سلام آقای نارگیل!
همانطور که خیلی ها در تالار حدس می زدند؛خانم شما افسردگی شاید خفیف دارن.و این دوری از اقوام و زندگی در شرایط کاملا متفاوت دلیل این موضوع است.
لطفا به این سوالات هم جواب بدین:
1)شما چند سال در خارج زندگی می کنید؟ از اول زندگیتون اونجا رفتین؟
2)آیا ایشان برای رفتن به آنجا انگیزه ای داشتنن یا اینکه فقط یه خاطر شما آمدند؟
3)آیا قراره به ایران برگردید؟کی؟
4)هر چندوقت یک بار به ایران بر می گردین؟وقتی که میاین ایران روحیشون چه طور میشه؟
می دونید زندگی در خارج برای یک خانم مذهبی واقعا سخته.
اگر بخواهد آرایش کند یا آرایش کردن را هم یاد بگیرد؛کدوم آرایشگاه بره کدوم کلاس خود آرایی بره؟
من خودم یک دختر مذهبی هستم. و راستش آرایش کردن در حد بالا بلد نیستم.ولی اصلا نگران این موضوع نیستم چون می دونم بعد از ازدواج می تونم کلاس خودآرایی برم.با دوستان متاهلم در رابطه با اینکه چه مدل آرایشی بهم بیشتر میاد صحبت کنم.هر زمان که بخوام برم آرایشگاه نزدیک خونمون.
من زن داداشم هم همین طور بود ولی وقتی ازدواج کرد این قدر خانم های اطرافیان در مورد مدل مو و رنگ مو و... نظر می دادن و می گفتن فلان مدل بیشتر بهت میاد و... الان خودش شده یک پا آرایشگر!!!
یا اصلا خانه داری و آشپزی بلد نبود ولی مداوم مادرش و عمه هاش می گفتن فلان غذا را اینجوری درست کن.یا همش میومدن خونش نظر می دادن... الان شده یه پا آشپز و کدبانوی واقعی!!
واقعا دوری از خانواده برای اول زندگی یک دختر که کاملا ناشی است خیلی خیلی سخته!!!!
(وبلاگ شیرین بانو که بهتون معرفی کردم را حتما به خانمتون پیشنهاد بدین)
(وبلاگ
خوشبختی های یک زوج شیعه هم بسیار عالیست!!! این وبلاگ را یک خانم بسیار مذهبی که واقعا عاشقانه همسرش را دوست دارد و حس زنانه قوی هم دارد نوشته. به نظر من چون خانمتون بعد از ازدواج الگوی مناسبی نداشتن اگر این وبلاگ را بخونن براشون تلنگر یا جرقه ای میشه)
آدرس:
خوشبختیهای یک زوج شیعه
الان به نظر من خانم شما احتیاج به جمع های زنونه داره.(بدون مرد!)
نمی دونم تو خارج مثلا جاها یا مراسم مذهبی هست که خانمتون تو جمعشون شرکت کنه؟ مثل حتی کلاس قرآن! چون حتما توی اون فضایی که شما هستید روحانیون بیشتر به خانم ها در رابطه با آرایش کردن در مقابل شوهر(که به گفته امام علی جهاده) تاکید می کنند.
*حتما برای خانمتون توی اون فضا یک انگیزه درست کنید.
موفق باشید:72:
-