سلام دوست عزیز الن دقیقا6روزگذشته!فکر نکنم دختره خیال کنه قیدشو زدم چون همون روز اس دادم منتظرمیمونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز الن دقیقا6روزگذشته!فکر نکنم دختره خیال کنه قیدشو زدم چون همون روز اس دادم منتظرمیمونم
بعد اون روز که دیگه اس ندادی؟
اشکالی نداره,تو بذاریه مدت بگذره ,چرا خیالم میکنه
میدونی ای کاش یه سری از جلوش رد میشودی بدون اینکه بهش محل بذاری,این شکلی خیلی عالی میشود
حالام به وقتش برو از جلوش رد شو بدون اینکه کوچکترین توجه ای بهش کنی(سگ محل) حتما اینکارو بکن
برا خودت میگم,بذار احساس واقعیشو رو کنه
چی میخوای بهش بگی؟
چیز جدیدی واسه گفتن داری؟
میدونی من چی میگم
من میگم بذار وقتی دوباره رفتی سمتش تا باهاش بحرفی,احساس واقعیشو رو کنه
برای اینکار باید اول شرایط رو محیا کنی و بعد اقدام کنی
تو که تا ابد نمیتونی اینقدر خودتو عزیت کنی که
سجاد اگه دوست داشته باشه و تو بهش کم محلی کنی اون به خودش میاد تا نکنه از دستت بده!!!!!!
اول شرایط رو محیا کن بعد برو باهاش حرف بزن تا نتیجه بهتری بگیری و از این برزخ خارج بشی
ولی اگه خودت فکر میکنی بری باهاش به حرفی نتیجه بهتری میگیری ,برو باهاش بحرف
ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
نه اونشکلی بابا,طوری باشه که بفمه ازش دلخوری همین
سلام ممنون باشه رفیق هرچی شما میگید! دقیقا چطوری برم باهاش رفتار کنم ؟اصلا چکار کنم؟زودتر راهنمایی کنید داره زمان میرشه!ممنون
اصلا تو فکر نباش,2 روز دیگه دانشگاه باز میشه تو هم برو آمارشو بگیر
تو مگه هم دانشگاهیش نیستی؟
میدونی من چی میخوام بگم
میخوام بهت بگم که
1. اگه فکر میکنی دختره دوست داره
باید طوری باهاش رفتار کنی که از این ناز و نوز بازی در بیاد و احساس خودشو بهت نشون بده
اصولا در همچین مواقعی که دختره تو رو میخواد ولی داره ناز میکنه ,اگه پسر طوری رفتار کنه که دختر پیش خودش فکر کن که نکنه پسره داره میپره, به شدت رفتارش عوض میشه.... اون وقته که کارتوهم خیلی راحت میشه
دختری که بهت علاقه داشته باشه وقتی میبیندت ازت انتظار داره بهش توجه کنییا ناطشو بخری یا هرچی ... حالا اگه تو یه دفعه موضعتو عوض کنی اون برخلاف انتظارش با پسری روبرو میشه که داره میپره از دستش و حاضر هر کاری بکنه که دوباره شرایط مثل اول بشه
مثلا وقتی همدیگرو دیدید,تو روتو بکنی اونو و راهتو کج کنی برو,طوری که بفهمه ازش دلخوری و داری لازش فرار میکنی,اخف هم بکنی عالیه
نمیدونم متوجه منظورم میشی,دیدی وقتی دوتا آدم که باهم قهر کردن چطوری با هم رفتار میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو وانمود کن که باهاش قهری !!!! و اصلا هم بهش نگاه نکن مگر اینکه مجبور بشی یا چشم تو چشم و سرع روتو برگردون ,اخم یادت نره... وقتی دیدیش از اونجا برو طوری که متوجه بشه بخاطر اون داری میری و .....
