-
RE: راهنمايي براي ازدواج
سلام بهاره جان. اصلاً معلوليت دليلي بر اين نيست كه تو تمام زندگيتو نابود كني. همين كه جزو برترين ها بودي خودش خيليه، مي دانم سلامتي بهترين چيزه ولي بازم خدا رو شاكر باش كه موقعيت هاي خوب اجتماعي برايت فراهم كرده كه خيلي از ماها نداريم. ولي نگذار شخصي كه هيچي اش معلوم نيست زندگيتو به بازي بگيره تا جايي كه بخواهي دست به خودكشي بزني. عشق رو نبايد با هوس اشتباه بگيري. پسري كه با دختري دوسته و هنوز ادامه داره مي ياد به دوست اون دختر ابراز علاقه مي كنه به نظر خودت به درد ازدواج مي خوره؟ آيا واقعاً مي دوني كه اون پسر درباره رابطه اش با اون دختر راستش رو گفته. تو بايد با اون دختر صحبت كني. حتي شده تلفني. خيلي منطقي بشين همه چي رو بگو و مطمئن باش كه اون هم منطقي تمام پاسخ هايت را خواهد داد. دانه جان كتابي عشق براي عشق گذاشته حتماً برو دانلودش كن و بخون. خيلي مقيده برات. هر چي كه من بخوام بهت بگم در آن كتاب هست. موفق باشي.
-
نمی دونم چه کار کنم تا وسط راه کم نیارم بازم دیدن زندگی دیگران منو به این راه ها هدایت می کنه دانه جان گفتید با خیال راحت درس بخونم اما انقدر دغدغه ای ذهنی دارم که دیگه درس خوندن کاملا بی معنی شده
کاش می تونستم با خیال راحت درس بخوانم اما ....
من در حال حاضر از لحاظ روحی خیلی داغونم آرامش تو وجود من بیگانه ست به نظر شما آیا با این وجود میشه آرام بگیرم نه من 5 ساله میخوام دست از این کارام بردارم اما هیچ وقت موفق نشده ام اگر ترک کردم بعد از 2 ماه باز همون آش و همون کاسه
-
بهار عزیزم سلام
من تمام پست ها رو خوندم واقعا متاسفم که اینقدر سختی کشیدی و همینطور برای تمام آدم های نادانی که به خاطر وضعیت جسمیت باعث ناراحتیت شدن.
اما بدون این پایان راه نیست پایان زندگی نیست......
یکی از اقوام من مشکل جسمی مشابه شما داره الان ازدواج کرده و 2 تا بچه داره اینقدراعتماد به نفس داره و خودشو با هزار زحمت جمع و جور میکنه که دیگه معلویتش به چشم مانمیاد حتی گاهی ما ازش در مورد مسائل زندگیمیون مشاوره میگیریم و از گپ زدن باهاش لذت میبریم همیشه اونو الگوی خودمون قرار میدیم. با 2 تا بچه رفت دانشگاه تازه دانشگاه خارج از شهر و لیسانسشو گرفت. فکر میکنی تا حالا جلوی ما زمین نخورده!!! یا ما مشکلاتشو ندیدیم اما دوستش داریم و بهش کمک میکنیم و اونم این رو پذیرفته و اصلا از کمک ما ناراحت نمیشه. به تازگی هم همسرشو از دست داده کسی که تمام زندگی و پشت و پناه خودشو بچه هاش بود اما نمیدونی چه طور با تمام مشکلاتی که داره سر کار میره و داره بچه هاشو بزرگ میکنه و اجازه کمک مادی به کسی رو نمیده باور کن با اینکه تو این مدت کوتاه خیلی شکسته شده اما هنوز ما بهش افتخار میکنیم و هنوز الگوی ماست و وقتی باهاش حرف میزنیم ازش انرژی میگیریم. چون ما با وجود تن سالم اصلا تلاشی برای زندگی نمیکنیم و نیازمند دیگران هستیم و قدر سلامتی رو نمیدونیم اما اون..... . باور کن چون صیرت زیبا داره اصلا صورت و پاهاش به چشم نمیان.
