-
سلام بی وفا
مبارکه انشالله
لازم نیست این مدلی که به ما گفتی به ایشونم بگی
خیلی طبیعی و با لبخند مثلا وسط حرفات بگو که یه کم زود جوشی.همین
درسته خانم شما منطقی هستن ولی معمولا حول و حوش عروسی همه دایه ی دلسوزتر از مادر میشن و از کاه,کوه میسازن و 1000 تا چرت و چرت دیگه
همش دنبال این هستن که رو یکی از طرفین عیب بذارن
البته شما هیچ عیبی ندارین فقط یه کم زودجوش هستین پس کاملا ریلکس و آروم همین جمله رو بگو:43:و بگو به کمک آرامشی که از خانمتون میگیرین انشالله اونم رفع میشه
-
افرین:104:
ببین چقدر منطقی برخورد میکنن با ادم چقدر من رفتارم عوض میشه حالا یکی دیگه میاد برای من حکایت میگه قبول داری لیلا جان بعضی از ادما اعصاب خورد کنن؟
امروز این خانوم ما دعوته خونه ما با خانوادش گفتم اگه تنها بودیم مسئله رو بیان کنم یا نه که جوابم رو دریافت کردم
تشکر از دوست خوب خودم لیلای عزیز
سپاس:72:
-
خواهش میکنم دوست من
انشالله خوشبخت بشین
هر کاری سوالی بود تنها نیستی:43:
-
مرسی لیلا جان
در مورد ازدواجم یا همون خواستگاریم چون عروسی نکردم خیلی میومدم این تالار برای مشکلاتم اگه منو میشناسی که هیچ اگر نه که باید بهت بگم من 7 تا تاپیک برای خواستگاریم بیان کرده بودم اسمش راهنمایی تو خواستگاری بود اگه بگردی پیداش می کنی تو بخش خواستگاری اینا باید باشه از قسمت 1 تا 7
طوری شده بود که بهترین تاپیک تو تالار مال من بود عین دفتر چه خاطرات بود کلی خواننده داشت و تو اون جا خیلی چیز ها دستگیرم شد تا باعث شد که بهترین انتخاب و داشته باشم خداروشکر به نظرم در انتخابم مشکلی نبود و موفقیتم رو اول از ان خدا و بعدش دوستان همدردی می دونم در اخر بدو بدو ی خودم راستشو بخوای اومدم برای این مشکل خودم اینجا ازتون راهنمایی بگیرم
از وقتی که چشممو وا کردم با این مشکل داشتم دست و پنجه نرم میکردم اما به طور خفیف تا وقتی که زد شدیم مدیر یه شرکت دولتی و شلوغ با مراجعین زیاد که مشکلات بسیاری روزانه درش بوجود میاد اعم از مشکلات اداری و ..... که فکر می کنم اوج ناملایمات عصبی من از اینجا شکل گرفت راستش خسته شدم از بس عصبی میشم از بس سر منشی بدبخت یا کارمندام غر میزنم(هر روز نه هفته ای یه بار) بعد هم ازشون عذر خواهی می کنم اخلاق بدی ندارم به شدت طبع گرمی دارم و دوستی هم گفت ممکنه دلیلش باشه نمی دونم در این رشته ها سر در نمیارم به شدت برون گرا و حراف هستم اجتماعی هستم تست شخصییت شناسی مشاورم که برای ازدواجم رفته بودم خلاق و شوخ طبع و فعال بهم گفت و مال خانومم خلاق و اروم و منطقی و با احساس در کل اینجوریم ولی وقتی که جوش میارم تبدیل به یه شخصییت دیگه میشم تلقین نمی کنم حقیقت امر اینه خیلی دوست داشتم اروم باشم ولی شاید حکمتی بوده تا الان درش
ولی باز پاک موندم در چمن زندگی که نمی دونم چیکار کنم که خشم درونی رو کاهش بدم هر کاری می کنم اصلا نمی شه کلی مطلب از بیتونه که سایت خوبیه خوندم از تبیان خوندم کار ساز نبوده
بازم تشکر که درکم می کنی خواهرم
-
دوست من
میدونم مشکلت چیه ولی نباید عجله کنی کم کم وباکمک اطرافیان و خانمت میتونی حلش کن
راستش به نظر من این مشکل شما مشکل 90%مردای ایران هستش ولی اونا به فکر رفعش نیستن.به هر حال میدونی که اوضاع افتضاح جامعه به اعصاب بچه ها رحم نمیکنه چه برسه به ماها
خدارو شکر که شما قبول دارین یه کوچولو زودجوش هستین و میخواین که رفعش کنید
من تا حدودی شمارو میشناسم و میدونم که عجول هستین ولی آخه مگه با عجله مشکلات حل میشه؟شاید کارا با عجله پیش بره ولی اگه با آرامش مسایلمونو حل کنیم بهتر نتیجه میگیریم
- - - Updated - - -
این رو هم بدون بی وفا
که نه کارا و رفتارای ما ورد تایید همگان است نه رفتارای اونها مورد تایید ما
