نقل قول:
ممنون از اینکه همراه منی و به من کمک میکنی،خوب قطعا یکسری ویژگی داشتم که خوشش امده وگرنه تا الان زن یکی دیگه شده بود،بیشتر به صداقت و پاکی من تاکید میکنه و اینکه ذاتم پاکه و از آنور تحصیلات و هوش و شاگرد اول بودن
واسش مهمه،چون خودش باهوش و خیلی زرنگه دلش میخاد شوهرش تحصیلات داشته باشه و باهوش باشه.خانوادش اهل دین و ایمان هستن بیشتر از ما ولی خودش ایمانش بیشتر از خانوادشه که من عمدتا" بعلت جو خابگاه و دوستان فوق العاده مذهبیش می دونم.
در اینکه شما ویژگیهای خوبی دارید قطعاً هیچ شکی نیست...
ببین جانم... گاهی ما در برخورد و آشنایی با آدمها، جنس موافق و مخالف فرقی نداره... فقط بعدی از اونها رو در نظر میگیریم... بنده نگرانیم این بود که شاید ایشون چیزی رو در وجود شما دیده باشند که خیلی براشون مهم بوده و درنتیجه کل شخصیت شما رو یکجا در نظر نگرفته باشن.
اینکه ایشون از بعد معنوی شما تعریف میکن، خوبه، اما بنده از روی تجربه میگم که خانمها اصولاً زیاد به روی آقا نمیارن که از بعد مادیش هم خوششون میاد که مبادا فکر کنه که به خاطر مادیات(نه فقط پول بلکه هر مادیاتی مثل زیبایی، تحصیلات و ...) شیفتهی او شدهاند.
اگر خیالتون راحت هست که همهی ویژگیهای شما رو درنظر گرفته که دیگه نیازی نیست به بحث بالا ادامه بدیم... به خصوص که خانمها توی این مورد معمولا خیلی خوب عمل میکنن... و معمولا نقطه ضعف آقایون هست که دچار دید محدود میشن.
نقل قول:
من نگرانیم الان نیست،نگران 20سال بعدم که همه زندگیش بشه مسجد و سفره و روضه که میگه اصلا این شکلی نیست و اشتباه فکرمیکنم.من فقط نگرانم،ویژگی هایی که ازش گفتم واقعا به شدت عمیق توش هست،عمیق،یعنی مهربونیش خیلی زیاده،بعدشم تو این مدت تابحال رفتارهای خاص مذهبی ندیدم،خیلی کم،نه نمازجمعه،نه جمکران،فقط نزدیک خابگاه ی امامزاده بود که زیاد میرفت،ولی اهل گردش هم خیلی هست،ویژگی های مثبتش زیاده و من ترسم از اینده است،از آنور به قول مامانم زندگی اینقدر سخته که آدم تعدیل میشه بجای اینکه افراطش زیاد بشه،از آنور میخاد فوق لیسانس بخونه،امسال مهندسیش تموم شد و میخاد کار کنه،امروز گفتم که توی طول هفته من خسته از سر کار برمیگردم و نمیتونی
ازم توقع داشته باشی،همش میگه من درک میکنم،به نظرت صحیحه من الان بگم نه،وقتی مطمئنم این صفاتی که داره با این عمق خیلی سخت توی یکی دیگه پیدا میشه،تو بگو چندتا دختر میشناسی وقتی اولین بار شام با خانوادش امدن خونه ما خودش همه ظرف ها رو بشوره،یعنی اهل کار و زندگیه،آمدیم و یکی پیدا شد بی ایمان،انموقع چی،چکار کنم،قبول کن نه
شما نیازی نیست نگران اون سالها باشید... در ضمن یک زن در اون سن حق داره که کمی از شوهرداریش کم کنه.
بله، ویژگیهای ایشون تا جایی که شما گفتید و بنده فرض رو بر قبول اون گذاشتم خوبه... یه کم گیج شدم... شما عقد کردید؟... اینکه رفت و آمد خانوداگی دارید... با توجه به مذهبی بودن ایشون و خانوادشون برام جالب هست... شستن ظرفهای شام توی خونهی شما واقعا من رو متعجب کرد! ... یعنی شما هم گذاشتید این کار رو بکنن؟
اگر شما به صفاتی که گفتید مطمأنید... کافیه فکر کنید که اگر بار احساس نبود و شما ۷ ماه با هم نبودید و حرفهای عاشقانه رو هم فاکتور گرفتید... باز هم به ایشون علاقه دارید یا نه... چون رابطهی اول شما هست... ممکن در وضعی قرار گرفته باشید که فقط بخواید ادامه بدید...
این همه مدت و اینکه شما هنوز تصمیم به خواستگاری نگرفتید... آدم رو به شک میاندازه... وقتی دو نفر به دل هم بشینن و شرایط ازدواج هم مهیا باشه، دیگه این همه دو دل نمیشن... این نشون میده که ممکن هست شما یا حالتی از دودلی داشته باشید توی تصمیماتتون و یا اینکه از روی عادت و طولانی شدن رابطه و تحت تأثیر ویژگیهای رابطهی اول قرار گرفته باشید.
