نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setareh 1390
شاید بهم بخندی شاید بگی دیوونه است اما ایکاش میشکستم ایکاش از این احساس لطمه میخوردم ولی فقط تجربه ی تو رو داشتم.کاش فقط میفهمیدم نظرش در موردم چیه کاش اون قدمی برمیداشت و سمتم میومد تا من هزارتا قدم بر میداشتم.من 2 سال از عشقش میسوزم ولی به روی خودم هم نیاوردم.ایکاش هیچوقت اون رو سرکلاس موتور نمیدیدم. من دوسش دارم در حد وجودم.من عاشق پسری شدم که شاید به اندازه ی ستاره ها ازم دوره.کاش توی جامعه ای زندگی میکردم که ابراز علاقه ی دختر اشکالی نداشت. نمیدونم ته این عشق چی میشه.میدونی دلم از چی میسوزه از اینکه اون میره و نمیفهمه که من عاشقش بودم.
"عشق تو شوخی زیبایی بود که خداوند با قلب من کرد زیبا بود اما شوخی بود.در این میان نه تو مقصری نه خدایت تقصیر کار منم که شوخیها را جدی میگیرم"
بله دقیقا میگم فکر اشتباهی داری میکنی یعنی چی میشکستم !! غرور به جا برای ادامه زندگی هر انسانی لازمه .. تجربه ی من چیزه خوبی نیست که ارزوشو داشته باشی
خدارو شکر منم تجربه سنگینی ندارم .. من دچار سوء تفاهم شدم که همشم تقصیر من نبود رفتارش این ذهنیتو برام ایجاد کرد .. در هر صورت من اشتباه کردم
علاقه یک طرفه اصلا چیز خوبی نیست ، انرژیت یه جایی یه وقتی تمام میشه ..
مطئن باش اینو میگی که ای کاش نظرشو میدونستم .. من هم جنس خودتم منم همین فکرو میکردم ولی حتی اگه به روتم اورده نشه پس زده شدن هیچ
حس خوشایندی به انسان نمیده .. دیدم تاپیک هایی که دختر خانم ها با ذهنیتی که میگفتن مهم نیست نظرش چیه فقط بدونم چیه ؟ ولی بعد فهمیدن چقدر غرورشونو شکسته شده دیدن .. تازه چیزی نشده حس علاقه برات ایجاد شده فقط میتونی رفتارهای سنگینی که نشان دهنده حست باشه رو داشته باشی
ولی تماس گرفتن شما از نظر من جالب نیست اصلااااااا
میدونم گفتی ترم اخرت هست .. منم مثل شما درکت میکنم .. ولی بهش فکر نکن زمان همه چیزو درست میکنه ..
بزار منم برات یه متن موسیقی بزارم وقتی دلم میگیره این موسیقی رو گوش میدم ( این ترجمه متن موسیقی هست )
کی می تونه بگه که انتهای جاده ها به کجا ختم میشه؟
و یا بگه که گردش روزها به کجا میرسه؟
فقط زمان می تونه بگه...
و همینطور کی می تونه بگه که عشق شما رشد می کنه یا نه؟
همچنین قلب شما بعدها چی رو انتخاب می کنه؟
فقط زمان می تونه بگه...
ما فقط همین امروز و داریم...
کی می تونه بگه که چرا از ته قلب حسرت می خورید؟
چون عشق شما، شمارو ترک می کنه؟
فقط زمان می تونه بگه...
و همچنین کی می تونه بگه چرا شما از ته قلب گریه می کنید؟
وقتی که عشق شما دروغه؟
فقط زمان می تونه بگه...
ما فقط همین امروز و داریم...
کی می تونه بگه آیا وقتی که جاده ها به هم می رسند عشق شما هنوز درقلبتون می تپه؟
و کی می تونه بگه که وقتی روزها به خواب برند شب ممکنه قلب شمارو حفظ کنه؟
شب قلب شما رو حفظ می کنه
ما همین امروز و داریم
کی می دونه که آیا عشق شما رشد می کنه
همچنین قلب شماچه چیز را انتخاب می کنه؟
فقط زمان می تونه بگه...
و چه کسی می تونه بگه که جاده ها به کجا می رسند؟
فقط زمان می تونه بگه...
کی می دونه؟ فقط زمان ...
از همه معذرت میخوام خیلی حرف زدم ..