-
حرفای ساحل عزیز رو هم بخون. منم باهاش موافقم.
- - - Updated - - -
ببین در کل مشکل شما خیلی خیلی کوچیکیه و حل میشه. ولی شوهرت الان از اوضاع خودش ناراضیه. یعنی حتی این مشکل کوچیک شما هم موقتی به نظر میاد!
اون فکر می کنه که الان هیچ کار باارزشی انجام نمی ده که بتونه به خاطرش سر شما منت بذاره!!! ولی بعدا اگر بره سر کار اونوقت یک ساعت کار کردنش اونقدر باارزش هست که بتونه به خاطرش سر شما منت بذاره!!!
.
- - - Updated - - -
این حرفش یعنی : تمنا جان تو داری به خاطر کارهایی که انجام میدی سر من منت میذاری. (تو خوبی و داری کار انجام میدی) و من کاری انجام نمی دم که بتونم بهت بگم من هم خسته ام.(من خوب نیستم، تو خونه نشستم!) من مرد هستم و اگر الان تو خونه نشستم دلیل نمیشه کار زنونه هم انجام بدم!
.
.
.
..
راه حل : فقط باهاش مهربون باش. نق نزن. بهش احساس مردونگی بده. نظرش رو راجع به غذا بپرس. ..
-
به به.... دیدی حل میشه؟ کم کم بهش یاد بده...به مرور زمان خودش خیلی همکاری میکنه.
همسر من یه مدتیه کارش گیر داره، نمیره سر کار.
من میرم بیرون از خونه میرم دانشگاه، به هر بهانه ای... حتی زنگ میزنم نمیپرسم کجایی که مجبور نشه بگه تو خونه ام... که یادش نیفته بیکاره و خونه نشین.
هیچ چی بیشتر از سر کار نرفتن واسه یه مرد آزاردهنده نیست. خیلیییی درکش کن.
-
tamanaye man
خوشحالم. فقط مراقب باشین این کوتاه اومدن های شما به مرور زمان به سرخوردگی و احساس عدم رضایت از زندگی منجر نشه
چیزی که الان به سر من اومده
-
من جمله آقا پیمان رو تصحیح میکنم.
اینکه باهاش لج نکنی و شرایطش رو درک کنی و به مرور زمان خواسته هات رو مطرح کنی اسمش کوتاه اومدن نیست.
کوتاه اومدن وقتیه که اجازه بدی طرف حقت رو پایمال کنه اما تو به خاطر ترس از دعوا یا تحقیر یا بدتر شدن اوضاع هیچ عملکرد مناسبی نداشته باشی.
تمنای عزیز،
میدونم که میدونی. زندگی مشترک از همه نظر و همه ابعاد یک قرارداد دوطرفه است. درک کن تا درک شی... اینکه عادت میکنه، زرنگه! ، توقعش زیاد میشه و .... اینا رو بذار کنار.
تو نه چیزی رو از دست میدی نه کوتاه میای نه خوار و کوچیک میشی.
فقط با دستهای خودت آرامش رو به زندگیت میاری.
-
گل آرا
پژمان هستم
جمله من مشکلش چی بوده که نیاز به تصحیح داشته باشه؟ شما خیلی انسان جالبی هستید.
- - - Updated - - -
واقعا دوست داشتم همسرم تایپیک های خانمهای اینجا رو میخوندن تا فرق من رو با خیلی از مردها متوجه بشن
-
ای بابا . چرا همه گیر دادین به هویج نو مرغ . مشکل این دوست ما سر رفتارش با شوهرشه نه هویج تو مرغ :101: به نظر منم همیشه همینطوره . به یکی که زیادی بها میدی توقعش ازت میره بالا. باید حد تعادل داشته باشی . اگه ادم منطقی هست بشین باهاش حرف بزن . اگه شوهرت دانشجو پس خرج و مخارجتون کی میده
-
سلام، امیدوارم همه چی مرتب باشه:)
تمنا جان میتونی از مدیریت سایت بخوای بعضی پست های اضافی مثل 35 و همین 37 ای که من دارم میذارم رو حذف کنن تا ظرفیت تاپیکت الکی پر نشه و استفاده مفید ازش ببری.
آقای پژمان محترم.
تاپیک سایر دوستان محل بحث شما با من و بقیه نیست. من به شما توهین نکردم که اینجوری عکس العمل نشون میدی. باشه؟
فقط جمله شما رو تصحیح کردم چون نوشتی "کوتاه اومدن های شما"...
در حالیکه اگه تمنا هر نکته مفیدی اینجا یاد میگیره و اجرا میکنه اسمش کوتاه اومدن نیست، با عزت نفس و درایت زندگیش رو میسازه. چرا باید بار منفی جمله "کوتاه اومدن" روش تأثیر بذاره؟
نمیخواستم تاپیک تمنا رو بیخود پرش کنم. چون اینکه تمنا مقصود من رو از تصحیح جمله شما بگیره مهمه نه اینکه من جواب شما رو داده باشم.
-
تمنا جان مردا سرکار که نمیرن احساس پوچی میکنن من الان درگیرش هستم خیلی باید با احتیاط باهاشون رفتار بکنی تا آسیب نبینن و غرورشون جریحه دار نشه سعی کن یواش یواش بهش تو کمک کردن کارای خونه را یادش بدی تا یاد بگیره که تو هم خسته میشی یه دفعه نه آروم آروم درسش کی تموم میشه ؟؟؟؟؟ محبت زیادی نکن احتیاج نیست حتما میوه را پوست بگیری و غیره که از اون ور بوم بیفته بعضی وقتا میوه را بزار جلوش بگو بی زحمت پوست بکن با هم بخوریم تا من غذارو یه نگاه کنم نسوزه یا فلان چیزو بارم و فلان کارو بکنم
-
ممونم از همه دوستان خوبم
بحث ما زیاد در مورد سر کار نرفتن همسرم نیست ، چون حقوقش سر جاش هست و توی خرج و مخارج خونه چیزی کم نمیزاره ، برای همین از این بایت میدونم که ضعف نداره و به خاطرش ناراحت نیست .
البته شاید چون فقط توی خونه میمونه یکم عجله داشته باشه که درسش تموم شه . ولی باز دلیل نمیبینم که بخواد دستور بده . خواهش میکنم بحث رو به هویج و یا سر کار نرفتن همسرم منحرف نکنید .
البته از اون روزی که یک قهر یک روزه سر این موضوع داشتیم احساس میکنم همسرم تا حدودی رفتارش بهتر شده و سعی میکنه درکم کنه ، خودش هم متوجه شد که اون روز خیلی بد و تند باهام صحبت کرد .
مثلا از اون روز وقتی می خواد بگه فلان چیز رو بیار بخوریم یک عزیزم هم پشتش میگه . و یا خودش چایی دم میکنه میاره ;) خیلی خوشحالم . این جوری انگار خودم هم بیشتر تلاش میکنم واسش جبران کنم .
-
هویچ بوی بد مرغو از بین میبره