aqua_68 گرامی برای همسرت یه ملکه باش تا او برای تو یه پادشاه به تمام معنا باشه ، اون وقت ببین که تمام دنیا رو که هیچ ، خودش رو هم در برابر تو قربانی می کنه ....
یعنی رفتارهایت مثل یک پرنسس باشه ، یه شاهزاده خانوم واقعی :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
aqua_68 گرامی برای همسرت یه ملکه باش تا او برای تو یه پادشاه به تمام معنا باشه ، اون وقت ببین که تمام دنیا رو که هیچ ، خودش رو هم در برابر تو قربانی می کنه ....
یعنی رفتارهایت مثل یک پرنسس باشه ، یه شاهزاده خانوم واقعی :72:
سعی کنید به اقدامات همسرتون با دید مثبت نگاه کنید هر چه دیده می شه عشق به شماست اینکه خونه جدا گرفته اینکه داره کارش را از پدرش جدا می کنه
همه به خاطر استقلال زندگی تون هست و به خاطر علاقه ای است که به زندگی با شما داره و دوست داره اون را مدیریت کنه بدون دخالت دیگران.
عزیزم چرا دایم در حرف هات داری نظرات پدرت و پدر شوهرت را می گی؟
که کدومشون ناراحتن کدومشون مخالف و ....
چرا کمی به نظر همسرت نمی پردازی؟ چرا غرور اون را در نظر نمی گیری؟ چرا بهش اعتماد نمی کنی؟
مگه دنیال زندگی شیرین نیستی همسرت پتانسیل این را داره که برات بهترین ها را فراهم کنه به شرطی که قبولش داشته باشی حمایتش کنی و از همه مهم تر غرورش را جریحه دار نکنی.
امتحان کن تضمینی که نتیجه می گیری.
آکوآی عزیز سلام.امیدوارم همیشه انقد صادق باشید و صادقانه رفتار کنید.اینکه احساس کنید شوهرتون خودسرانه و بدون توجه به نظر شما این کار را کرده یه جور بی اهمیتی به شما است کاملا حق دارین.من اصلا نمیخوام طرف همسرتون را بگیرم اما اونچه که به نظر من میاد و برداشته منه اینه که چون شما مدام از پدر شوهر و برادر شوهر و مادر وپدر میگید،شوهرتون میخواد اینطوری خودشو به شما اثبات کنه و به شما بفهمونه که میتونه مرد زندگیتون باشه و پشتیبان شما و فرزندتون.
مردا عاشق اینن که همسرشون بهشون بگه در کنارت احساس امنیت میکنم و آرامش.
آکوای عزیز همانطور که همسرتون به خاطر صداقتتون باید به شما تبریک بگه بنظر من شما هم بخاطر اینکه شوهرتون داره تمام تلاششو میکنه ک روی پای خودش بایسته و محتاج اینو اون نباشه جای تبریک داره.شما زوج خیلی خوبی هستین ایشالا ک هرچه زودتر به نتایج عالی در زندگیتون برسید.
شاد باشید و شادی را به همدیگر هدیه دهید
نمیخواد واسم پادشاه باشه از کی تا العان پادشاهها زنو بچشون خونه اجاره ای میبرن.شووهر من خودشو واسم قربونی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه قربونت برم از ای کارا نمیکنه
- - - Updated - - -
...
- - - Updated - - -
مرسی :72:
به نظر تو شاهانه زندگی کردن ، فقط به خونه و ماشین هست؟ به نظر تو هر کسی پولدارتر باشه ، یعنی خوشبختر و باارزش تر هست؟
به نظر تو یعنی اون کسی که در آغوش شوهرش با عشق اما در آرامش می خوابد ، یه آدم بدبخت هست؟
حالا این ها رو ول کن تو چی؟ تو مثل ملکه ها رفتار می کنی؟
نه ولی منم میخوام اونطوریکه دلم میخواد زندگیم باشه چرا وقتی پولشو دارم توی خونه اجاره ای بریم د داره زور میگه.من نمیرم خودش بره منو بچمم اینجا میمونیم.مگه خونه مجردی نمیخواست بره زندگی بکنه نمیخوام ملکه باشم من خودمم .
- - - Updated - - -
داییم گفت واسه چی بهش نگفتیم اگه میدونست واسه جدا شدن نصمیممون قطعیه پول میداد روی پولمون میذاشتیم خونه بخریم.شووهرمه دیگه سر از خود کاراشو میکنه :47:
aqua_68 گرامی زندگی اشتراکی ، یعنی نصف تو ، نصف اون
تو یه قدم بردار ، تا اون هم یه قدم برداره ...
میگه بری خونه مستاجری ، خوب بگو باشه .. مگه ارزش aqua_68 به خونه هست؟ مگه اگر aqua_68 بره توی یه خونه مستاجری ، چیزی از ارزش و قدر و منزلتش کم میشه؟
در حالیکه با تن دادن به خواسته شوهرش ، ارزش aqua_68 پیش شوهرش صد برابر بالاتر میره ، و چه چیزی بهتر از این ...