نقل قول:
من نه اون نمیتونیم فراموش کنیم،منم هیچوقت باهیچکس نبودم اما واقعا ویژگی های مثبتش زیاده،تو فکر کن تمام ویژگی هایی که ازش گفتم خیلی عمیق توش باشه،حالا نظرت چیه؟؟؟؟
قطعاً نمیشه از روی چند خط توصیف در مورد یک نفر نظر داد، ولی بنده از بین چیزهایی که شما تعریف کردید، صفت مطیع بودن ایشون به نظرم شاخص اومد... اگر به سلامتی ازدواج کردید، قدر این صفت رو بدونید و با احترام به ایشون، باعث بشید که این صفت روز به روز بیشتر بشه، و همچنین ایشون عزت نفسشون خدشه دار نشه.
نقل قول:
نمیشه از الان اینده رو پیش بینی کرد،اگه تفکرات و آینده عین افکار الانش باشه من مشکلی نمیبینم،فقط ترسم از عوض شدنه،حالا به نظرت تضمینی هست دختر بعدی که میاد تو زندگیم تا ابد عوض نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوض شدن ممکن هست پیش بیاد... به این صورت که ایشون نیازهاشون توسط شما جواب داده نشه و در نتیجه انگیزشون رو از دست بدند. شما نمیتونید بدون اینکه نیازهای ایشون رو برآورده کنید انتظار برآورده کردن نیازهاتون رو داشته باشید.
نقل قول:
بنا قول الانه، قول داده و گفته اصلا اینجور نیست و مذهب همه زندگیش نیست و اصلا از آدمایی که همش دنبال این چیزا هستن و به فکر خونه و شوهر و بچشون نیستن خوشش نمیاد و میگه گناهه،میدونی ایمانش قلبیه و ایمان قلبی خوبه،اگه
ظاهری باشه باید ترسید،به نظرم نباید جا بزنم چون هیچ تضمینی نیست نفر بعدی مذهبیش شبیه من باشه ولی عاشق شوهرش ،مهربون،خانواده شوهر را دوست داشته باشه و اهل قناعت و زندگی باشه،خوبی دخترهای مذهبی اینه شوهر همه زندگیشونه و همه تلاششون رو برای آرامش شوهر میکنن.
منم باهات موافقم و همیشه واسم سواله که چطور ی دختر مذهبی اینقدر صمیمی شده قبل از محرمیت،الانم ترسش آزمایشه و میگه بعد آزمایش از نظر عاطفی حتی بدون محرمیت بهتر میشه،یه زمانی که نگو فوق العاده عاطفی و کلی
دوست دارم و عزیزم میگفت،دوستاش خیلی ازش تعریف میکنن و میگن فوق العاده است،واقعا هم همینه،هیچوقت توقع بیجا نداشت و فقط توقع درک داره،همین، میتونی واسم چندتا مثال بزنی از مشکلات احتمالی؟
مشکل احتمالی اینه... ایشون وارد زندگی شما میشه... توقعاتش برآورده نمیشه... اوایل تحمل میکنه... بعدها دلسرد میشه... زندگی براش خسته کننده میشه... دیگه انگیزهای نداره که نیازهای شما رو برآورده کنه... برای خودش زندگی میکنه... میشه از اون زندگیها که باید سوخت و ساخت.
یه نگرانی که من دارم اینه که این رابطه طوری هست که شما باید بلهی آخر رو بگید... من از روی دیدههام میگم که این طور ازدواجها خوب در نمیاد...
نقل قول:
واقعا ازت ممنونم،راستی خودت گفتی قبلا" تجربش رو داشتی میتونی بیشتر برام بگی؟؟
سربسته بگم که... اختلاف عقیدتی وجود داشت... خیلی کمرنگتر از مال شما... اونجا هم اصرار بر انعطاف و هماهنگسازی بود... در نهایت تصمیم که به قطع رابطه رسید... به نظر هر دو طرف ناراحتند... اما بعد از مدتی که صحبت شد... هر دو طرف راضی بودند و خرسند از اینکه از یک اشتباه بزرگ قسر در رفتند.
همون طور که گفتم این موضوع بیشتر در رابطهی اول بوجود میاد.
یه وسواس فکری هم این جا محتمل هست برای خانم پیش اومده باشه، ببینید اگر ایشون واقعا مذهبی باشند، براشون خیلی سخته که رابطهای با این عمق به ازدواج ختم نشه... البته برای هر خانمی و هر انسانی دردناک هست ولی برای یک خانم مذهبی در رابطهی اول خیلی خیلی خیلی سختتر هست.
بنده دیگه کمک به خصوصی نمیتونم بکنم واگرنه که وقت ارزش شما رو نداره...
در اینجا خانمها به نظرم مفید فایدهتر باشند...
به صحبتهای ❊deljoo_deltang❊ گرامی خوب دقت کنید... سعی ایشون بر اینه که شما رو متوجه توقعات احتمالی این خانم در آینده بکنند... توقعاتی که اگر شما متوجه اون نشید و جوابگو نباشید... به مرور باعث سردی ایشون به زندگی و شما میشه.