نوشته اصلی توسط
بی وفا
اینا همش قبل ازدواج چیز بی خودیه در عمل باید دید به چه صورته
آقای بی وقای گرامی، اساسی ترین مشکلاتی که پس از ازدواج پیدا میشوند معمولا زوجین چشمه هایی از آنرا پیش از ازدواج در طرف مقابل دیده اند اما همین جمله شما را برای خودشان تکرار کرده اند. و به اشتباه امید داشته اند که پس از ازدواج اصلاح میشود. بنابر این الان که شما نامزد هستید زمان شناخت از روی دقت است و نباید به راحتی از روی مسائلی که برای شما در اولویت است گذشت.
یه چند بار می خوام تو مهمونی های خانوادگیم ببرمش و نحوه برخوردشو ببینم خودمم پس فردا مهمونم خونشون اون جا هم نحوه رفتار خانوادهاشون رو ببینم .ببینم کار میکنه خودش که میگه غذا درست می کنم اگه شد بگم پس فردا غذا رو خودش درست کنه ببینم چی میگه :311:
همانطور که قبلا گفتم، توی این آمد و رفت ها دقت نظر شما باید روی مسائلی باشد که برای شما حائز اهمیت بیشتری هستند. مثل اینکه ایشان اجتماعی هستند یا نه سر بزیر و گوشه گیر هستند. زیاد شوخی میکنند. شوخی هایشان پذیرفته است یا خیر. برخوردشان با جنس مخالف. ادبیاتشان در صحبت با دیگران. نوع رفتارشان و ابراز محبتشان به اعضای خانواده و...
به نظرم پخت و پز را میتوان راحت تر از بقیه مهارتها یاد گرفت. ولی اگر از نظر شما اولویت بالایی دارد، میتوان اینرا هم در نظر گرفت :-)
عصبانیتمو شکر خدا دارم تمرین می کنم با یاری دوستان دارم کنترلم می کنم ولی گاهی اوقات دست خودم نیست رک گو هم هستم طاقت انتقاد بی ارزش رو ندارم و ....
عصبانیت شما یک نمودی از احساسگرایی شماست. همانطور که قبلا من و دوستان دیگر اینجا نوشتیم، گرفتن تیزی احساسات و کنترل احساسات در هر دو جهت (خوش آمدنها و ناراحت شدنها) این موضوع را هم میتونه اصلاح کنه.
من الان با کسی قهر نیستم ولی می ترسم بیشتر حساس شه می دونم باید اعتماد سازی شه ولی بیچاره کارمندام نمی دونن از این ماجرا که ایشون حساسن و ممکنه بار ها و بارها یا زنگ بزنن یا اس ام اس بدن اونم جهت اطلاع یا تبریک من باید برخوردم چطور باشه مطمئنا اون هارو به زنم ترجیح نخواهم داد خودشم این رو احساس خواهد کرد ولی من باید برخوردم چطور باشه ؟؟؟
آقای بی وفای گرامی در باب برخورد با خانمهای شرکت، معمولا چه آقا چه خانوم همیشه یک پرده ای و یک فاصله ای باید در رابطه مدیران و کارمندان باشد. همینطور یک فاصله ای باید میان خانمها و آقایون در ارتباطات باشد. این فقط مختص ایران نیست. و من به وفور این فاصله را در روابط زن و مرد و نیز کارمند و مدیر در دنیای غرب هم دیده ام.
شما میتوانید به صورت غیر مستقیم و با کم کردن تدریجی شوخی کردن با خانمها و نیز رسمی تر کردن ادبیات گفتگو با آنها (همانطور که در این تاپیک دارید بدرستی تمرین میکنید) رابطه تان را با خانمهای شرکت، رسمی تر کنید.
اگر این موضوع را پذیرفته اید و علاقمند به این تغییر هستید و نیز علاقمند به حفظ نامزدتان برای ازدواج هستید، این تصمیم تان را به خانمتون اعلام کنید و خودتان با همت و پشتکار عملا در راستای عملیاتی کردن این تصمیم گامهای محکمی بر دارید.