نوشته اصلی توسط
اشک یخی
ممنون از جوابتون مشکل مالی ندارم روانپزشک و روانشناسم نرفتم چون مشاوره نمیخوام فقط درد دل میکنم که آروم شم
میدونم مشاور یه چیزایی میگه و یه راهکارایی میده که من حوصله انجامشو ندارم و فکر میکنم اگه هم انجام بدم و جواب بده مقطعی باشه.
حق با شماست میدونم شوهرم انقدر محبت یه طرفه کرده و خسته شده (هر چند منم یه جاهایی خیلی محبت کردم) و هر کس دیگه هم جای اون بود خسته شده بود ولی مشکل من چیز دیگه س شاید کسی نتونه درک کنه ولی من از روز اول شوهرمو اونطوری دیدم و پذیرفتم با محبت و صبور و.... اینجوریشو نمیخوام نمیتونم تحمل کنم توی پستهای قبلیم گفتم تحصیلاتم خانواده م و .. از شوهرم بالاتره و من فقط به خاطر رفتار و شخصیتش انتخابش کردم ولی الان میبینم دیگه اونطوری نیست چیزی که من میخواستم و بود حالا دیگه نیست حس میکنم دیگه هیچ دلخوشی ندارم
نمیتونمم من پا پیش بذارم و محبت کنم هم اینکه از اول عادت نکردم . هم اینکه خسته م خیلی خسته
الان دو ساله که عقدیم خیلی مشکلات داشتیم به خاطر رفتارهای خانواده م و خیلی چیزای دیگه ساعت کاریمم خیلی زیاده در یک کلام هم جسمی خیلی خسته م هم روحی
بر فرض هم که من به توصیه های مشاور و کسان دیگه عمل کنم و بخوام با راهکارهایی مثل محبت و.... درستش کنم بازم نمیشه دیگه مثل اول نمیشه میدونم که نمیشه خیلی چیزها شکسته از بین رفته و دیگه برنمیگرده