-
الان که شما رفتین پیش روانپزشک وضعتون بهتره یا نه؟ چقدر روانپزشک ازتون پول گرفت؟
- - - Updated - - -
اهل استان گیلان هستم . شما کجایی هستین؟
- - - Updated - - -
بیماری من . نمی دونم چه نوعیه ؟ اما داره از پا درم می یاره . برای یه پسر نوزده ساله این واقعا مصیبته
- - - Updated - - -
می دونین . من خیلی وضعم از شما بدتره . شما ادم خوشبختی هستید . فکر می کنم . این منم که حالم گریه داره:54:
-
من از استان اذربایجان غربی هستم اره از وقتی رفتم خیلی حالم بهتره یعنی اونجااصلا روانپزشک نیست ویزیتش زیربیست تومان بود چرانمیری تهران بخداارزششوداره حتماحتما برو پیش روانپزشک
- - - Updated - - -
چرااحساس بدبختی میکنی به غیراز این مشکل چه مشکل دیگه ای داری میتونی بگی
-
اخه من نوزده سالمه . از اینجا تا تهران حدود شش یا هفت ساعته . ولی من نمی دونم بیماریم از چه نوعیه . شما چیزی از این بیماری می دونین؟
- - - Updated - - -
تازه شما دخترید براتون خواستگار میاد و شما رو از این تنهایی در می یاره . اما من بدبختم و باید با این حال خرابم چند سال دیگه برم خواستگاری یه دختر . اصلا شاید تا اون موقع کشته شدم . راستش همه منو مسخره می کنن. فکر می کنن که دیوانه ام . البته واقعا من دیوانه ام
- - - Updated - - -
راستش من خیلی تنهام . هیچکس و تو زندگیم ندارم . هیچ رفیقی ندارم . تازه این بیماری روانی باعث شده همه منو دست بندازن
- - - Updated - - -
فکر می کنم کسی منو نمی بینه . فکر می کنم کسی منو به حساب نمی یاره
-
نبخدا نمیدونم یعنی اطراف استان شما هیچ روانپزشکی نیست بایداول بری پیش روانشناس بعد اون بهت میگه که بایدبری پیش روانپزشک یانه روانشناس خودش روانپزشک از استان خودتون بهت معرفی میکنه منم همین کارو کردم
-
اخه . مادرم میگه روانپزشک هیچ کاری برات نمی کنه . مقصر از استفاده ی زیاد تو از کامپیوتره
-
نه بابا شما یه مشکل داری که اونم حل میشه البته بایدخودت تلاش کنی مجبورهم نیستی پیش دیگران از مشکلت بگی
-
همیشه دوست دارم یه ادم معروفی باشم و همه به من نگاه کنن . متاسفانه تمام ارزوهام بر باده . برباد.
- - - Updated - - -
من مشکلمو پیش دیگران نمی گم . اونا خودشون از رفتارام می فهمن و میگن به من که تو چرا اینجوری راه می ری؟ و چرا دیوونه بازی در می یاری؟
-
مامان منم این حرفومیزد چیکارکنیم طرز فکرشون اینه بایدقبولش کنیم حتمابرو ولی به هیچکس هیچوقت نگو که میری پیش روانپزشک چون بعضی ادما انقدکوته فکر هستن که
-
راستش من خواهر و برادری هم ندارم . کسی نیست که باهاش درد و دل کنم . اما شما فکر نکنم تنها باشید
- - - Updated - - -
اخه من کجا می تونم برم تنهایی؟ با کدوم پول؟ من همش نوزده سالمه . اما خیلی بدبختم . خیلی
-
واسه معروف شدن وقت زیاده من رشتم مشاوره هست تواین سن طبیعیه همه دوس دارن معروف بشن وجلب توجه کنن ولی بعد کم کم کمرنگ میشه بخدا اگه بری پیش دکتر همه مشکلاتت حل میشه