در جواب سوالتون مطالب پررنگ رو مجدادا بخونید ( اگر همسرتون ازتون نمیخواهد ، خودتون انجام دهید )
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم که ازدواج کردم واقعا نه قبل ازدواج خیلی میدیدم و علاقه داشتم نه بعدش چون حالت چندش و تنفر بهم دست میده بعد از دیدن فیلم و این حالت به نظرم طبیعیه..
دیدن عشق بازی دو نفر دیگه برای یه ادم سالم از نظر روحی آزار دهنده اگر نباشه لذت بخش هم نیست زیاد... فقط یه هوس زودگذره که بعدش ادم احساس حقارت هم ممکنه بکنه
مردایی که این فیلمارو میبینن یقینا یه کمبود جنسی توی رابطشون هست. یا از اندام همسرشون لذت نمیبرن یا به طور کلی معتاد این فیلما هستن و لذت میبرن از این حرکات ...
توی این فیلما از هزار جور حقه سینمایی برای زیبا کردن شخصیت ها و نشون دادن اندام های جنسی استفاده میشه و لذت سکس رو همیشه چندین برابر نشون میدن که خیلی غیر واقعیه و همچنین سکس های طولانی که به نظر منطقی نمیاد و خیلی غیر واقعیه ...
حالا حساب کنین یه مرد وقتی میبینه میگه چرا من اینقد ( به اندازه اون مرد توی فیلم) لذت نمیرم ؟ یا یک زن میگه چرا شوهرم زود ارضا میشه یا دیر یا ... و مشکلات رابطش به چشمش بزرگ میاد و برای همین تشنه میشه به دیدن فیلم های بیشتر که ببینه واقعا سکسش مشکل دااره یا نه و متاسفانه هر روز هم باعث دوری میشه و سرد شدن و یا میخواد کارای تو فیلم رو انجام بده که خیلی وقتا با مخالفت یه طرف روبرو میشه و نا امید و دلسرد میشه.
به طور کلی من نارضایتی های جنسی رو دلیل اصلیش میدونم
مهناز،
محمد داره می گه چنین تجربه ای نداره.
پس حرفش برمبنای تجربه نیست.
از نظر علمی هم که مرجعی معرفی نکرده. فقط حدسش را گفته.
چرا اینقدر آشفته شدی؟
این همه در مورد تنوع طلبی مردان و فانتزی ها و ... گفتند،
شما همین یک جمله را چسبیدی که از شما راضی نیست؟
یه سوال دارم
چرازن وشوهرهادرباره همه مسائل باهم حرف میزنندوبحث میکنندولی به این مرحله که میرسه توخودشون میریزندوازنیازهاشون بهم نمیگن
به نظرمن بهترین فردی که تواین زمینه میتونه کمکتون کنه خودهمسرتون هستندچون نیازهاوخواسته های ادمهاباهم فرق داره
شیدا جون آخه تو نمیدونی که من از شوهرم چند ماه بزرگترم همیشه ترسم از این بوده که جذابیت نداشته باشم واسش و بره سراغ دخترای جوونتر و اگه هم نره همینکه با کاراش من بفهمم ازم راضی نیست دیوونه میشم!:161:
- - - Updated - - -
عزیزم بخدا خیلی رفتم طرفش همیشه میپرسم چه کاری و چه طوری دوست داری همیشه میگه نه راضی ام ! کلا کم حرفه و تو داره ولی من خیلی سعی کردم از زیر زبونش بکشم بیرون!
ببینیداین ترستون برای قبل ازازدواجه نه حالا
سعی کنیدواسه همسرتون همیشه اراسته باشیدببخشیداینومینویسم ولی لباسهای زیرشیک بپوشید ارایش ملایم کنید
توروابطتون تنوع داشته باشیدوهمیشه بایک شیوه پیش نرید کتابهای زیادی دراین باره وجودداره که میتونیدبخونیدوازشون استفاده کنید مثل کتاب رازهایی درباره مردان که فصلش هم مختص همین موضوعه
:58::58:
خندیدم که بفهمی چقدر حرفت بی مورده!!
آخه دختر خوب چند ماه بزرگتر بودن هم شد مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه خودت بهش فکر کنی و بال و پر بدی و توی سال فقط یکبار این موضوع را یادآوری کنی،
می شه آفت زندگیت.
اما اگه بذاریش کنار و بهش بی توجه باشی، برای همیشه فراموش می شه.
چند ماه بزرگتر بودن هم شد دلیل؟!!!
هر کس می تونه با ورزش، تغذیه سالم، تمرینهایی برای جوان نگهداشتن مغز و ... جوون تر بمونه.
به جای حرص خوردن و فکرهای بیهوده، روی این چیزها کار کن.
مهناز به خودت اطمینان داشته باش.
به جای اصلاح شوهرت به فکر پیشرفت خودت باش. اون خود به خود اصلاح می شه و بیشتر و بیشتر جذبت می شه.
به خودت برس. روحی و جسمی.
مرسی خودم هم میدونم تو این موضوع کوتاهی میکنم! البته گاهی خجالت میکشم ضایعم کنه و یا متوجه منظورم بشه
- - - Updated - - -
مرسی شیدا جان من تابحال حرفی از این نگرانی نزدم بهش حق با توه تقریبا دارم مطمئن میشم نگرانیم بیمورده چون
اون عصبانی شدنی هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه ولی تاحالا حرفی از این موضوع حتی تو اوج عصبانیت نگفته! و اینکه خیلی تشویقم میکنه برم باشگاه البته میرم!
- - - Updated - - -
اینم بگم خودش خیلی خوش هیکله و به ظاهرش فوق العاده اهمیت میده!