نوشته اصلی توسط
گل آرا
جریانی که شما از زندگیت تعریف کردی، هیچ گونه ارتباطی به اینکه نتونستی منظورت رو برسونی نداره !!!!
شما گفتی که نامزدم رفت در خونه داداشم واسه عذرخواهی و داداشم درو باز نکرد. درسته؟؟؟
خب.
تو این شرایط به هییییچ وجه و با هییییچ توجیه و دلیلی نمیتونی از نامزدت بخوای این کارو دوباره بکنه!!! اون یه مرده. غرور داره، شخصیت داره، چرا نمیتونی درکش کنی که اگه مجبورش کنی دوباره این کارو بکنه حسابی از چشمش میفتی؟؟؟ دیگه تره هم برات خورد نمیکنه!!!
چرا نمیترسی از کسی که هیچی برای از دست دادن نداره؟؟؟ مردی که غرورش رو از دست داده، انگار همه چیزش رو از دست داده...
میخوای کارو به جایی برسونی که اگه جلو تو به خونوادت بی احترامی میکرد، اینقدر بهش فشار بیاد که جلو خودشون هم بی احترامی کنه؟؟؟؟
کاش 2 تا از آقایون تالار میومدن و از حس یه مرد حرف میزدن.
مگه نگفتی راهنماییم کنین؟؟؟
من درست یا غلط راهنماییت کردم. گفتم اگه زنگ زد یا اس داد حتما جوابش رو بده، باهاش ملایم و بدون موضع گیری حرف بزن تا بهش نزدیک تر بشی! زنگ زد دستت بند بود، درست. بعدش که وقتت آزاد شد چرا زنگ نزدی؟؟؟
ببین دوست خوب.
هم من هم هرکس دیگه ای که تجربه زندگی مشترک داره اگه بیاد تاپیکت رو بخونه حرف من رو میزنه و میگه اشتباهه که بخوای به زور شوهرت رو مجبووور کنی بره در خونه کسی واسه عذرخواهی که یه بار هم رفته اما درو روش باز نکردن!!!
حالا اگه باز هم میخوای رو خواسته خونوادت پافشاری کنی و نامزدت رو بذاری تو تنگنا خودت میدونی.
ما بیشتر از این نمیتونیم تو زندگی خصوصی کسی دخالت کنیم.
- - - Updated - - -
تو زندگی مشرک همه چیز متقابله....
وقتی اصرار داری نامزدت رو پیش خونواده خودت کوچیک کنی، غیرمستقیم بهش یاد میدی که اونم تو رو جلو خونوادش کوچیک کنه و بهت دستور بده که پاشی بری ظرف بشوری.
وقتی به این طریق داری مردونگی و اقتدارش رو زیر سؤال میبری، مجبورش میکنی واسه اثبات اقتدارش راه های دیگه رو انتخاب کنه و بگه هرچیییی گفتم باید بگی چشم و به جای واژه ی تفاهم، از اطاعت استفاده کنه.
اون بنده خدا که با پدر و مادرش پا شده اومده عذرخواهی. چرا قدر این کارش رو نمیدونی؟ فکر میکنی برای یه مرد آسونه که جلو خونواده خودش و خونواده همسرش خودشو کوچیک کنه و عذرخواهی کنه؟ اونم یه مرد سی ساله!!!
حرفهایی که من زدم هیچ ربطی به برداشت منظور شما نداشته. خیلی داری ناپختگی نشون میدی و اصرار هم داری که بگی کارت درسته.
یه روزی خیلی دیر میشه.