سلام دوست عزیز
میخوام خیلی خیلی رک باهات صحبت کنم و همشم انتقاده پس اگه فکر میکنی حرفام ناراحتت میکنه نخونده بگو حذفش کنن ولی من قصد کمک دارم
اول از همه باید بگم با این بچه بازییه که سر تاپیک زدنات تو تالار راه انداختی معلومه هنوز به بلوغ فکری لازم برای ازدواج نرسیدی . من موندم با مشکلات زندگی مشترک چیکار می خوای بکنی. من اگه میگم تاپیک نزن واسه خودت میگم چون اگه به کارت ادامه بدی مسولین سایت نام کاربریتو مسدود میکنن.
شما اقرار می کنی که شرایط ازدواج نداری پس واسه چی میخوای زندگی یه دختر و خودتو خراب کنی؟
ببین اون دختر برای زندیگش حق انتخاب داره حق داره که خودش و خونوادش بخوان که به دور از دغدغه های احساسی و عاطفی درس بخونه شما با این کارا ممکنه ذهن اون دخترو از درس خوندن منحرف کنی به سمت خودت.
انقدر جنجال راه انداختی که کمکم کنید دوستان کمکت کردن خیلی هم خوب راهنماییت کردن ولی شما فقط دنبال راهکار برا رسیدن به اون خانمی و اصلا" به نظرات مخالف توجه نمی کنی.
دوست عزیز عشق چیزی نیست که بخواد با یه نگاه بدست بیاد اینی که افتاده به جونت هوسه و وابستگی و چون اون دختر خانم فعلا" برای شما دست نیافتنی هست شما اینقدر بی قراری. رو خودت کنترل داشته باش. من تو شرایط بدتر از شما بودم . کسی که دوسش داشتم چندین ماه جلو چشمم بود و ما با هم حرف میزدیم ولی چون شرایط ازدواج نداشتم حرفمو تو دلم نگه داشتم از علاقم بهش چیزی نگفتم. من هنوز نتونستم و میدونم هیچوقت نمی تونم فراموشش کنم ولی الآن نزدیک یه ساله که ازش دورم ودارم زندگیمو میکنم چون خودمو وابسته نکردم.
حالا این همه دوستان گفتن که ولش کن و بماند که خونوادتم دیگه مخالفن و باز هم بماند که شما هنوز مفهوم زندگی مشترک وتفاهمو درک نکردید و خودتونم میدونید که شرایط ازدواج ندارید اینا همه بماند
هنوز نمی دونید که نظر اون خانم راجع به شما چیه و یه سال دیگه معلوم میشه.چه بسا تو این مدت یه رقیب عشقی هم به پستت بخوره و شرایطش از شما بهتر باشه.
حقیقت جلوی چشم شماست راه درستم همین طور ولی شما چشماتو بستی.