خب بیوفا جان، من به عنوان یه دختری که قبل از اردواج رابطه داشتم، نرفتم دست بذارم رو مردی مثل شما که که هیچ رابطهای رو تجربه نکرده.
اتفاقا این که همسر من آدم بی تجربهای نیست تو این موارد، برام خوشایند تره. این که پاکی رو توی چیزهای دیگه میدونیم برای من نوعی جذاب تره. من الان رابطه جنسی خودم با همسرم اینقدر برام جذابه که میدونم تا آخر عمرم بهش خیانت نمیکنم. زمانهایی که در کنارش نیستم و اون سرکاره برام زمان تلف شده هست، بس که دوسش دارم این مردو.
و قبل از ازدواجم از سلایق جنسی و ایده آلهاش کاملا خبر داشتم. اینطوری شده که میدونم خدارو شکر از هر نظر به مشکل بخورم از این یه نظر نیست.
http://www.hamdardi.net/images/smilies/43.gif
پاکی و تعهد بعد از ازدواج مهمه. نه قبلش
ویرایش : فرشته مهربان >>> این طرز تفکر غلط هست و مورد تأیید همدردی نیست . پاکی در همه زمانها مهم هست و محدود به زمان خاصی نمیشود
- - - Updated - - -
من عقیده دارم دخترها و پسرها اگه بتونند تو سن پایین ازدواج خوبی بکنند، خب باشه. پاک بمونند برای هم. چیزیو از دست نمیدن
ولی اگه نتونستند هم خودشونو درگیر این مسائل نکنند که حسرت عمیقی به همراه داره.
زنهایی که رابطه کامل ندارند تا سن بیست و چند سالگی (بعضا خودشونو با تفکرات جنسی عجیب و غریب یا خود ارضایی راحت میکنند) دیگه بعد از ازدواج پاکشون!!! محاله محاله که به ارگاسم برسند. و روابط جنسی براشون خوشایند نیست. چون یه عمر این میل رو در دوران اوجش سرکوب کردند.
ویرایش : فرشته مهربان >>>
خطای شناختی مطلق نگری و تعمیم ناروا، اعلام نظر قطعی غیر علمی و خلاف رویه و روند همدردی
شادیهای جسمانی چیزی نیست که آدم مدام نادیده بگیره. ضربه و آسیب روحی سختی به جا میذاره. هماهنگی و اعتماد توی این رابطه مهم تر از پاکی و بکارته.
ای کاش بفهمید که جامعه اینقدر آسیب نبینه
ویرایش : فرشته مهربان >>> نگرش آسیب زا ومخرب
- - - Updated - - -
این هم یک جمله غلط دیگه... شباهتها و تفاوتها جنسیتی نیست، فردیه. زن و مرد رو، زن و مرد نبینید، انسان ببینید. هیچ دو آدمی شباهت ندارند. چه زن باشند چه مرد. حق و حقوق من و یک مرد نه تنها فرقی نباید داشته باشه که باید نوعش هم یکی باشه. چون من با یه مرد فقط از نظر فیزیولوژیکی متفاوتم
دوستای زیادی دارم که رابطه جنسی نداشتند به هیچ وجه، ولی با روابط متعدد شوهرشون کنار اومدند. اصلا گذاشتند پای زیادی مردونگیش
اما اون مرد این روابطو اگه بفهمه به پای تنها چیزی که میتونه بذاره هرزگیه
من میگم این تفکرو از بین ببرید
کسی بیاد که روحت مال اون بشه و شست پاتو نشون مردی بده که روحشو عریان کرده برات و حرفهای مردسالارنه از نوع چارلی چاپلینیش!
ویرایش :
فرشته مهربان >>>
سفسطه ، توجیه و نگرش مخرب و غیر علمی . نگرش سمی