منظورم اینه بعد از فرصتی که به خودم و یه جورایی اون دادم
آیا بازم راه دوباره ای میتونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم اینه بعد از فرصتی که به خودم و یه جورایی اون دادم
آیا بازم راه دوباره ای میتونه باشه؟
اول خانواده تو راضی کن .مشکل خانواده که حل شد .از خودت شروع کن ببین میتونی در آینده چشمتو روی این وقایع ببندی و اصا بروش نیاری و بهش سوءظن نداشته باشی و سرکوفتش نزنی.بعد برو سراغ دختره و فکر توبه و خوب شدن رابطه باش.
دوستان خوبم درسته كه همه ما سعي ميكنيم انسانهاي خوب وبي نقصي باشيم.اما هر كس يه جاهايي ممكنه خطا كنه.هركس بر مبناي شرايط وخطاي خودش سنجيده ميشه.
اين جمله بارها بهم ثابت شده كه هيچوقت هيچوقت هيچوقت نبايد خودمو در جايگاه خدا بزارم وافرادو خوب يا بد بدونم.
فقط از كساني كه باعث ميشن اعمال ورفتارم تحت تاثير بديها شون قرار بگيره دوري ميكنم تا نفسم منو به بدي سوق نده.
اگر سي دي هاي دكتر فرهنگو گوش كردين داستان برسيساي عابد ميتونه بهترين دليل براي حرفام باشه.
كوچك شمردن گناه خودش گناه بزرگيه.پس نگيد من به خاطر قضا شدن نماز ناراحتم فلاني به خاطر...انگار نه انگار.
هيچوقت كسي رو كه اشتباهشو متوجه شده پس نزنيد چه بسا همون چيزي كه ازش متنفريد به سرتون بياد.
خودم تجربه كردم.
- - - Updated - - -
اگر اشتباه نكنم اينا بازم حرف دله.وفقط براي دلتنگي خودتون ميگيد بعد برم سراغش.
09153592113آقاي خليلي
نمی خوام بگم چون اون دختر با کسی بوده پس دیگه برنگرد
به هر حال شما هم با اون دختر بودید
فرقی نداره
به قول خودش کسی را دوست داشته و باهاش بوده
اون زمان که فکر نمی کرده قراره جدا بشن
کما این که در مورد شما هم این اشتباه را کرد.
اما در مجموع فکر می کنم هر دوی شما بلوغ و آمادگی لازم برای ازدواج را ندارید.
بهتره کاملا فراموش کنی.
یه مدت تنها باش ( منظورم این است که دوباره با دختر دیگه ای دوست نشو )
بذار روحت و فکرت استراحت کنه
بهتر که شدی، برای ازدواجت تصمیم می گیری.
ولی اون دختر را گوشه ذهنت نگه ندار.
بذار ذهنت راحت باشه.
آقای عزیز
من اگه به جای شما بودم هرگز و تحت هیچ شرایطی دنبال پیدا کردن راهی برای سر و سامان دادن به این رابطه نمی گشتم.شما و اون خانوم اگه به درگاه خدا خالصانه توبه کنین حق دارین که یه زندگی داشته باشین که توش به آرامش برسین.کنار هم پر از تناقض خواهید شد،پر از سردرگمی،شک،گاهی پشیمونی گاهی عشق.قبح خیلی از مسائل بین شما شکسته شده،به نظر من زوج خوشبختی نخواهید شد.
اما یه نقد به خانومای خوبی که از بدی جامعه و آزادی روابط ناراحت بودن::72:
دوستان درسته که جامعه ی الانمون خیلی بد شده،اما ابراز ناراحتی شما توی تاپیک این آقا اصلا اصلا کار درستی نیست.شما که به از گناهان به مراتب کوچکتر عذاب وجدان گرفتین فک نمیکنین سرکوفت زدن یا قضاوت کردن درباره ی کسی که از کاراش پشیمونه و احتمالا میخاد توبه کنه،کسی که از ناراحتی دست به دامن یه فضای مجازی شده و از غصه هاش میگه،هم گناهه؟دوستان ما جای خدا نیستیم که در مورد آدماش نظر بدیم.شاید هر کدوم از ما جای این آقا و یا خانوم مقابلشون بودیم همین روند رو پی میگرفتیم.شرایط آدمابا هم دنیا دنیا تفاوت داره.
خدای بسیار بسیار مهربونی داریم که میگه صد بار اگر توبه شکستی بازآ.
کاش میتونستیم فرهنگ رفتاری خودمون،آدمای اطرافمون و جامعه مون رو اونقدر بالا ببریم که قبل از قضاوت درباره ی کسی،کمی درکش کنیم.
