دوستان خوبم.
اون راه حل هاي كه به ذهن من حقير مي رسه اينه:
1. سعي كنين برنامه ريزي و هدف گذاري مناسبي بر اساس علاعقتون داشته باشيد و زمان هاتونو پر كنين.
2. ورزش رو حتما در برنامتون بذاريد، بويژه ورزش رزمي، چون تويه اين ورزشها تازه متوجه مي شين كه قدرت بدن ارزشمندتون رو نبايد الكي هرز بدين و جاي مهمتر نياز دارين(رسيدن به اين تفكر بسيار كمكتون مي كنه.
3. نگهداري از حيوانات خانگي هم مي تونه بخشي لذت بخش از برنامه هاتون باشه.
4. انجام كارهايي كه قواي ذهنتون رو بكار بگيره.
5. فكر مي كنم اين كار يه جورايي شبيه ترك سيگار و موارد مشابه مي مونه، نوعي اعتياده، و بخش زيادي عادت، سعي كنين اين عادت مغزي رو بشكنين، جايگزينش كنين، حالا با ورزش هاي مختلف كه خودتون مي دونين مثل شنا،و...
- - - Updated - - -
اهان اين يادم رفت، اين بخش قضيه كه گناه و اين حرفاست، كلا از ذهن پاك كنين، بعدم، روزه درسته ها اما به نظر من اين نسخه نسخه اي نيست كه كامل جواب بده. بعدم من از مخالفين اين افرادم كه مي گن، ا نمي توني ازدواج كني پس برو روزه بگير، اين خنده دار نيست؟؟!! خواهشي كه دارم در مورد اينجور مشكلات يك مقدار بروز فكر كنيم.
ترك اين اعتياد به سرعت انجام نمي شه دوست عزيز، نه تنها اين اعتياد، همه عادات ديگر انسانها كه به اعتياد تبديل شده بر اثر تكرار، جايگزين كنين، آرام آرام ترك، مثل ترك اعتياد به مواد مخدر، كه يه جايگزين مي زارن، آرام آرام دوز اونرو كم مي كنن تا قطع مي شه. مهم رسيدن به نقطه نفرت از اونه. اين بخش اصلي