نوشته اصلی توسط
شارلوت
ممنونم از همه
اما دوستان هیچکدومتون خوبی های منو ندیدین؟رگبار گرفتین و میخاین متقاعدم کنین؟
من اصلا نه بهش سرکوفت زدم نه مقایسه کردم زندگیمونو و همیشه و همیشه و همیشه هم گفتم بهترین زندگی رو دارم و مطمئنم اگه دوباره برگردم بازم تورو انتخاب میکنم .کلی محبت میکنم.هیچوقت تحت فشار نزاشتمش
کامروای عزیز من خودم حقوق میگیرم اما همون روز میریزم به حسابش.تو 8 ماه زندگی مشترک فقط و فقط یه دونه لباس 10000 تومنی خریدم و اصلا ولخرجی نکردم
خیلی به فکرشم و بنظرم واقعا درکش کردم
وقتی خاسته تنها باشه و با خودش خلوت کنه تنهاش گذاشتم.وقتی اعصابش خورد بوده سرم خالی کرده هیچی نگفتم
سره کارای اشتباهش چون هیچ جوابی نداشته قدرته مردونشو با کتک زدن به رخم کشیده دم نزدم.صورتم به حدی کبود بوده که تا یک هفته از خونه نرفتم بیرون
اینارم ببینین
من اونقدرا که شما دوستان تصور میکنین بد نیستم و بهش فشار نمیارم
شرایط همسرم و حرفایی که میزد قبل از ازدواج با چیزی که هست زمین تا آسمون تفاوت داره
من حتی یه تیکه طلا هم ندارم.بخاطر همسرم همه رو فروختیم.فقط یه دونه حلقه دارم.حتی سکه ها و سرویس های هدیه خانواده خودمو فروختم بخاطر اون و هیچوقت به روش نیاوردم
من عاشق شوهرمم بخدا.اگه میام اینجا و دردامو میگم میخام بهتر شیم
ژپتو عزیزی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت
واقعا فوق العادست سخنرانی هایی که برام گذاشتی.گرفتمشون و با هم گوش میدیم بهش
- - - Updated - - -
ژپتوی عزیز کاره من یه کار خصوصی هستش که از یک سال قبل از نامزدیمون با پیگیری های خودم و داداشم تونستیم راه بندازیمش چون با اوضاع الان کار و استخدام امیدی به استخدام ندارم با اینکه از دانشگاه دولتی مدرک گرفتم و دانشجوی ممتاز هم بودم داداشم پیشنهاد داد این کارو شروع کنیم و خداروشکر خوبم جا افتادیم و کارمون گرفت.فکر نمیکنم لااقل من یکی جای کسی رو گرفته باشم