پس رمز کاربریت یادت نره . چون به زودی برمیگردی
نمایش نسخه قابل چاپ
پس رمز کاربریت یادت نره . چون به زودی برمیگردی
واقعا متاسف میشم وقتی میبینم بعضیا مسیر زندگیشون رو کاملا به دست احساسشون دادن و از فکر و منطق خبری نیست.
هرچند بعید میدونم ولی باز دعا میکنم خوشبخت باشید.
اگه همون پسره 22 ساله می خواست با یکی همسن خودش ازدواج کنه همه بهش می گفتن که ازدواج نکنه . چه برسه به وضعیت متفاوت شما...
اگر کنارش نمی خوابیدی و خونه و ماشین هم نداشتی ... ببین انقدر می خواستت ؟
با سلام
بنا به این که تصمیم گیرنده هر تاپیک بازکننده اونه ما به تصمیم شما احترام میگذاریم و براتون خوشبختی و موفقیت آرزومندیم.
نمیدونم چی بگم؟
من یه دختر 24 ساله و مجرد هستم و زیاد هم برام موقعیت ازدواج پیش نمیاد. اون وقت فراوون دیدم خانوم های مطلقه ای مثل شما که تازه بعد از طلاق خواستگار مجرد و جوون هم پیدا میکنن. واقعاً اینه عدالت خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!! یکی چند بار چند بار ازدواج کنه و یکی اصلاً موقعیت ازدواج نداشته باشه. در مورد ازدواجت هم باید بگم که اشتباه محض بود البته حالا که دیگه کار از کار گذشته ولی امیدوارم پشیمون نشی که اگه بشی بهای سنگینی داره. چون تو این جامعه به کسی که یه بار طلاق بگیره نگاه بدی میشه چه برسه به کسی که دو بار طلاق بگیره . در ضمن شما که میخواستی کار خودتو بکنی چرا اومدی تاپیک ساختی و راهنمایی خواستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
921922
دوست خوبم همه چیز نسبیه، شما نسبت به یک مرد 40 ساله کوچکید و نسبت به یک پسر 15 ساله بزرگ، منظورم این نبود که جسارتی کرده باشم، فقط مخاطبم این خانوم عزیز بودن با توجه به سن و شرایطشون . به هر حال امیدوارم مشکلات شما هم حل بشه و روزگار به کام باشه . راست میگن انگار صاحب تاپیک غائبه من که دیگه پست نمی زنم
ممنو ن اسمانی جان من توجه نکردم به این موضوع
دوستان این تاپیک تاریخ گذشته است. لطفا پستی ارسال نکنید
سلام به همه شما دوستان عزیز الان مدتیه که از نامزدیه مامیگذره و دنبال کارامون هستیم که زودتر عقد کنیم و جشن عروسیمونم بگیریم همه چیز داره خوب پیش میره و همسرم فوق العاده به دخترم و من محبت میکنه اون خیلی مهربونه و با توجه به سنش همه چیز رو خوب میدونه . دخترم با او بسیار رابطه خوبی داره و اونو بابا صدا میکنه و او هروز بهش سر میزنه حتی زمانی که من سر کارم هستم چند بار در طول روز پیشش میره و براش خوراکی میخره . درامد همسرم هم خیلی خوبه و از من خواسته که سر کار نرم و بشینم توخونه و به دخترم برسم . میخوام بگم که درسته همه چی اولش خوبه ولی باز هم برام دعا کنید که تا آخرش همه چی خوب باشه . آبرها به آسمان تکیه میکنند درختها به زمین و انسانها به مهربانی یکدیگر ...