نوشته اصلی توسط
sobhan13
1- تو خونه نمون تا جای ممکن
2- اگه خونه هستی تو جمع باش نه که بری تنها تو اتاقت
این روزا خونواده سر همین مسئله کمی باهام مشکل دارن! و بهتر بیشتر تنها باشم!
3- اگه واست امکان داره چند روز برو خونه یکی ، مثلا خونه مادربزرگت یا هر جا که راحتی تا محیط زندگیت تغییر کنهفامیل هامون این شهر کم هستن و اونقدر صمیمی نیستیم که بشه رفت خونشون!
4- نمازماه رمضون بهنونه ی خوبی برای با خدا بودن ازش استفاده می کنم!
5- شروع نکردن رابطه ای جدید
6- کنترل افکار ، یه روشهایی خودم کشف کردم که جواب گرفتم :
تو این مدت خیلی سرد شدم با اینکه قبلنا آدم احساسی بودم ولی الان هیچی روم تاثیر نداره و کسی به دلم نمی شینه که برم سمت یه رابطه جدید!
اگه یه جا تنهایی و فکرت داشت میرفت ... سری از جات پاشو و تغییر وضعیت بده ، مثلا الکی برو یه لیوان آب بخور یا تلویزیون روشن کن شروع کن به آواز خوندن یا هر کار دیگه . (این روش کنترل افکار )
اما یه کار میگم که تمرینه واسه قدرت مند شدن افکارت !
من جواب گرفتم اما اگه دیدی نمیتونی ادامه نده من واسه خودم اسمشو گذاشتم آهنگ درمانی !
با هندس فری آهنگ های غمگین یا احساسی گوش کن بزار قشنگ روت فشار بیاد حتی اشک تو چشمات جمع بشه یا گریه کنی بعد تو همون حالت سعی کن بری تو فازه بیخیالی و بی اهمیتی ! حالا دیگه با هر روشی که خودت میدونی . بعد به یه جایی میرسی که دیگه عاشقانه ترین و احساسی ترین و غمگین ترین آهنگ ها روت بی تاثیره ! یعنی آهنگ گوش میدی ولی هیچ واکنشی نداری و فقط یه صدا میشنوی ! باور کن اینقدر ذهنتو قوی میکنه که بعدش خودت تعجب میکنی چقدر راحت میتونی افکارت رو تحت کنترل داشته باشی .
به نظرم یه جور بدن سازی واسه ذهنه :18:
اما اما ...
بعد از این مرحله به جای خوبش میرسیم ، چون من واسه خودم هدفم این نبود که احساس رو از بین ببرم ، هدفم از این روش تحویله یه آدمه بی احساس ، بی عاطفه و خشک و عصبی نیست پس بعد از این که تونستی یه آهنگ که باهاش خاطره داری رو گوش بدی و خیلی راحت ازش رد بشی آماده ی مرحله ی بعد هستی !
دیگه میری تو فازه آهنگ های شاد و عاشقانه از نوع مثبت و امید بخش و دوست داشتن و تریپ عاشق و معشوق و رسیدن به عشق و از ای حرفا .... !
حالا باید بتونی با شنیدن این آهنگ ها خودت رو خیلی راحت باهاش همراه کنی و ذهنتو آماده کنی که میخوای عاشق بشی و بهترین و مهربون ترین همسر در انتظاره توست تا همه احساستو تقدیمش کنی ، فقط لازمه واسه خودت یه دختر خیالی بسازی یا اگر خانوم بودی یه پسر خیالی ! و همراه آهنگ واسه خودت تصویر سازی کنی و لذت ببری از این همه عشق :43:
گاهی حتی میتونی تو هم همراه آهنگ بخونی و دیگه قشنگ بری تو حس .
یعنی بعد از یه مدت آنچنان زندگیت عادی میشه که حتی اگه طرفو از نزدیک هم ببینی خیلی راحت برخورد میکنی که خودت شگفت زده خواهی شد که چطور ممکنه :18:
ممنون از راه حلت به نظر جالب می یاد سعی می کنم امتحانش کنم ولی به نظر یه کم سختهه !!! :)