امیدوارم خداکمکت کنه.من برعکس توام شوهرم بهم خیانت کرد ولی خداروشکرالان جداشدم هیچ عذاب وجدانی ندارم.هیچ باری رو دوشم نیست چون همش خدارو داشتم وصداش کردم همه کارها ومشکلاتم رو به خداسپردم.توهم به خدا بگو مطمئن باش خودش حل میشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم خداکمکت کنه.من برعکس توام شوهرم بهم خیانت کرد ولی خداروشکرالان جداشدم هیچ عذاب وجدانی ندارم.هیچ باری رو دوشم نیست چون همش خدارو داشتم وصداش کردم همه کارها ومشکلاتم رو به خداسپردم.توهم به خدا بگو مطمئن باش خودش حل میشه.
تو دقیقا چه کار کردی که فکر می کنی خیانت کردی؟ یه مقدار لغزش بوده. خیانت نبوده. لغزشت هم خیلی طبیعی بوده. 5 سال با یکی زندگی کنی که اصلا نتونی رابطه داشته باشی مگه کم چیزیه؟ از خودت معذرت بخواه که مراقبت نکردی از خودت. به خودت بگو دوستت دارم همینطوری که هستی دوستت دارم. خودتو قبول کن بی شرط بی معامله. خودتو مفت و مجانی دوست داشته باش. به خودت اینا رو جلوی اینه بگو. به خودت لبخند بزن. شاید به اندازه ی کافی خودتو این روزا دوست نداری. شاید واسه همینه که به خاطر اشتباه کوچیک خودتو اینهمه سرزنش می کنی اما به خاطر اشتباه بزرگ شوهرت بازم خودتو سرزنش می کنی و می گی به اندازه کافی خوب نبودی که اون نتونسته باهات رابطه داشته باشه. شاید این 5 سال زندگی که داشتی باهاش یه جورایی اعتماد به نفستو کم کرده و هی داری خودتو زیر سوال می بری. اصلا شاید باید الان روی دوست داشتن خودت کار کنی.
ما مسوول خودمونیم. ما باید از خودمون مراقبت کنیم. باید خودمونو دوست داشته باشیم. اگه ما خودمون از خودمون مراقبت نکنیم خودمونو دوست نداشته باشیم و هی سرزنش کنیم توی این دنیای بزرگ تنهای تنهاییم. انصاف نیست.
http://www.hamdardi.net/thread-22589.html
توی این تاپیک پست های دوستانو بخون. به من اونوقتا خیلی کمک کردن. شاید برای تو هم مفید باشه.