یه یکی دوبار که اینکاری کردی متوجحه میشه که نه,انگاری داره از دستت میده و به خودش میاد
ببین این تو ذات همه دختر هاست
بعد از آماده کردن شرایط برو باهاش حرف بزن
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه والله
2.اگه فکر نمیکنی واقعا عاشقته
باید دیگه بری نظرشو جلب کنه و در اولین فرصت بری باهاش حرف بزنی و کلا بیخیال سگ محلی شو که گندش در میاد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
حالا نظرتو بگو؟
آقا سجاد کجای؟
بیا ببینیم داری چیکار میکنی؟
سلام دوست عزیز شرمنده دیر شد. ببین من هنوز فکر نمیکنم عاشقم شده باشه چون زیاد دیداری نداشتیم که طرف عاشق بشه و هنوز فکر کنم زود باشه کم محلی!حالا چکار کنم دوباره برم صحبت کنم؟چی بهش بگم؟بگو تورو خدا که دیر میشه این هفته ای باید برم ممنون
مطمئنی عاشقت نیست؟
تو هم اونو زیاد ندیدی ,درسته ؟ ولی عاشقی
به هرصورت تو توی اون شرایطی و باید بهترین تصمیم رو بگیری
سجاد اگه واقعا میخوایش باید تاوانشو بدی,ممکنه به غرورت بر بخوره ولی تو باید تحمل کنی
سجاد یادت باشه اعتماد به نفس... چون اعتماد به نفست میتونه خیلی روش تاثیر بذاره,بدترین حالتش اینکه این بارم مثل سری قبل میشه ,پس اعتماد به نفس داشته باش
بهش بگو دوسش داری و نمیتونی فراموشش کنی
بهش بگو عشق ,یه عشق پاکه و اگه نبود هیچ وقت از طریق خانواده ...
میتونی بهش بگی اگه تا تموم شدن درستون صبر کنم شما حاضرید....
میتونی بهش بگی ازت میخوام یه فرصت بهم بدی تا خودمو بهت ثابت کنم
سجاد رفتی جلو هرچی تو دلته بریز بیرون ,کاری نداشته باش لون چی میگه
دخترا از افعال معکوس خیلی استفاده میکنن,تو حرفتو بزن ,اینو یادت باشه,کاری نداشته باش چی میگه,ببین رفتارشم مثل حرف زدنشه
صیور باشه ,درست میشه
کی میخوای اقدام کنی؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ
راستی اینم بهت بگمعاین سری که رفتی به صورت ناخداگاه تو اعتماد به نفس بیشتری نشون میدی چون ترست همون بار اول ریخته تا حدی
تاپیکت رو خوندم.
ظاهرا قبلا از اون خانم خواستگاری کردی و جواب منفی شنیدی.
خودتم جلو راهش سبز شدی و بهش گفتی علاقه داری و متاسفانه دوباره جواب منفی شنیدی.
------------
ببین اون خانم محترم از شما ظاهرا شناخت زیادی نداره. اصولا کسی به شما علاقه مند میشه که از شما شناخت نسبتا زیادی داشته باشه و ویژگی های خوبی رو در شما ببینه و با معیار هاش تطابق داشته باشی. در این حالت امکان داره که صراحتا جواب رد نده و مایل باشه که اشنایی بیشتری صورت بگیره و به ازدواج برسه.
خب وقتی اون خانم از شما شناخت زیادی نداره چطور ممکن هستش به شما علاقه مند بشه؟؟
در یک نگاه عاشق بشه؟
یا خیلی خوشتیپ باشی و فقط عاشق ظاهرت بشه؟ ( که مطمئنا دختر های منطقی به ظاهر رو اولویت اول قرار نمی دهند و به خیلی از فاکتور های بسیار مهم تر فکر می کنن)
به نظر من بهتر هستش دوباره جلوی راه اون خانم رو نگیری. چون مزاحمت می تونه تلقی بشه. یک دختر اصلا دوست نداره که کسی جلوش رو بگیره و بهش بگه عاشقتم و... ( بدون اینکه دو طرف اصلا از هم شناخت کافی نداشته باشن)
شما هم قبلا رسمی عمل کردین و خواستگاری کردین.
اگر اون دختر خانم و خانواده محترم شون مایل بودن باعث می شد که مراحل اشنایی طی بشه و با دختر خانم رفت و امد پیدا کنی. ولی خب اینجوری نشد.