و اما نکته ی اخر اینکه من تحت هیچ شرایطی این آقا رو تایید نمی کنم و کارهاشونو درست نمیدونم.فرض رو بر این میزارم که یه توبه ی واقعی میکنن و انشاالله غرق در رحمت خدا زندگی سعادتمندی خواهند داشت.:72:
ممنون از همه که حرفامو خوندین و نظر دادین
امیدوارم تو این شبای قدر اون خانوم و من رو هم از دعاتون بی نصیب نذارین
سلام به تمام بچه ها. من یاد گرفتم کار اشتباهی نکنم و اگر کار اشتباهه کردم جرات معذرت خواهی داشته باشم.پس صادقانه معذرت میخوام .یک لحظه یادم رفت غرور خود شیطانه.من صادقانه از هر کسی که دلش به خاطر حرفهای من شکسته معذرت میخوام.
به نظر من هرچه سریعتر از فکر برگشت دوباره بیا بیرون بدلایل زیر
۱- خانواده خودتون - درسته رضایت خانواده شما شرط نیست ولی حرفای اونا توی زندگی مشترک روتون تاثیر میذاره و کافیه یه دعوا یا یه شک هم همراهش بشه تا کلا نظرت نسبت بهش عوض بشه
۲- شما ادم شکاکی نیستید ولی نسبت به این خانوم شکاک شدید پس هرچقدر هم الان بگید فراموش می کنید با اولین دعوا یا حرکت مشکوک از طرف مقابل زندگی رو بر هردو تلخ می کنید
۳- این رابطه الان پایان یافته هست
۴- قضیه توبه برای خداست . خدا قطعا اگه توبه کنه می بخشه ولی مسئله اینه خدا میفهمه طرف توبه کرده یا نه ولی شما هیچ راهی نداری و به همین خاطر شکاک باقی میمونی و در ضمن خدا میگه اگه صدبار توبه شکستی بازا ایا شما توان خدا رو در بخشش داری ؟ خدا میگه من اون ملکی که گناه تو رو نوشته رو هم از حافظش پاک می کنم تو هم میتونی از حافظت پاکش کنی ؟
اون میتونه یا کسی که از گذشتش بی خبره و درحالیکه توبه کرده زندگی خوبی داشته باشه ولی با تو بنظر من نمیشه
- - - Updated - - -
به نظر من هرچه سریعتر از فکر برگشت دوباره بیا بیرون بدلایل زیر
۱- خانواده خودتون - درسته رضایت خانواده شما شرط نیست ولی حرفای اونا توی زندگی مشترک روتون تاثیر میذاره و کافیه یه دعوا یا یه شک هم همراهش بشه تا کلا نظرت نسبت بهش عوض بشه
۲- شما ادم شکاکی نیستید ولی نسبت به این خانوم شکاک شدید پس هرچقدر هم الان بگید فراموش می کنید با اولین دعوا یا حرکت مشکوک از طرف مقابل زندگی رو بر هردو تلخ می کنید
۳- این رابطه الان پایان یافته هست
۴- قضیه توبه برای خداست . خدا قطعا اگه توبه کنه می بخشه ولی مسئله اینه خدا میفهمه طرف توبه کرده یا نه ولی شما هیچ راهی نداری و به همین خاطر شکاک باقی میمونی و در ضمن خدا میگه اگه صدبار توبه شکستی بازا ایا شما توان خدا رو در بخشش داری ؟ خدا میگه من اون ملکی که گناه تو رو نوشته رو هم از حافظش پاک می کنم تو هم میتونی از حافظت پاکش کنی ؟
اون میتونه یا کسی که از گذشتش بی خبره و درحالیکه توبه کرده زندگی خوبی داشته باشه ولی با تو بنظر من نمیشه
نمیدونم الان باید خوشحال باشم یا ناراحت
همین دیشب چیزهای جدیدی ازش فهمیدم که کاملا تصورم رو در موردش داره نابود میکنه،سربسته بگم،تو این رابطه بیشتر از اونکه رو خودم حساب کرده باشه رو حماقتم حساب کرده بود....البته همچنان به طرز ابلهانه ایی دوسش دارم
بازم ممنون از همه
آقاي محترم وفتي خودت سكس داشتي و او اين رابطه هم تو بيشتر اصرار كردي، يعني اگه ناپاك تر إز اون نباشي پاك ترم نيستي!
يه سوزن به خودت بزن يه جوالدوز به ديگري
گذشته سكس داشته اشتباه بزرگي كرده، تو چي تو اين اشتباهو نداشتي؟