این وسط هر کس باید یه کم صبر داشته باشه که بتونیم کنار هم باشیم
شمام بعد ازدواجی که تا این حد براش اشتیاق دارین و نسبت بهش مثبت فکر میکنید100%به آرمش بیشتری میرسید و ناخودآگاه از عصبانیت شما حتی در محل کار شما کاسته میشه.شک نکنید که آروم میشید
-
مرسی لیلای عزیز
باشه صبر می کنیم ببینیم خدا چی میخواد
مرسی:72:
-
بی وفا ناراحت نشی اگر این رو بهت میگم ، دلم میخواد یکم انتقادپذیر باشی
بکم اینکه شما اعتماد به نفست زیاده ، البته شاید حق داشته باشی ، ولی نه تا این حد ، خیلی خندم گرفت وقتی گفتی که بهترین تاپیک تالار مال من بود :311: ( این از نظر خودت بوده )
گاهی اوقات انقدر اعتماد به نفس ما آدم ها زیاد میشه که خیلی جاها به خودمون حق خیلی کارا رو میدیم ، یا خیلی حرف ها رو میزنیم ، که نزدنش بهتره
من فکر میکنم همین اعتماد به نفست توی خیابون ( کتک کاری که کردی ) و مراکز دولتی و توی شرکتت ( رفتاری که با اون خانوم داشتی که اخراجش کردی ) و یا تهدیدهایی که توی تاپیک هات به جوانی و آسمانی کردی و ...خیلی جاها به ضررت تموم شده ، و شاید خیلی ها فکرایی در موردت خودت و شخصیتت کردن که اصلا خوشایندت نبوده .
من بدون شک بهت میگم که همه اینا رفع میشه در صورتی که سعی کنی توی بدترین شرایط که خونت داره به جوش میاد ، فقط به دیگران احترام بگذاری
همون لحظه ای که شدیدا به خودت حق میدی ، سعی کن با احترام حرفت رو به طرفت بزنی
-
تمنای من
اعتماد به نفسم بالاست اری ولی دقت کن دیگه اون موقع تاپیک من خیلی بیننده داشت بقیه تاپیک ها منتهی میشد به طلاق و دلخوری و از این موضوعات برا من شد ختمش به ازدواج که هنوز ختم نشده ولی اخراشه که این یکی از نقاط + بوده
اما:
توی خیابون که اونارو زدم بیمار نبودم حتما یه کاری کردن دیگه زدمشون من گفتم بدم میاد کسی سرم داد بزنه وقتی به زنه خونش پای خودشه چون واقعا عصبی میشم
مراکز دولتی هم مشکلی نداشت خطا از اون خانوم بود و داد من باعث شد که فکر کنم بفهمه که درست باید انجام بشه شرکت بنده هم مدیرش منم و من براش تصمیم خواهم گرفت و به هیچ کس از افراد مربوط نخواهد شد خودم صلاح می بینم که چه شخصی اونجا کار کنه یا اخراج بشه من دلیلشم نوشتم تو تاپیکم که چرا اخراج کردمش امیدوارم می خوندیش
جوانه و اسمونی من بهشون گفته بودم بارها و بارها گفتم نیان نظر بدن
فقط به دیگران احترام بگذاری
همون لحظه ای که شدیدا به خودت حق میدی ، سعی کن با احترام حرفت رو به طرفت بزنی
چرا دیگران نمی زارن؟چرا دیگران درست کاریو انجام نمی دن؟
هر کس مسئول کار خودش هست دیگه درسته؟
ببین من برای راهکار اومدم نه اینکه مورد سرزنش شما و امثال شما ها قرار بگیرم فکر کنم اونقدری عاقل باشم که راهکار مناسب به خودم رو پیدا کنم و از اون پیروی کنم
سلام
حقیقتش رو بخواین من میترسم تو تاپیک های شما نظر بدم!!:102:
با نظراتی که به مذاقتون خوش نمیاد برخورد خوبی ندارین!! جبهه میگیرین و فقط اگه کسی ازتون تعریف کنه به حرفش گوش میدین!!
عصبانیت و خشم شما ریشه در نگاه شما داره!!
نگاه شما نگاه عاقل اندرسفیه هست. از بالا به آدم ها نگاه میکنید. برداشت من از تاپیک های هفتگانه و این تاپیک شما این هست که از دید شما تمام حرکاتی که تو زندگی انجام میدین صحیح هست واگر اشتباهی هم دارین مقصرش شما نبودین و نیستین یا ژنتیک هست یا رفتار دیگران. به خودتون حق میدین هر طور که دوست دارین با دیگران رفتار کنید و اصلا شرایط آدم ها رو درک نمیکنید. شما تک فرزند بودین و در خانواده متمولی بزرگ شدین و از اونجایی که همیشه همه چیز فقط برای شما بوده فکر میکنید بقیه افراد خارج از خانواده شما هم وظیفه دارند مثل خانوادتون باهاتون رفتار کنند.