عزیزم این چیزا (زیبایی و سلامتی) نباید باعث بشه خودتو عذاب بدی نمیگم مهم نیست اما خیلی ها که زیبا هستند رو نگاه کن الان چه وضعیتی دارن؟؟؟ آیا به تمام خواسته هاشون رسیدن یا اونقدر غرق این چیزا شدن که تمام آرزوهاشونو فراموش کردن؟؟؟
باید وقتی اسمتو صدا میکنند تا به روی صحنه سمینار بری هرچند سخت و آهسته میری اما با افتخار بری چون تمام اون کسانی که با تن سالم اون پایین نشستن دارن واسه تو دست میزنند:73: تن سالم دارن و آرزو داشتند جای تو بودند اما این تویی که اونارو وادار کردی واست دست بزنند:104: و به تو حسرت بخورند.
ظاهر کسی مهم نیست مهم اینه که تو زندگی کجا قرار داره :227:...............
فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی خواهش میکنم درستو ادامه بده و کاری کن که دیگران به تو غبطه بخورند..... امیدوارم یه روزی به عشق واقعیت برسی:43:.
به خدا توکل کن خواهر گلم :72:از اول شروع کن: نقطه سرخط.
-
سلام مثل من عزیز
ممنون از نوشته هات خیلی استفاده بردم
امروز اومدم که به همه بی نهایت آروم شدم آرامش عجیبی وجودمو فرا گرفته اون چیزی که توی این مدت گم کرده بودم رو تونستم دوباره پیدا کنم راهمو هدف زندگیمو
خیلی خوشحالم نه اینکه بخندم اما از ته دل آرومم انگارعطر خدا تمام سلول هامو فرا گرفته از بوی اون جوری از خود بی خودم که نمی خوام از این حال بیام بیرون
دوستش دارم و افتخار می کنم عاشقم
و در کنارش سرشار آرامشم فردا بلیط دارم به مشهد تصمیم جدیه میخوام زندگیمو از نو از نقطه سر خط مثل من بسازم
این دفعه با ایمان قویتر با اعتقاد عمیق تر و با توکل و تکیه فقط بر ذات حق جلو میرم همه برام دعا کنید
از همه تون ممنون از دانه عزیز شاد گلم نازنین مثل من و حرف دل که هر کدوم با حرفاشون تو وجودم تلنگری ایجاد کردند که قدری به خودم بیام
خیلی حالم خوبه نمی دونم چطور بگم منظورم حال روحانیمه بی نهایت آرومم برا همه دعا می کنم شما هم برام دعا کنید که ایمانم قویتر بشه به خدا نزدیکتر بشم
یا مجیب الدعوات
-
بهاره عزیزم، خیلی خوشحال شدم، آرامش بزرگترین نعمته، مهم اینه که در بدترین شرایط حفظش کنیم.. واقعا خوشحال شدم که داری برای زندگیت قدم بر میداری و تصمیم درستی گرفتی....
امیدوارم روز به روز محکم تر و مصمم تر جلو بری عزیزم
:72:
-
-
بهار عزیز از این که میبینم هدفتو پیدا کردی خیلی خوشحالم و اشک شوق تو چشمام جمع شد :302:
خدا رو شکر که بالاخره به آرامش رسیدی امیدوارم که موفق باشی و یه روزی به پشت سرت نگاه کنی ببینی پله های ترقی رو تا آخر رفتی بالا:227:
به قول داییم : اگه مرغ دلت پر کشید مارو هم از دعا فراموش نکن :72:
خدا نگهدارت باشه
-
دوستان التماس دعا دارم
فراموشم نکنید
-
باز جالب نیستم رفتم مشاوره نسبت به خیلی از مسائل مشکوک شدم نمی تونم فکر کنم دارم دیوانه میشم
-
به چه مسائلي مشكوك شدي؟!؟!؟