من شخصا علاقه خاصی دارم که تو این سایت راحت می شه اظهار نظر کرد! ولی شما به دلایلی احساساتی هستین و زود جوش میاریین و انعطاف پذیری کمی هم دارین! حرفای من اگه زشت و یا زیادی رک بودن هدف رسوندن مفهوم بوده (...ننگرد پیمانه را گر گشت نقل...)نه توهین به شخص خاصی (چون تو همین سایت هم جالبه که خیلی از دختر خانوما و آقایون بعد رابطه جنسی با کلی تاسف و پشیمونی، برای توجیه کارشون شعار روشن فکری و ... هوا کردن)
من با هر کاری که احساس دلیلش باشه مخالفم! با اینکه قبلنا آدم احساساتی بودم ولی چون خودم هم از این جانب نتیجه ای نگرفتم دیگه عملا هیچ وقت تایید نمی کنم! با اصلاح دین و شرع و فرهنگ جامعه و این چیزا کاری ندارم و کور کورانه با یه فکر ساخته و پرداخته یه جامعه دیگه مثل نیچه و ... به جنگ با اون نمی رم ! و همچین کاری هم مثل پاک کردن صورت مسئله است! (چون حقیقتا نه زورم می رسه و هم در تاریخ شما به ندرت فلسفه و رویه ای پیدا می کنین که در زمان قید حیات خود شخص مطرح کننده جاش نشسته باشه، الان هم با شرایطی که هست هم مسائل دینی به شکل امروزی و هم افکار نوع ظهور با همه خوب و بدش جا برای بحث زیاد دارن که نه جاش اینجاست و نه در تخصص من)
عقل من هدف منو ایجاد می کنه و هدفم هم وسیله اش رو به نوعی توجیح می کنه! ما بخوایم یا نخوایم تو این جامعه زندگی می کنیم و باید طوری رفتار کنیم که با شرایط جامعه ات جور در بیاد تا خودت بتونی به هدفت برسی (من محیط دیگه ای بودم رفتارم شاید متفاوت با این بود)، بقیه زیاد مهم نیستن!!
جامعه همش فقط جنایت و خیانت نیست؛ اکثریت هم اینو رد نمی کنه که در جامعه ما رابطه جنسی غیر خانواده کار درستی نیست و واسه تحکیم بنیان خانواده (که بهش علاقه شدیدی دارم) کاملا باهاش در تضاده (البته باز از نظر شخص من )
در آخر هم به احترام آقای راهی ترجیح می دم به این بحث در اینجا ادامه ندم تا به مشکل دوستمون بیشتر تمرکز کرده باشیم!