پرستو جان بعضی ها در هر حالتی ظاهرشونو حفظ میکنن
خیلی باید حواسمون باشه
من حس میکنم نیاز هاشو پاسخ نمیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
پرستو جان بعضی ها در هر حالتی ظاهرشونو حفظ میکنن
خیلی باید حواسمون باشه
من حس میکنم نیاز هاشو پاسخ نمیدم
sabr دوست عزیز حق با شماست من ادم پایبندی هستم و همیشه سعی میکنم حد و مرزها رو رعایت کنم. در برخورد با مسائل دیگران اغلب راه حلهای خوبی میدم اما تو مال خودم تو این مورد واقعا گیج میشم بعدا هی میگم خدایا کارم درست بود غلط بود چی بود. فقط توکلم به خداست که ارومم میکنه
دست از این رابطه به طور کل بکشید
شیوه ایشون وابسته سازی هست ، به عبارت عوامانه با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن که شیوه ایجاد وابستگی در دختران برای دوستی هست و اگر دقت کرده باشید در حرفهاش هم همه اش لفظ دوستی به کار گرفته . وقتی مطمئن شد کاملاً وابسته شده ای آنموقع وارد لایه های عمیقتر می شود و این وسط بازنده اصلی شمایید .
فکرتان را درگیر نکنید و از این حد رابطه هم بیرون بیاید که او اصلاً به شما برای ازدواج فکر نکرده و نمی کند . رویه وی رویه تحریک احساس هست .... ( الفاظی مثل خوشحال شدم ..... اگر مزاحم بودی جواب نمی دادم و..... )
اتفاقاً ایشون اصلاً به شما نمی گوید برو ، بلکه بخود می گوید: جواب نده بزار توی خماری بمونه اینجوری بیشتر کشیده میشه ، بعد که شما بالاخره طاقت نمیاری و پیام می دهی واقعاً خوشحال میشه چون می فهمه پس احساساتت گرفتارش هست و .... این وضعیت را تا آنجا ادامه میده که فاصله اس دادنهای شما کمتر و کمتر بشه و برسه به ابراز احساسات و ... که البته خودش زمینه را با تحریک احساسات فراهم می کنه .... این جمله که شما خیلی نگران من هستی ؟ جملات تحریک احساسات هست ... او دنبال جواب دادن شما نبوده بلکه او پیام داده که تو به من احساس پیدا کردی ، تو مرا دوست داری و اینرا می دانم و همین شما را بیشتر درگیر احساسی میکند و .....
وقتی شما رابطه را قطع کنی بطور کامل ، بعد از مدتی طولانی حتی شاید چند ماه او پیام خواهد داد البته اگر خواهان این باشد که شما را حتماً در دام دوستی بیاندازد یعنی هوسش در رابطه با شما زیاد باشد ، اما اگر نخواهد که دنبال نمی کند و همین یعنی بسیار مایل بوده که شما کامل نقش شیفته را بازی کنید و او بهره برداری کرده و لذت ببرد حتی اگر در حد لذت عاطفی بوده باشد .
پس مراقب خودتان باشید و همان رویه سابق خود را در روابط اجتماهی با جنس متفاوت را در پیش بگیر
با توجه به شغل ايشون و شما .بايد ببينيد وقتي مشكلي براتون پيش مياد كه ايشون ميتونن براتون حلش كنند چقدر براتون وقت ميذارند وچقدر پيگيرند بعضي از آقايون اينطوريند به قطع نميشه گفت كه سرد شدند حتي اگه يك ماهم ازشون خبري نگيريد ازتون خبر نميگيرند استدلال خودشون روهم دارند ولي وقتي تلفن بزنيد نميتونند اشتياقشون رو از تماس حاصله پنهان كنند .اين جور افراد تماس نگرفتنشون دليل بر بي اهميت بودن شما براشون نيست به اين دليله كه هيچ بهانه اي براي تماس گرفتن ندارند وابتكار هم ندارند با بهانه تماس بگيرند.اينها رو بايد حضوري ديد كه چه برخوردي ميكنند .
