نوشته اصلی توسط
صبا_2009
سلام
به همدردی خوش آمدی
میشه به این سوالات جواب بدی
1) چرا با پژمان ازدواج کردی؟ چون اونو دوست داشتم
2) اگر به پژمان علاقه داری علت این علاقه چی هست؟ چه خصوصیات مثبتی داره؟ خصوصیت مثبتش زیاده
پژی گوشاتو بگیر.
همرو بنویسم؟
سالمو مهربونه،
مسئولبت پذیره هرچن اونطور میخوام نشون نمی ده ولی خوبه،
پدر خوبی واسه بچمون،
خوشتیپو خوش قیافه قدبلنده،با احساسه،
دست و دلبازه،
تحصیلکردست،
کار میکنه.
3) فکر میکنی چرا پژمان باهات ازدواج کرد؟ دوستم داشت لابد
4) چرا بعد از این دعاوی شدید پژمان دوباره برگشت به شما؟به من گفت واسه آرمین باهام آشتی کرد
5) هدف خاصی تو زندگیت داری؟ مثلا ثروتمند شدن، مشهور شدن ، تحصیلات فوق عالی داشتن و.... بله ثروتو تحصیلات بالا دوست دارم
6) به نظر شما چرا الان زندگیتون شیرین نیست؟چونکه شووهرم هیچ وقت نمیخواد بحرفم گوش بده فک نمیکنه منم به عنوان یه زن حق دارم واسه جاییکه میخوام زندگی کنم نظربدم
7) اونایی که تو زندگیشون احساس خوشبختی آرامش میکنند، چی دارند که شما اونا رو نداری؟ اگ منظور شمامتاهلائه زنهای متاهل اگه شوهرشون بحرفشون باشه و بهشون اهمیت بده همه نیازاشونو برطرف کنه خوشبختن
8) 10 تا از خصوصیات مثبت و 10 تا منفی خودت رو بنویس.
مثبت
1خوشگلم
2باهوشم
3زبر و زرنگم
4پشتوانه مالی دارم
5تحصیلات دانشگاهی دارم
6از نظر اخلاق سالمم
7مادر شدم
8 همسر شدم
9واسه بابامامانم دخترخوبیم
10واسه خواهربرادرم،خواهر خوبیم
منفی
1زودعصبانی ناراحت میشم
2شاغل نیستم
3حسودم
4حس مالکیتم زیاده بخصوص یه شووهرمو بچم
5دوست دارم همیشه از همه بهترباشم اگه نباشم ناراحت میشم
6قدم زیادبلندنیست
7وقتی عصبانی باشم حرفایی میزنم بعدش از بعضیش پشیمون میشم
دیگه ندارم
9) اگر ماشین بنز 700 میلیونی باشه و یه خونه چند میلیاردی داشته باشی دیوار به دیوار مادرت ولی پژمان دیگه شوهرت نباشه، طمع شیرینی رو حس می کنی؟ نه اصلن
10) اگر یه روز پژمان هیچ پولی نداشته باشه و( فقط خودش باشه خودش بدون هیچ ماشین و خونه ای که مال پدر همسرت هست ) فقط بتونه کار کنه که از پس هزینه ماهیانه زندگی بربیاد، بازم حاضری باهاش زندگی کنی؟ آره ولی اون وقت باید قبول کنه از پول من استفاده کنیم چون نمیتونم سختی بکشم
11) نظر پژمان رو به عنوان همسرت تو امور مختلف چقدر قبول داری؟ بضی وقتا قبول دارم
12) نظر مادرت و پدرت اگر مخالف با نظر پژمان باشه واست اولیت داره؟ چرا؟ نظر پژمانم قبول دارم ولی پدرمادرم بدمونو نمیخوان شووهرم مقابل شون جبهه میگیره
13) اگر یکبار دیگه برگردی به 18 سالگیت پژمان رو انتخاب میکنی؟ اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ آره معلومه واسه چیزایکه بالا نوشتم
14)تعریفت از دوست داشتن و عشق چیه؟دوست داشتنو عشق یعنی از خودگذشتن و واسه آرامش همسرت تلاش کنی
15)به نظر خودت تو رسیدن زندگیت به اینجا شما هم نقشی داشتی یا نه؟ به کجا به دعواها؟من مقصر نبودم اگرم بودم شووهرم بیشترمقصر بود همچیو بزرگ کرد
می دونم این سوال ها خیلی زیاده ولی ما با دیدگاه شما آشنا میشیم و بهتر میتونیم کمکتون کنیم که اگر واقعا قصد ادامه زندگی دارین زندگی تون شیرین بشه، اگر هم که فقط هدف بهانه جویی و ایرادهای کودکانه هست وقت شما و همسرتون و خانواده ها بیشتر از این گرفته نشه.
پ.ن: دوستانی که شارژ دارن لطفا این تاپیک رو بگذارن تو لیست تاپیک های نیازمند حضور کارشناس. یا از فرشته مهربان و مدیر همدردی یا بالهای صداقت بخوان که به این تاپیک سربزنند.