بهار عزیز از اینکه پست غ مرتبط می زارم متاسفم. گزارش می دم حذف بشه
خانم نوپو دیدم دارین این تاپیک رو می خونین میشه به تاپیکهای ه در لیست تاپیکهایی که به حضور کارشناس نیاز دارن سری بزنی. ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
بهار عزیز از اینکه پست غ مرتبط می زارم متاسفم. گزارش می دم حذف بشه
خانم نوپو دیدم دارین این تاپیک رو می خونین میشه به تاپیکهای ه در لیست تاپیکهایی که به حضور کارشناس نیاز دارن سری بزنی. ممنونم
بهار خانم عزیز، نظرم شما رو ناراحت میکنه. توی این مدتی که تاپیکت رو شروع کردی هر دفعه با خوندنش تا ساعتها ناراحت بودم. آدمهای این انجمن
دارن جزئی از زندگی من میشن و نمیدونم شاید نزدیکی شرایطشون با آدمهای دنیای واقعی اطرافم باعث میشه تا اونها رو جای همدیگه ببینم، بهشون
احساس نزدیکی کنم، نگرانشون بشم، براشون گریه کنم مثل الان!
من با خوندن نوشته هات، رفتارهات، عکس العمل شوهرت و خانواده اش،... در هیچ کدوم هیچ نشانه ای از ارزش تو نمی بینم. چرا باید کسی اینقدر به
بقیه آدمها بها بده که خودش با اونها همدست بشه تا زندگیش رو نابود کنند و در آخر یک موجود بی ارزش، بی هویت و با عرض معذرت آویزون ازش بجا بزارند.
بهار خانم، مقصر اصلی هیچ کسی نیست جز خودتون. وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نیستی و لیاقت خودت رو زندگی بهتر از این نمی بینی و حاضری به
هر شرایطی ادامه اش بدی (با هر بهانه ای که میخوای براش بیاری) از دیگران چه انتظاری داری.
یک وکیل بگیر. باهاش مشورت کن و برای گرفتن حق و حقوقت هر چه سریعتر اقدام کن. براحتی حاضر به ادامه این زندگی نشو و یک زندگی جدید برای خودت بساز.
فقط با این جور فکر کردن هست که این زندگیت یا هر زندگی دیگری با هر کسی که داشته باشی میتونه برات زندگی ای باشه که توش احساس ارزشمندی کنی.
عزیزم نمیدونم ماخانمهاچراصبرمون خیلی کمه ونمیتونیم دووم بیاریم وسعی میکنیم ماپیشقدم بشیم پس اون غروروحفظ ارزش وحرمت خودفردچی میشه ؟کجامیره؟
نمیدونم چراوقتی با همجنس خودمون بحث میکنیم اصلابهش فکرنمیکنیم درحالیکه وقتی باجنس مخالف بحثی پیش بیادسعی میکنیم ماپیشقدم بشیم ماازدلش دربیاریم اونهاهم که به فازنازکردن میرن ومیخواهندمامنت کشی کنیم طوریکه مازنگ بزنیم جواب ندهندخاموش کنندوهمش میخواهند منت کشی ادامه پیداکنه تاشایددلشون بخواهدجواب بدهند ولی وقتی اونهایه بارزنگ میزنندمیدوییم وگوشی روجواب میدهیم که نکنه ازماناراحت شوند ودیگه زنگ نزنند
عزیزم واسه خودت ارزش قائل شو هرچند صبرسخته ادم مدام به گوشی نگاه میکنه مدام منتظرصدای تلفنه روزی صدباریاحتی بیشتربه گوشی نگاه میکنه که ببینه زنگ زده یانه
ولی چرا؟؟؟؟؟؟/این همه ماخودمون رونابودکنیم ولی اونهااصلافکرش روهم نکنندوبه کارهاشون برسند خانمهااهل نازهستند واقایون نیاز.پس اقایون بایدنازبکشند ایشون بایدقدروارزش شماروبدونند وبه این نتیجه برسندکه bahar17تغییرکرده واسه خودش ارزش قائله ،قرارنیست حرمتهاشکسته بشه ،قرارنیست هم بی حرمتی ببینه هم دم برنیاره بایستی یادبگیرند واسه شماارزش واحترام قائل شوند وبدوننداصلامجازنیستند شماروازخونه خودتون بیرون کنند
عزیزم صبرداشته باش وبه خداتوکل کن اجازه بده اقاتماس بگیرند وازشمابخواهندسرخونه زندگیتون برگردید
سلام ...خیلی ازتون ممنونم....خیلی نیاز به کمک دارم ...این افکار منفی دست از سرم بر نمی دارند.همش فکر می کنم اگه زندگیم از دست بره چی اگه طلاق بشه چی.اخه همیشه من این زندگی و نگه داشته بودم .خیلی خیلی می ترسم .همش می ترسم دیگه دنبالم نیادوترکم کنه....خیلی بی قرارم دیگه حتی کارهای شخصی روزانم و نمی تونم انجام بدم....قلبم درد میکنه.همه ی وجودم پر از ترس و درد.من از طلاق خیلی خیلی می ترسم .............. خواهش می کنم کمکم کنید ....باید چیکار کنم
سلام ....یعنی مشکل من خیلی پیش پا افتادست که کسی کمکم نمیکنه....خواهش می کنم یه راهی جلوی پام بگذارید ....نمی خوام زندگیم از دست بره......
- - - Updated - - -
دوباره 1 هفته ست که با هام تماسی نگرفته....همش وسوسه می شم خودم تماس بگیرم ....خیلی داره طولانی میشه ....ایا این طولانی شدن بد نیست.....از مشاورین سایت خواهش می کنم کمکم کنند ..... ممنون
با سلام.....دیشب یکی از خواهرشوهرام واسم یه متن اس زدند نمی دونم جواب بدم یا نه؟؟؟؟؟؟خواهش می کنم یه سری هم به من بزنید.....ایا طولانی شدن این قهر بد نیست....اگه خودم با شوهرم تماس بگیرم و ازش بخوام با هم صحبت کنیم چی ......خواهش می کنم ....خواهش
سلام بهار جان از خدا می خام هر چی که به صلاحت واست رقم بزن؛همه بچه سعی کردن بهت بگن که باید اعتماد به نفستو بالا ببری و برای خودت ارزش قائل باشی ولی چه فایده دوباره می گی چی کار کنم
نمی خاد جواب خواهر شوهرتو بدی یعنی تو اینقدر ارزش نداری که دو تا بزرگتر بیان خونتون و یا اون شوهرت تشریف بیاره و یا یه زنگ بزنه .
به حرف پدرت گوش کن و بزار بهت التماس کنن و یک وکیل بگیر سریعا چون ممکنه شوهرت واسه گرفتن عدم تمکین اقدام کنه.
یکم زبرو زرنگ باش و غصه نخور .از زمین بلند شو و به خدا توکل کن
سلام دوست عزیز امیدوارم مشکلت حل بشه. اما بنظر من ن زنگ بزن ن جواب پیام خواهر شوهرت و... بده شاید همسرت به خواهرشوهرت گفته که پیام بده به شما خودتو مشغول کن بذار بدونه چه کسی ازش دوره اگه برگردی خدایی نگرده دعوا بشه بری خونه بابات اون میشگه 1ماه نه 2ماه بالاخره خودش برمیگرده.بنظرم وکیل بگیر یکمی هم بتورسونش مگه جدا شدن الکیه بعد شرط بذار پیش خانوادش تعهد بگیر زنگ نزن خودتو کوچیک میکنی ازت استفاده میکنن اگه بار اول بود ادم میتونست ی پیشنهاد دیگه بده که خودت برگرد اما شوهر شما یاد گرفته چکار کنه پس صبر کن خودتو مشغول کن گوشیتو ازخودت دور کن حتی میتونی خاموشش کن تا بفهمن خانواده شوهرت که چه اشتباهی کردن.خبر بده موفق باشی
سلام به همگی ....ازکمک های همه ممنونم...بله حق با شماست ...خودم می دونم خیلی کم صبر و کم طاقتم...ولی من که مثل شوهرم نیستم.....با همه ی این اوصاف بازم می خوام زندگیم حفظ بشه.....فقط می تونم به خداواگذارش کنم به خاطر این همه زجر و درد..........
سلام
همانطور که دوستان گفتند شما باید سه کار را خیلی سریع انجام بدهی :
1. مشورت با یک وکیل (لازم نیست به کسی بگویی که میخواهی با وکیل مشورت کنی) به نظر من شوهر شما بزودی و برای اینکه پیشدستی کنه و شما را تحت فشار قرار بده یا بتونه حق و حقوق قانونیات را بهت نده! بزودی از طریق دادگاه اقدام میکنه!
برو با یک وکیل (ترجیحاً خانم) مشورت کن که شوهر شما از نظر قانونی به خاطر این مدت که از خانه ایشان بیرون آمدی چه مشکلات قانونی میتواند برایات بوجود بیاورد و شما باید چه کارهایی انجام بدهی تا این مشکلات کمتر بشه!
2. حتماً پیش مشاوری که تخصص اش روی موضوع ازدواج و مشکلات زوجین است برو
درسته که ما در حد آنچه که شنیدیم و دیدیم و خواندیم سعی میکنیم به شما راهنمایی کنیم اما این با تجربه کسی که صدها مورد از این مشکلات را دیده و راه حل داده و پایان ماجرا را دیده برابر نیست
(از خرجاش هم مضایقه نکن فوقاش 300-400 هزار تومان خرج میکنی اما به کمک یک متخصص برای زندگیات راهنمایی میگیری) (من اگر بودم از اولین دعوا پیش مشاوره میرفتم)
اینکه ناراحتیاید و دلتان به قول خودتان گرفته یکطرف، اینکه راهحل برای مشکلتان باید پیدا کنید قسمت اصلی ماجراست!
پس اول مشاوره حقوقی با یک وکیل بعد مشاوره ازواج!
3. و در طی این ماجرا باید به دنبال کار باشید که هم سرگرم باشید و هم از لحاظ مالی بتوانید استقلال پیدا کنید