خانم athi. اول اینکه تولدتون مبارک. دوم اینکه من فکر میکنم هرآنچه که لازم بود همه ی دوستان به شما گفتن.
به اصطلاح میگن حجت برشما تمام شده.خدای نکرده اشتباه شما توجیهی به عنوان ندونستن نداره.
من نسبت به این ماجرای شما و حرف های شما احساس بسیار بدی دارم.این مسیرای دوستی انتهایی نداره.اینو من نمیگم.اینو خیلی ها تجربه کردن و الان در حسرت اون تصمیمشون هستن.
می فرمایید پیام تبریک تولد دادن.کار خاصی نکردن.بیشتر از این چیزا رو خواهید دید.رفتار پسر ها برای جلب توجه دختر ها یک اصل کلی داره و اون هم توجه کردن به دختر خانم هستش.حرفای عاشقونه و محبت آمیز و رفتار هایی که برای دختر این رو تدایی میکنه که این پسر عاشق منه.اما این یک سراب بیش نیست.
اینو من که یک پسرم دارم میگم.حرفای خیلی از ما از روی احساس نیست.از رو باد هوا میاد.و شما دختر های ساده هم زود باور میکنید.(البته ببخشید ها.قصد جسارت ندارم.سادگیتون هم بیشتر بخاطر احساساتی بودنتون هستش).
عوض کردن دکترتون هم هر دردسری براتون داشته باشه به دردسر و زحمت و رنج آیندتون می ارزه.باور کنید می ارزه.
ببخشید من جسارت میکنم و اظهار نظر میکنم.در حضور خیلی مشاوران خوب نباید حرفی بزنم.اما به خدا دلم میسوزه.دلم میسوزه از اینکه چه ساده زندگی یک انسان نابود میشه توسط یک موجود تنوع طلب(اینو کلی گفتم.انشالله همه دختران و پسران جامعه ی ما خوشبخت و موفق باشن)
من فقط دو جمله ی دیگه برای شما دارم.
1.چیزی که ساده بدست بیاد.ساده کنار گذاشته میشه.اینو یک مشاور خانواده ی مطلع با موارد بسیاریی که دیده گفت به من.و توی همین سایت و در صحبت های دردآور دوستان واضح میشه دید این موضوع رو.ذات تنوع طلبی اینو میخواد که هرچند وقت با یکی باشه.و بعد راحت بذاره کنار و بره سراغ یکی دیگه.عاشق همه هم هست.البته تا وقتی به اصطلاح حالشو کرد.بعدش با اولین بهونه میندازه دختر بیچاره رو کنار .فک نکنید شما براش تک هستید و یه دونه اید.ماشاالله این آدم ها از این عاشق پیشگی ها زیاد داشتن.استادن دیگه تو عشقو عاشقی.
2.خانواده.از اطلاع رسانی به خانوادتون دریغ نکنید.خدای نکرده خدای نکرده اگر مشکلی براتون پیش بیاد خانوادتون رو داشته باشید.خیلی از سوئ استفاده هایی که از دختر ها میشه بخاطر بی اطلاعیه خانواده ی دختر هستش.
باز هم عذرخواهی میکنم که اظهار نظر کردم.
امیدوارم اشتباهی نکنید که بدنبالش حسرت باشه.و بسیار بسیار امیدوارم که همه ی ما آدم ها یه روز بتونیم ارزش واقعی رو درک کنیم.چون اگر ارزش واقعی رو درک کردیم براساس اون ارزش تصمیم میگیریم.و هیچ وقت پشیمون نمیشیم.
پول و تحصیلات و قیافه و جذابیت خوبه اما ضمانت خوشبختی دختر خانم نیست.یکم از سطحی نگری خارج بشیم و بیاید ارزش واقعی رو پیدا کنیم.