-
ببین نظر من اینه تا مثلا چهل روز سعی کن زن وظیفه شناس و واقعا خوش رو باشی و هر وقت تشخیص دادی باهاش گفتگو صمیمانه کنی و احسااتت بهش بگی مثلا دوست ندارم بهت بد بگم زن زبان تلخی باشم، عصبانیت محل کارت را بر من دادش بزنی من تنها کاری که ازم بر میآد اینه که مقدمات استراحت را فراهم کنم و تا تو استراحت کنی (گرچه هر کمکی از دستت بر بیاد هم انجام میدم)اما من مسول اختلافات کار نیستم اگه من و استرس نگرانیات من را دارد نابود میکنه
یا اینکه بگی این یک هفته واقعا کنارت ارامش داشتم تو بغل بکو آرامم و ارامش دارم بگو خوب شدی دیگه انگار استرست همراهت نیست با هم غذا خوردن دوست دارم و.....
بذار اون هم تغییر در نوع نگرشت را حس کنه بذار خانه آرام داشته باشه و قطعا تلاش میکنه نگه هش بداره
سعی کن هیچ تندی هیچ اشتباهی نکنی که معذرت خواهی نقشی نداشته باشه و بر عکس اگه او انجام داد. بگو ناراحت شدم. گفت چرا بگو نمیدونم شاید توقعش نداشتم(با زبان خودت بگو نه باز بان بدن اخم و تخم که خودت میدونی خیلی حساس شده و احساس فلجی بهش دست میده)به خودت برس همه چیز را مهیا کن جوابش را هم با احترام پاسخ بده اما کاریش نداشته باش حتی ازش نخواه تلویزیون روشن کنه. تماس چشمیت کاهش بده. محبت زبانی نکن بذار بفهمه با ناراحت کردن تو توجه تو رو از دست میده. بذار حس کنه باید از دلت در بیاد و شاید هم وقت باید سرف کنه. بعد میآد طرفت(لازم نیست بگه ببخش. با حرکاتشان بفهمی پشیمونه) بهش بگو و ازش بخواه برام توضیح بده مشکلم چون میخوام حلش کنم تا دوباره باعث ناراحتی نشه وچون تو اشتباهی نکردی قانعش کن که سو تفاهم بودهوازش بخواه صبورتر باشه
- - - Updated - - -
اگه مدام تو عذر بخوای به مرور. عذر خواهی میشه وظیفت و چون تکرار میشه بعد یه مدت اشتباه از خودشه تو برای ارامشتون و. و ایجاد نزدیکی عذر میخوای جالبهبت میمیگه نه نمیبخشم.و صلح که نمیاد کینه هم میآد
و انگار از بودن تو پر میشه انگار از تلاش نکردن برا با تو بودن. خسته میشه و شاید گاهی با خودش میگه من میتونم یک ماه نرم طرفش ولی او وابستستچون وقت نکرده دلتنگت بشه وقت نداشته دلت به دست بیاره همش تو بودی که نگران عصبانیتش نگران حفظ آرامشش نگران با ناراحتی نخوابیدنش یا بیرون رفتنش بودی....
بذار اون هم با ناراحتی بخوابه مگه چه میشه؟ تو مگه نخوابیدی؟ اگه راحت نبود بیخودی عصبانی نشه تا نوازش قبل از خواب تو رو از دست نده
باز هم تو مختاری و این نظر شخصی منه شاید اگه در جای نا مناسب پیاده بشه نتیجه عکس بده
تا میتونی کم خطا کن. و کم کم خطا هاش را به هش بگو و ک برا حل انانشاالله
- - - Updated - - -
احساس میکنم بعضی وقتا تو رابطه زنا شویی هم بله میگی که فک نکنه ناراحتی... یا نمیخوای بگه تو نه گفتی رفتم یا میگی نه بگم شاید تا چند روز سرد برخورد کنه و من داغونتر....
ولی من فک میکنم عیبی نداره وقتی ناراحتت کرده و به خودش هم حق داده و کماکان تو رو هم مقصر کرده بگی من فعلا حسی ندارم یا نمیتونم اگه پرسید چرا بگو نمیدونم شاید از لحاظ روحی... آماده نیستم. و اگه اسرار کرد بگی اگه بخوای عیبی نداره ولی متمعا نیستم بهمون خوش بگذره
- - - Updated - - -
احساس میکنم بعضی وقتا تو رابطه زنا شویی هم بله میگی که فک نکنه ناراحتی... یا نمیخوای بگه تو نه گفتی رفتم یا میگی نه بگم شاید تا چند روز سرد برخورد کنه و من داغونتر....
ولی من فک میکنم عیبی نداره وقتی ناراحتت کرده و به خودش هم حق داده و کماکان تو رو هم مقصر کرده بگی من فعلا حسی ندارم یا نمیتونم اگه پرسید چرا بگو نمیدونم شاید از لحاظ روحی... آماده نیستم. و اگه اسرار کرد بگی اگه بخوای عیبی نداره ولی متمعا نیستم بهمون خوش بگذره
-
سلام//دوست خوبم//مطالبتونو خوندم ناراحت شدم ولی یک چیز عجیبی را احساس میکنم اونهم تکرار خطاهای شوهران زنان در همسران من//
ازاینکه میگید خودشونو میزنه قبول دارم .همسرمن هم موقعیکه کمی ناراحت میشدخودشو زمین میکوبید به دیوار میزد سرشو//وبادستش بسرش میکوبید .اندکی صبرکن تا همه چی درست شود.
انسانها خیلی متفاوت وخیلی هم متشابه افریده شده اند..