-
ممنونم گل آرای عزیز حق با شماست البته این که شک نداشته باشیم خیلی خوبه
ولی من فکر می کنم دست خودمون نیست یهو دل آدم می ریزه پایین شایدم بشه کنترلش کرد دوست دارم همیشه مثبت اندیش باشم
دیشب همسرم داشت سالی تاک برنامه من وتو رو نگاه می کرد بعد (دیدید که همش اخبار بد ایران رو می گن و مطالب خوب و جشنهای کشورهای دیگه انگار ایران جهنمه و اونجا بهشت.)
بعد یهو گفت خوش به حالشون چقدر شادند چقدر آزادند ... نمی دونم چه جوابی باید بهش بدم وقتی بهم اینو می گه
در صورتی که سالهای قبل همش می گفت آدم تو ایران هم می تونه شاد باشه اگه مشکل مالی نداشته باشه
- - - Updated - - -
امیدوارم زودتر کارم شروع شه
-
آفرین به اراده ت موفق باشی واست دعا میکنیم. یاد خدا رو فراموش نکن تنها چیزیه تو این لحظات به همه مون آرامش میده
شرایطشو دارین یه سفر تفریحی دو نفره برین؟ یا مثلا واسه سورپزایز یه جشن با دوستاتون تو خونه بگیری مثلا واسه روز پدر؟؟
-
سلام خانمی من کلاسارو از آشنامون پی گیر شدم اون لیست کلاسارو تو همه منطقه و داشتش و ساعتاش و اگه بتونی بهم منطقه ای که زندگی میکنی و بگی من بگم آدرس کلاسا رو با ساعتشو بهت که بتونی بری استفاده بکنی
-
سلام
فقط از خدا می خوام تو این شرایط کمکمون کنه و شوهرم و همه ما رو به راه درست هدایت کنه
می خوام تو خونه زبانم رو تقویت کنم برای مکالمه انگلیسی به صورت روان به نظرتون تو خونه از چه روشی استفاده کنم ؟
- - - Updated - - -
برای مسافرت دوست دارم خودش پیشنهاد بده چون من چند بار پیشنهاد دادم و جواب منفی شنیدم دیگه می خوام با احتیاط پیش برم ازشنیدن نه خوشم نمی یاد
ولی به یه تنوع نیاز داریم
-
در رابطه خوندن زبان هم سعی بکن فیلم زیاد نگاه کنی و موسیقی و شعرهای کودکانه ساده را گوش بدی و کارتون های انگلیسی هم خوبه من خودم زبان میخونم و سعی بکنید رو فکرتون و روحیه اتون بیشتر کار بکنید چون اینجوری روحیه و انرژی برای حل این مسئله را دارید و نا امید نمیشی
-
یه کم روابطمون بهتره .. البته فقط یه کم اما هنوز اس ام ای بازیشو داره... امشب می خواد بره شهرشون برای ادامه ساختن کارگاه
من همچنان دارم صبر می کنم اما خداشاهده که خیلی سخته بعضی وقتا احساس می کنم چقدر داره به من توهین می شه که در حضور من اس ام اس می ده ...ولی سعی می کنم به روی خودم نیارم فعلا دارم رو خودم کار می کنم اما هر از چند گاهی که دلم می گیره میام اینجا و دردودل می کنم برام دعا کنید
-
:163: ت:163:توکلت به خدا باشه همه چیز درست میشه چیزا و کارایی که باعث میشه بهت روحیه بده را انجام بده
-
کار خوبی می کنی بیا اینجا و درددل کن ما هممون اینجا همدردیم و امدیم تا با هم درددل کنیم و سبک بشیم و راهکار پیدا کنیم.من مطمئن مطمئنم که شوهرت دست از این کاراش بر میداره باور کن فقط طول می کشه زیادم روی رفتاراش حساس نشو بذار بفهمه که کاراش برای تو مهم نیست میدونم سخته لااقل توی رو نشون نده همین که ای کارو کنی کم کم جزئی از وجودت میشه و باعث میشه بی خیال تر بشی بذار بدونه که تو برای خودت ارزش قائل میشی به خودت برس به قیافت به تیپت و... بزار بدونه که کاراش برات بی اهمیته
-
بلاخره امروز تموم شد ولی شوهرم به پدرم زنگ نزد روز پدر رو تبریک بگه و چقدر سخت بود برام ... من تماس گرفتم با پدرش و پدربزرگش اما اون نه ...دقت کردین با چند تا مشکل دارم می جنگم ؟
خیانت ؟ دهن بینی ؟ قطع ارتباط با خانوادم (از طرف آقای شوهر)؟مشروب ؟ کنار گذاشتن اعتقادات مذهبی (حداقل در زبون که اینطور نشون می ده )
چقدر خسته کننده شده ...همش دارم تلاش می کنم همه چی درست شه ...دعا می کنم از خدا کمک می خوام..
با اینکه روابطش با من یه کم بهتر شده اما دست از اس ام اساش بر نداشته ...یعنی درست می شه ؟ نکنه جزئی از زندگیش بشه ؟
- - - Updated - - -
هر چی نگاه می کنم شرایطی سخت تر از شرایط خودم تو این تالار نمی بینم
-
کاش آقایون راجع به این قضیه نظر بدن ببینیم از دیدگاه اونا چطوره ؟