شما هستن .
همسرم میخواد من فقط اون کاری و بکنم که اون می گه (میخواد جلب توجه کنه و احساس کنه که همسرش به نظرش اهمیت میده )
تو هیچ کاری از من نظر نمی خوای و مثبل یه وسیله تو خونه با هام رفتار میکنی (وقتی اینو میگه یعنی احساس کرده شما تو زندگی فقط به چشم یه ابزار بهش نگاه میکنی و خیلی حس بدیه فکر میکنه مفید نیست و اینکه احساس میکنه غیر از وظایف زنانه و بارداری و اینا جایگاه دیگه ای تو زندگیتون نداره )
من میرم تا برا همیشه از شر من و بچه تو شکمم راحت شی (بازم جلب توجه و میل به دیده شدن)
دو باره کفت من و دوست نداری و هر کار دوست داری می کنی و.....(وقتی اینو میگه یعنی دوست داره همون موقع شما بگی نه عزیزم اینطور نیست من خیلی هم دوستت دارم اون هرلحظه دوست داره به این اطمینان برسه از جانب شما که دوستش دارید )
ماشین رو براش خریدم ولی تا2 ماه سوارش نمی شد می گفت میخواستم ببینم چه قدر برات عزیزم ؟ خواسته من برات مهمتره یا خودت؟(در واقع خرید ماشین و خرج و کردن واینها بهونه است ایشون میخواد به خودش با این کار ثابت کنه که من برای شوهرم مهم هستم و ارزش دارم میخواسته ببینه ایا شما اینقدر دوستش دارید که بخاطرش تن به سختی بدید .
بعدشم قهرای طولانی مدت و بی محلی به من و خونوادم(خانوم شما داره با قهر طولانی دااااااااااااااد میزنه بابا من پول نمیخوام زندگی مرفه نمیخوام فقط ازت احترام و محبت میخوام همین )
وقتی باهاش حرف میزنم که از کجا بیاریم بخوریم میگه مگه من مردم درسته حقوقم اندازه تو نیست ولی کمتر خرج میکنیم عوضش با عشق زندگی میکنیم (ما زنها فقط همین رو میخوایم بخداااااا. اگه یه زن تو زندگی مشترک این احساس رو داشته باشه که شوهرش براش ارزش قاءله و بهش بهامیده وزندگی عاشقانه ای داره کم خرج کردن و کارکردن که سهله بیشتر از اینها رو انجام میده اگه فقط به این اطمینان از طرف شما برسه .
بارداری خانوم شما و شرایط خاص روحی که تو این دوره داره بیشتر از قبل حساسش کرده ودر واقع این رفتارها فقط صرفا به علت حاملگی نیست وعلت دیگه ای داره .
یه وقتی که از لحاظ روحی یه کم امادگی داشت خیییییییییییلی با محبت بشین باهاش حرف بزن بدون اینکه از خودت دفاع کنی فققققققققققققط به حرفش کوش کن بکو من امروز میخوام تو حرف بزنی من گوش کنم ازهر چیزی که تو این مدت ناراحتت کرده برام بگو تا اروم بشی اگر هم چیزی گفت که ناراحتت کرد سعی کن عصبانی نشی بزار بهت اعتماد کنه تا سفره دلش رو پیشت باز کنه و حرف دلش رو بزنه . اینجوری می تونی علت رو پیدا کنی ریشه یابی کنی که مشکل چیه . وقتی علت رو ندونی خوب معلومه نمی تونی حلش کنی
البته من نمیگم ای رفتاررهای خانومت برای جلب توجه درسته ولی خوب دیگه شاید بلد نیست چه جوری ازت بخواد یا شایذ هم همه راههارو رفته و نتیجه نگرفته به خاطر همین قهر میکنه یا از خودکشی حرف میزنه
امیدوارم با توکل به خدا .مشکلتون حل بشه و با همسرتون عاشقانه منتظر تولد کوچولوتون باشید:227: