آره اونا هم سنین...
نمایش نسخه قابل چاپ
آره اونا هم سنین...
نگفتی فرق شرعنی با شرعی چیه.
رامین عزیز
زنی که ورزشکار هست و شاغل و تحصیلکرده
به نظرت حاضر می شه با مهریه شرعی عقد کنه؟
مساله مبلغش نیست. مساله عقاید پشت این مهریه است.
اگر کسی به من بگه به این دلیل و به اون دلیل می خوام مهریه ده تا سکه بذارم خیلی برام فرق می کنه با کسی که بهم بگه مهریه شرعی می خوام بذارم و اینقدر هم روی این قضیه تاکید کنه.
چون مهریه شرعی یک سری مسائل دیگه ای به دنبالش می آد و یه شرایطی را نشون می ده که ممکنه پذیرشش برای من سخت باشه.
قصدم جسارت به اعتقادات شما نیست
اما دوست دارم کمی واقع بین تر باشید. دختری که ورزشکار هست توی اجتماع هست فعال هست و ... می ترسه از مردی که بخواد براش مهریه شرعی با این تحکم و عدم انعطاف در نظر بگیره. نه برای میزانش که برای عواقبش.
از نظر اعتقادی و مذهبی هم سطح و مشابه هستید؟
بله فرق میکنه. چون بعضی از حقوق و موارد مربوط به خانواده در تشیع و تسنن فرق میکنه. بهتر بود از ابتدا اینو میگفتین. در ضمن نگفتین کجای اون سایت در مورد میزان مهریه چیزی نوشته؟ این که میگین باید فلان مقدار باشه رو همه اهل تسنن قبول دارن یا فقط شما؟ چون من با اهل تسنن دوستی ها و همکاریهایی دارم و اصلا چیزی در این مورد نشنیدم ازشون. اغلب سکه مهریه میکردن. من فکر میکنم شما با این خانم علاوه بر این مورد در موارد دیگه هم در آینده اختلاف نظر شدید داشته باشین و نتونین به تفاهم برسین.
با سلام
هیچ فرقی نمیکنه وهردوتاش یکیه
بله چرا حاضر نمیشه قبل از رسیدن به بحث مهریه من جواب مثبت گرفتم ومورد تایید هم بودم ولی مهریه مشکل ساز شد....
از نظر اعتقادی ومذهبی هم که میگید مشکلی نداریم و هم سطح ومشابه هستیم.
بله همه اهل تسنن این رو قبول دارن وخیلی ها هم با این وجود سکه میزارن بلاخره همه جوره پیدا میشه...
- - - Updated - - -
با سلام
هیچ فرقی نمیکنه وهردوتاش یکیه
بله چرا حاضر نمیشه قبل از رسیدن به بحث مهریه من جواب مثبت گرفتم ومورد تایید هم بودم ولی مهریه مشکل ساز شد....
از نظر اعتقادی ومذهبی هم که میگید مشکلی نداریم و هم سطح ومشابه هستیم.
بله همه اهل تسنن این رو قبول دارن وخیلی ها هم با این وجود سکه میزارن بلاخره همه جوره پیدا میشه...
من فکر میکنم که به غیر از مهریه بحث مهم دیگری هم مطرح کردی که دوستان اون رو نادیده گرفتن!
در حرفات خوندم که نوشتی توقع ایشون بالاست! بید حتما به موضوع موشکافانه بنگر و ببین که آیا توانایی جواب دادن نیازهای این خانم رو داری یا نه
چون زندگ مشترک فقط عشق و محبت نیست. زندگی مشترک مسئولیت داره که مسلما خیلی سنگینه و بنظرمن اول ببین توانایی برطرف کردن خواسته های نامزدت رو داری بعد به مهریه فکر کنه