- - - Updated - - -
تماس يا پيامك شما هم جز اينكه به ايشون ثابت كنه براي شما از اهميت بالايي برخوردارند چيز ديگه اي نيست بعد از مدتي براشون عادي ميشويد پس كنار بكشيد و به زندگي خودتون برسيد و بذاريد ايشون خودشون با احساس و منطقشون كنار بيان .
یعنی چی الان احساساتو درگیر کنه که چی بشه مثلا ؟
به چی برسه ؟
فرشته مهربان بارها این فکر شما به ذهنم خطور کرده یکمی هم به خاطر این افکار تصمیم گرفتم دیگه نرم سمتش!
-----------+---------------------
صبوری جان اوایل خوب بود برخوردشون تا جایی که یک بار به خاطر حرف من در حالی که تو دانشگاه نبودند رفته بودن دانشگاه. اما اینا همونطور که گفتم مال اوایل اند. الان محل کارشون عوض شده دیگه امکان دیدنشون نیست و ماه هاست بی توجه و سرد شده
خب فکر می کنم کمکی که من می تونستم بهتون بکنم به انتهای خودش رسید.
دوستان راه حل های خوبی ارائه دادند خصوصا «فرشته مهربان». دقیق مطالعه کن و پیگیر باش.
راه حلی که من می خواستم شما رو متوجه اون کنم این بود که اشکال ما اینه که متاسفانه خیلی از ما مردم معنی عشق رو درست متوجه نمی شیم. منظورم اینه که با اولین حب دوستی، بی تدبیر، پا پیش می ذاریم یا به عکس پس می زنیم. در صورتی که در پشت این محبت ساده و اولیه و ثانویه و ... عالمی بس بزرگ پنهانه.
به بزرگی دنیا... نه ...بهتر بگم به بزرگی عالم وجود.
خیلی شیرینه خیلی شیرینه.... قابل وصف نیست... چشیدنیه
پس ارزش این رو داره که ساعت ها بلکه سالها درباره اش مطالعه و تحقیق کنید.
موفق باشید
اقای sabr یعنی منظور شما از اینکه نوشته بودین انرژی صرف کنم و به گفته هاتون عمل کنم کلا این بود که قیدشو بزنم و تمام?
شش ماه چيزي نيست دوست من كنار بكش ايشون كه توشهر شما نيستند گوشي موبايلت رو عوض كن بيشترين تاثير رو داره.فقط اين رو در نظر بگير اگر درصد كمي هم احتمال شكست باشه متوجه توست وزندگي آيندت رو به خطر مياندازه . اگر براي ازدواج بخواد بايد صد درصد بكشي كنار. پس ديگه فكرشو نكن.
- - - Updated - - -
شما منطقي فكر ميكنيد پس بهترين تصميم رو ميگيريد الان بهترين سالهاي عمرتونه به بهترين شكل بسازيدش تا بعدا نگيد بهترين سالهاي عمرمو چه كردم.
..........................
نه اصلا. من اصلا منظورم این نبود بلکه به عکس.
اما با تدبیر، دقت، تمرکز، تلاش.
یه برج آسمان خراش که یه دفعه ای ساخته نمی شه. تنهایی و دوسه نفری هم نمی شه. برنامه می خواد، محاسبه دقیق می خواد و ... آخرش هم به برجشون می رسند.
پست قبلی رو دوباره مرور کنید:
«شما ناخواسته وارد بازی خطرناک عشق شده اید. ولی هنوز اول راهید و قابل کنترل. دیر نشده. پس همه انرژی و حواس زندگیتون به همین باشه. اصلا سهل انگاری نکنید.
اگه می خواهید به خواسته شیرینتون برسید باید درست عمل کنید.
اگه می خواهید خیلی انرژی صرف نکنید و مثل بقیه مردم برخورد کنید منتظر اتفاقات شیرین و تلخی که برای همین مردم پیش می یاد باشید».
پس ارزش اینو داره که حسابی درباره اش تحقیق کنید و از موفقین مقوله عشق بشید.
اونوقت چیزی دارید که به هر عشقی و به هر شکلی که بخواهید می تونید برسید.
موفق باشید