براحتی به خودتون اجازه میدین در مورد آدم ها قضاوت کنید و مدام ذهن خوانی میکنید.
قصدم سرزنش نیست ولی شما تمام راهکارهایی که بهتون ارائه میشه رو با توجیهات خودتون رد میکنید و شدیدا اصرار دارین که دیگران عاجز هستند از درک شما. قصدم اینه که بهتون بگم به دور از تعصب و به دور از نگاه عاقل اندر سفیه راهکارهایی که بهتون اینجا ارائه شده رو بررسی کنید. به رفتارهای خودتون هم بیشتر فکر کنید اینجا کسی از سرزنش کردن شما لذت نمی بره. بقیه انسان ها هم از قدرت تعقل و درک و همدردی برخوردارند و اهدافشون از راهکار دادن به شما کمک به شماست. به این دید به افراد نگاه کنید.
یه نکته دیگه لازم میدونم بگم اینقدر در مورد انتخاب همسرتون با اطمینان حرف نزنید، شما هنوز عقد نکردین، زوج هایی که 10 سال با هم زندگی میکنند اینقدر با اطمینان حرف نمیزنند که شما می زنید. اون خانم هنوز جنبه های منفی شما رو ندیده و شما هم همینطور ، هنوز تو شرایط سخت واکنش های همدیگه رو ندیدین، اجازه بدین زندگی 2 بار ازتون امتحان بگیره اگه هم شما هم اون خانم بازم اینقدر راضی بودین قبول. به این خاطر این مساله رو گفتن که طبق رفتارهای شما اگه کوچکترین مساله ای تو زندگیتون پیش بیاد احتمالا خیلی تو ذوقتون بخوره و جوش میارید.
به اون خانم هم در مورد عصبانیت هاتون و تعداد دفعاتش لطفا توضیح بدین. تا حداقل با آگاهی وارد زندگی شما بشن.
-
سلام.
دست شما درد نکنه ! شما خودت جوش میاری طرف رو میزنی !!!! بعد من مستقیم و البته محترمانه از شما انتقاد کردم ، هم ردیف زدن شد ؟؟؟:311:
من باز هم میگم. شما هم عجولی هم اینکه خیلی راحت از مقابل راهکارها و پیشنهادات رد میشی... حتی شاید درست هم نخونیشون چه برسه به اینکه بخوای روشون فکر کنی یا اینکه عمل کنی !!!!!!!
خود شما داری میگی تو 1 ماه 7 تا تاپیک زدی ؟؟؟؟؟ من نخوندم. اما این همه شدت و عجله برای چی ؟؟؟؟ یکی دو تا رو سر حوصله پیش میبردی حل میشد:303:
درثانی،
کتک زدن هر موجود زنده از جمله انسان ها چه هم جنس چه جنس مخالف کار بسیار زشت و زننده و غیر انسانی هستش !!!!
پس لطفا با افتخار نگو خون طرف پای خودشه اگه خطا کنه !!!!! یعنی چی؟؟؟؟؟ باید تمرین کنی تا
اولا سعه صدر بیشتری داشته باشی
دوما درست ترین راه برای برخورد با خطاکار رو پیدا کنی !!!!!!
کی گفته شما حقت رو نگیر؟؟؟؟ منم اگه ببینم یکی داره کم کاری میکنه، حقم رو میگیرم !!! اما نه به شیوه غلط شما ...
من اگه ببینم منشی یه اداره دولتی داره کارش رو بد انجام میده و کوتاهی میکنه، دفعه اول بهش حق میدم !!! بالاخره انسانه و ممکنه به 1001 دلیل اون روز حالش بد باشه !!! دلایلی که شاید برای منم پیش بیاد !!!!!!!!
اما اگه دیدم واقعا داره کوتاهی میکنه ، جیغ نمیزنم، موهاشو نمیکشم!!! خیلی محترمانه بهش تذکر میدم و اگه دیدم آدم محترمی نیست و طلبکار هم هست، میرم سراغ مافوقش و ازش میخوام پرسنلش رو تربیت کنه !!! و تا کارم راه نیفته از اونجا تکون نمیخورم.
ضمنا !!!!! اینجا هرکسی به یه زبونی به شما تذکر میده! یکی هم مثل اون خانوم با تمثیل و داستان میخ و دیوار، حق نداری مسخره کنی :305:
باید با صبوری تا تهش بخونی و فکر کنی و تمرین صبر کنی...
با مطالعه، با مشاوره... صبر که قرص و آمپول نداره یه روزه کارت راه بیفته !!! حالا به جای 7 تا 70 تا تاپیک هم باز کنی فایده نداره !!!