فکر می کنی ، برای همسرت آسون هست؟
فکر میکنی واسه لج با تو داره اینجوری میگه؟
فکر میکنی ، از روی دل سیری و مسخره بازی این خواسته رو ازت می خواد؟
مطمئن باش ، برای یک مرد اینکه ببینه زن و بچه اش در رفاه نباشند ، بزرگترین عذاب هست ، شک نکن ،
یه مقدار که آرامش در زندگی ات حکمفرما بشه ، کم کم روحیات مردها دستت میاد ، اون وقت کاملا تو همسرت رو درک می کنی ، و اون هم متقابلا وقتی از طرف تو درک بشه ، تو را درک می کنه
اگر من بهت می گویم مثل یک ملکه رفتار کن ، ینی فقط امروز را نبین ، این لحظه و این احساس را اهمیت نده ، یک ملکه برای یک کشور ملکه هست ، آینده نگری داره
تو الان ملکه زندگیتون هستی ، درسته؟
نکنه می خواهی مثل یک رعیت باشی؟
شاه و ملکه تنها مصلحت خودشون رو نمی بینند ، مصلحت آینده رو هم در نظر می گیرند ،
شاه و ملکه اجازه نمی دهند افراد دیگر وارد ملک خصوصی شون بشوند
از تصمیماتشون دیگران رو با خبر نمی کنند
و در همین حال جوری رفتار می کنند که هم خودشون خوب باشند
و هم آینده کشورشون خوب بنا بشه
تو و همسرت استحقاق این رو دارید ، که یه زندگی سراسر آرامش ، پر از عشق و علاقه را تجربه کنید
تو و همسرت لایق بهترین ها هستید
اما همین بهترین ها ، هم برای بهترین ها ( که تو و همسرت هستید) به راحتی بدست نمیاد
باید براش تلاش کنید
خواسته های آکوا از زبان خودش:
میخوام ویترین نقره مو بفروشم و پیش قسط خرید یک آپارتمانو بدیم
میخوام شووهرم پیشرفت کنه نمیخوام از خواهرام کم داشته باشم
شوهر من توی شرکت داییمه دیگه نمیخوام اونجا باشه میخوام یه کاری واسه پیشرفتش انجام بده
اون خونه واسه پدرشووهرمه نمیخوام اونجا زندگی کنم.دلم نمیخواد با جاریهام باشم هر روز قیافشونو ببینم واسم دماغای عملیشونو بالا بگیرن پز بدن.
گفت اگه بخوام ماشینشو میفروشه خونه میگیره.همینم مونده شووهرم پیش بقیه ماشین نداشته باشه نمیخوام پیش خونوادم سرافکنده باشم .من اصن نمیخوام ماشینو بده بره .
نمیخوام توی این خونه باشم.
وقتی انتظار دارم، توقع دارم برآورده بشه. اگه انتظار توقع نداشته باشم چیزی توی زندگیم به دست نمی ارم.
اگه از شووهرمو نزدیکانم توقع نداشته باشم یه چیزی میخوام بعدش به چشمشون نمیاد باید توی زندگی حقتو بگیری
میخوام شووهرم پول داشته باشه پول قدرت میاره نمیخوام از دورو وریام چیزی کم داشته باشیم
دوست ندارم شووهرم شرکت نفتی بشه چونکه اونوقت باید چهارده یا بیست و یکروز خونه نباشه من تنهایی چیکار کنم
نمیخوام توی خونه اجاره ای بشینم.
خلاصه :
خونه >>> نباید خونه پدرشوهرت باشی . باید خونه مستقل و ترجیحا پیش پدرت داشته باشی . خونه مستقل حتما باید مال خودتون باشه نه اجاره ای حتی برای یک مدت کوتاه .
ماشین>>> شوهرتون حتما باید ماشین داشته باشه اگر نه آبروش میره و نباید ماشینش رو میفروخت حتی برای مستقل شدن.
کار>>> نباید پیش پدر شوهرتون کار کنه. نباید شرکت نفت کار کنه .
پول>>> شوهرت باید حتما پول دار باشه . همه چی رو برای رفاه شما تهیه کنه . ماشین و خونه ی خوب داشته باشه و کلا امکانات مادی همه جوره تامین باشه .
سایر مسائل زندگی>>> تمام توقعات شما باید برآورده بشه چون حقته و باید بهش برسی .
ما فرض رو براین میگذاریم که تمام خواسته های شما منطقی است و باید اجرا بشه .
فقط چندتا سوال .
اگر تمام موارد زندگی به خواست شما باشه ، شما کجا حاضر هستید به خواسته شوهرتون که خیلی دوستش دارید تن بدید؟
به شوهرتون در چه مواردی حق تصمیم گیری میدید و این تصمیمات رو بدون چون و چرا می پذیرید ؟
گفته بودید>>> زنهای متاهل اگه شوهرشون بحرفشون باشه و بهشون اهمیت بده همه نیازاشونو برطرف کنه خوشبختن.
به نظر شما زن ها چطوری باشند مردها خوشبخت خواهند بود؟
گفته بودید>>> دوست داشتن و عشق یعنی از خودگذشتن و واسه آرامش همسرت تلاش کنی .
کجاها از خودت گذشتی . یعنی با میل و رقبت و از سرعشق از خودت و خواسته ات گذشتی ؟
تا حالا واسه آرامش زندگیت چه تلاش هایی انجام دادی؟
سلام
دوستان خودتون رو خسته نکنین من رو ببخشید وقت تک تک شما رو گرفتم.