-
سلام عزیزم
چرا خودتو اذیت میکنی؟علت اینکه میگی خطمو نمیشه عوض کرد چیه؟ میخوای همینطوری آزار ببینی؟
من مطمئنم اگه اون آقا ذره ای محبت شما تو دلش بود راضی به اینهمه فشاری که بهت آورده نمیشد و با پیام های مسخرش داغ دل شمارو تازه نمیکرد.عذرمیخوام اما برعکس تصور شما از حرفاتون برداشت کردم که ایشون به عمد میخوان شمارو آزار بدنو لذت ببرن و خیلی خوب هم تونستن تا الان موفق باشنو نتیجش هم زنگ شما به ایشون بوده.
چرا نمیخواین واقعیتو ببینین؟ چرا تا یه بلای جدیدی سرتون نیاد باور نمیکنید که حقیقت عکس تصور شما بوده؟ چرا عشقتونو نثار خودتون نمیکنید؟ به خودتون محبت کنید . به خودتون احترام بگذارید و اینهمه ظلمت نفسی انجام ندین.
چقدر آدم میتونه نامرد باشه که بعد ازون همه سواستفاده از یک دختر ساده بازم دست از سرش برنداره و بخواد آزار روحیش بده . از سادگی شما واقعا اعصابم خورد میشه.
ببخشید تند رفتم ولی نمیدونم کی میخواین این افکار کودکانه رو بذارید کنار و هی نگید شاید دوسم داره. من تو هیچ کار ایشون نه تنها محبت ندیدم بلکه به طرز مریض گونه ای داره شمارو آزار میده و شما نمیفهمین.
انشاالله هرچه زودتر به آرامش برسین
-
بخدا دست خودم نیست حالم ازبیعرضگی خودم بهم میخوره.
-
مردا دلشون میخواد دل هر زنی رو به دست بیارن ، وقتی میبینن که یکی عاشقشونه کیف میکنند
وقتی نصف شب بهش زنگ میزنی و گریه میکنی ، به خودش میباله که خاطر خواه و عاشق داره .اون دلش میخواد تو همیشه عاشقش بمونی ولی خودش پی زندگی خودش باشه .
عزیزم این کار رو نکن ، خودت رو تحقیر نکن . باور کن اگر دوست داشت زمین و زمون رو به هم میریخت تا به تو برسه . ولی هدف اون چیز دیگه ای بوده بعد که به هدفش رسیده دیگه بهت گفته برو .
توی تمام صحبتات جز بحث جنسی چیز دیگه ای نیست ، اگر تمام اون خونه و روابط جنسی رو کنار بگذاری چیزی از اون آدم باقی نمیمونه . همش یک جور هوسه .
باور کن انقدر ناراحت شدم وقتی که گفتی باهاش ارتباط همه جوره داشتی و هر روزی خودت رو براش به یک شکلی در می آوردی و همه جوره تامینش میکردی ، اون برای بوی تو میاد تا دم در خونه ، ... فکرش کن اینا همش هوس و شهوت بوده ... اگر تمام این ها رو از روابط بین خودتون حذف کنید میبینی که اصلا تو رو دوست نداشته و فقط میخواسته به نیازهای خودش جواب بده .
وقتی مطمئن شد که تو عاشقش شدی و همه کار هم که دلش میخواسته کرده بعد گفت برو آبروم از تو مهمتره .
حاضر نشد آبروش رو بده تا تو رو به دست بیاره ولی تو همه چیزت رو میخواستی به این نامرد بدی ، تمام زندگیت رو ..
ولش کن بسپارش به خدا
خوشحال باش که داری فراموشش میکنی
-
تمنای عزیز،
وقتی روی رفتارت تا این حد کنترل نداری، باید خودت را مجبور کنی.
موبایلت را خاموش کن و کنار بذار. برای یه مدت بهتره که وسیله ای برای ارتباط باهاش نداشته باشی.
اگر موبایل نداشتی، نصف شب که بیدار شدی زنگ نمی زدی و تمام زحماتت را هدر نمی دادی.
تمنا اینقدر دنبال احساست نباش.
با عقلت زندگی کن.
اگر مشاوره نمی ری، اگر توی خونه کسی را نداری که مجبورت کنه و کمکت کنه برای قطع ارتباط،
حداقل صحبت هایی که اینجا می شه را دقت کن.
-
-
سلام دوستان.من گوشیمو خاموش کردم شبامو هنوز باکابوس سر میکنم.دیشب نصف شب اومده بودتوحیاطمون وب پنجره اتاقم زد.دیدمش وباز شدم ادم قبل.هنگ کردم گفت نگرانم شده.کلی گریه کردیم.داغون وپیرشده بود.باز احساساتم زنده شدن.چیکارکنم؟
-
عذر میخوام ولی چطور تونسته بیاد تو حیاطتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه میشه؟ترس نداره ازینکه دزدکی اومده تو خونتون؟امیدوادم موفق باشین عزیزم
-
خونه ما از سه طرفش به کوچه ختم میشه.وچون شهرکوچیکه ساعت 1ب بعدهیچکس توکوچه نیست اونم ورزشکاروسریعه در عرض 5ثانیه از دیوار میره بالا.کولرها هم گازیه صداش اینقد بلنده که بمب بزنن متوجه نمیشی.اون گفت نیمدم براسکس فقط دلتنگت بودم خواستم ببینمت.
-
دوستان دارم میشکنم.کمکم کنید.رابطموقطع کردم ولی اون بازبرگشته.احساسم برگشته.دارم دیونه میشم.یعنی دیونه شدم.حالم بده.....
-
دوستان میل جنسیم اذیتم میکنه چکنم خاموش بشه؟