-
ببین کیارش جان این دوران شما دوران احساسات تیزه!
من خودم معلمم کلی شاگرد دارم که مشکلات شما رو دارن!
ولی مطمین باش هر چه شما تلاش کنی که خویشتن دارتر باشی و لذتهای انی رو به خاطر ایندت کنار بگداری ادم موفق تری خاهی بووووووود
امدن ازمایش انجام دادن رو ی چند کودک! به هر کدام یه شیرینی دادن و ازشون خاستن که هر کی شیرینیش رو نخوره دوباره بهش شیرینی می دن!
بعد امدن اینده این بچه ها رو بررسی کردن دیدن اون بچه هایی که شرینیشون رو نخوردن در 20 سی سال بعد ادمهای موفق تری بودن!
پس درد نخوردن شیرینی اندک امروزت رو تحمل کن تا در اینده بتونی شیرینیهایی با لذت طولانی تر رو درک کنی!در پناه حق. راستی حرفهای خانم نوپو رو هم گوش کن!
-
آقا من یه داستان میخوام تعریف کنم از دیشب خودم تا الان.راستش دیشب دیدم حرفای شما منطقی هست و رفتم بهش گفتم داستانو همونطور که تو پستای قبلی گفتم. خلاصه دیشب که حالم خیلی بد بود تا امروز ظهر هم همونطوری بودم.تا اینکه به صورت اتفاقی بعد نماز نشستم پای حرفای یه روحانی از تلویزیون.حرفاش خیلی روم تأثیر گذاشت و دلیلش هم مطمئنم همین عشقم بود که پاکم کرده بود در غیر اینصورت تأثیری روم نداشت.قبلا یه همچین آرزویی کرده بودم از خدا.نمیدونم فیلم حضرت یوسف رو دیدین یا نه.حالی شده بودم که وقتی زلیخا دوباره جوون شده بود داشت.به نظر خودم یه معجزه بود.عشقم به اون دختر هم بلافاصله به یک دوست داشتن خواهری تبدیل شد طوری که اگه الان ازدواج کنه خوشحال هم میشم.به نظرم خدا این عشق رو درونم قرار داد تا دوباره متولد بشم.از همتون ممنونم اگه کمک شما نبود شاید هنوز داشتم تصمیم میگرفتم که بهش بگم یا نه.
- - - Updated - - -
راستی یه مشاوره شغلی تحصیلی هم میخوام.میشه تو همین فروم مشکلات فردی مطرح کنم؟
-
خب آقا کیارش.:104:
خوشحالم که حالتون بهتره.:310:
امیدوارم همیشه این دل پاک براتون باقی بمونه.:227:
تالار یه بخش مشاوره تحصیلی هم داره. اونجا میتونی بهتر راهنمایی بگیرید.:18:
موفق باشید
-
سلام
:sorrow:خوش به حالتون كه پاك پاكيد...
واسه منم دعا كنيد