یه بار دیگه پست من خونده بشه،الآن فقط می خوام امکان خاستگاری رفتن جور بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار دیگه پست من خونده بشه،الآن فقط می خوام امکان خاستگاری رفتن جور بشه.
من خيلييييييييييييييييييي خوشحالم....:227::227::227:
از موقعي كه ازدواج كردم اينقدر خوشحال نبودم.....قراره با خواهرم و عموم برم بيش مامان بابام..انكار بهشتو بهم دادند با اين خبر...خدا بهم عيديمو داد...
البته شوهرم با ديدن خوشحالي بيش از حدم ناراحت شد ولي جه خبري بهتر از رفتن بيش مامان بابام اونم با خواهرم و دختر نانازيش....:43::43::43::43:
خدايا شكرت:323:
به نام خدا
سلام
من هر وقت این آواتار قشنگ "پرنده غریب" رو میبینم مسرور میشم! البته امشب شادیم دو چندان شد وقتی دیدم که این پرنده غریب داره به سمت آشنایانش مهاجرت میکنه. امیدوارم که همیشه همینجور سرحال و خوشحال باشی!
راستی عید قربان هم بر همگی مبارک باشه. و ان شاء الله که عصر امروز از برکات عرفه بهره مند شده باشیم.
یک چند روزی هست که زیاد به یاد "فرشته مهربان" میفتم.چند وقتی هست که ازش خبری نیست! نکنه بالهای فرشتمون شکسته که نمیاد اینجا؟! از خدا میخوام که هرجا هست سالم و سرحال باشه.
از راهنمایی بجای "مدیر همدردی" به آقای "فرهنگ27" هم باید تشکر کنم ، چون دقیقا حرف دلم رو به این عضو قدیمی همدردی زدند. فرهنگ عزیز ناپختگی توی نوشته های اخیرت زیاد شده ، مرد باش ! خودت رو بهتر بشناس و زندگی رو جدی بگیر! زن گرفتن جدیت و مردونگی ای میخواد که هرگز در دختربازی تجربه نمیشه! اولین نشونه های مرد زندگی شدن ، قاطعیت در روش درست خواستگاریست که متاسفانه امروزه با این اصطلاحات خواستگاری سنتی و غیر سنتی داریم خودمون رو گول میزنیم! و ناپختگی پسرهامون رو پشت این اصطلاحات مخفی و توجیح میکنیم!
ظرافتهای یک خواستگاری درست و مطابق با هنجارهای شرع و عرف اولین آزمون درک درست زندگیست.که هم برای پسر و هم برای دختر ، یاعث رشد و شناخت هوش هیجانی طرفین خواهد شد.
بگذریم ...
امیدوارم حال و احوال همگی عالی باشه و روز به روز عالی تر بشید.
و در پایان ...داشتم فکر میکردم که امشب یکم خودمون رو جای حضرت ابراهیم(ع) بزاریم ، راستی توی دلهامون چه خواهد گذشت؟ .... دلبستگی هامون رو قربونی خواهیم کرد؟... خوش به حال اونی که میتونه ....... التماس دعا.
.
در پناه حق.
بعضیا فقط یه چیزی می گن که ابراز وجود کرده باشن. پست مدیر م بسیار نابجا بود،فکر کرده با یه
آدم 20ساله طرفه.
شما هم لازم نیست درس خاستگاری بدی،تو اگر a-b-c-d بلدی منم e-f-g-h بلدم.
تنها مشکلم دسترسی به این دختر برای مطرح کردنه.فقط توی دانشکده اونم یک روز.
با سلام
فرهنگ گرامی
شما چند سال هست اینجا هستید. با هم قال و مقال زیادی خصوصی و عمومی داشتیم. اینطور نیست که سن شما را ندانم.
شما اگر خوب در این سالها وقتت رو در تالار سپری کرده باشید.
در مورد مسئله ات که نحوه دسترسی و خواستگاری هست باید حداقل دهها مقاله خونده باشید و صدها نوع سئوال مشابه و پاسخ دیده باشید. مسئله تازه ای نیست .
اگر تصور می کنید که بعد از این همه سال نیاز هست که باهات هم حسی کنیم نیاز هست ،در نقش مراجع یک تاپیک بزنی تا از صفر دوباره اعضاء جوابتون را بدهند. اما در حال و احوال گفتگوهای محاوری هست. اما بنده نمی توانم به اشتباهات فاحش یک کاربر بی تفاوت باشم. فردا روز می افتی توی چاله های احساسی و وابستگی و ممکنه تاپیک بزنی که که "سالها اقامت در همدردی هم به من کمک نکرد" باید بدانی تا وقتی شیوه احساس محورانه نسبت به جنس مخالف و خواستگاری و ... اصلاح نشود، راهکار صحیح پیش نمی رود.
به هر حال اگر فکر می کنید که بنده مشکل شما را متوجه نشدم و درکت نمی کنم، خواهش می کنم در یک تاپیک عمومی یا خصوصی مسئله ات را دقیقا شرح دهید تا بنده و سایرین کمکت کنیم.
به هر حال ما نسبت به قدیمی ها ارادت خاصی داریم. و این که رک و بی پیرایه و مستقم با آنها صحبت می کنیم به خاطر صمیمتی هست که با آنها داریم و دوست نداریم دست خالی از این محیط به زندگی وارد شوند. اگر شما علیرغم همه اینها تصور می کنید. بنده اشتباه می کنم. و روش شما صحیح هست. من همین جا از شما معذرت خواهی می کنم و منتظر اقدامات و نتایح کارهای شما در ماهها و سنوات آتی می مانیم.
آقای فرهنگ همین پرخاشگری شما یک نشانه است که باید درباره آن فکر کنید. شما که قصد ازدواج دارید باید خوشحال باشید اما الان پرخاشگر شده اید. به احساس خودتان اهمیت بدهید و آن را یک نشانه بدانید که باید رویش فکر کنید.
خوشحال بودم که پست گذاشتم.ولی وقتی با یه جمله،نادان فرض می کنن به آدم بر می خوره.
متشکرم از فرهنگ که با فرهنگ خاص خودش به شکلی فرهنگی مدیر همدردی رو به نوشتن مشغول کرده .
چون دست خط آفای همدردی قشنگه ، من که دلم تنگ میشه ...
زندگی مسیر خودش رو طی می کنه و من این روزها با تجربه هام فقط نگاهش می کنم .
خداروشکر .
دیروز دعای عرفه به فکر تک تک اعضاء بودم و دعا کردم .
فرهنگ ، آرام تر باش . احتیاجی به سینه چاک دادن نیست .
اگر خیلی بی تابی تا رسیدی بهش اصلا سلامم نکن . یه دفعه بگو : خانم با من ازدواج می کنی ؟
آره دیگه ! ... چرا اینقدر بی تابی می کنی دلبندم !
خود بزرگوار و با فرهنگت که گفتی : " نباید زمانی باشه که جلوی دیگران حرفی بشنوی ! "
زمان مناسب را پیدا کن !
و قطعا می تونی ....
در ضمن من توی فکر اقتصاد همدردی هم هستم !
سلام .
عید همگیتون مبارک.
یلدا هستم. خوشحالم از حضور در این انجمن. دوست دارم بیشتر باهاتون آشنا بشم. شما خوب و مهربانید. :43:
.....
خیلی نوشتم ولی
پاکشون کردم
بعضی وقت ها باید صداها را خفه کنی
حتی صدای درونت را.